icon

Prvních 100 km s kočárkem 🙂

mates133
23. srp 2016

Ahoj, jsme dnes doma 5. den z porodnice a já už začínám přemýšlet, jak smysluplně naložit s časem, dostat se do kondice a zkrátka si udělat trošku radost. První pohyb jsou asi procházky s kočárkem a mě nebaví jen tak bezcílně bloumat ulicemi a nemůžu dvakrát denně někoho přemluvat ať jde se mnou na procházku. A tak sem si řekla, že by bylo dobré dát si cíl. Ten první jsem si vymyslela 100km s kočárkem (časem bych přidala in-line, plavání a tak). Hledám nějaké maminky, které by měly chuť se přidat, ve více se to přeci jen lépe táhne. Přidat se můžete jak na dálku - můžeme porovnávat, jak nám km přibývají a nebo ještě lépe ve skutečnosti, jsem z Prahy 5, ale případně mohu i někam kousek po Praze dojet. Zatím přemýšlím, za jakou dobu se dá těch 100km ujít. Budu to muset vyzkoušet, kolik dělá taková normální procházka, ale to asi až příští týden, zatím jsem ráda, když udělám takový meší okruh kolem domu - Praha 5 je trochu kopcovitý terén 🙂 Tak kdo se přidá?

Strana
z2
markves83
23. srp 2016

Já se klidně přidám, řekla bych, že 100 km už jsem ušla 🙂 Mám 11 týdenní miminko.

markves83
23. srp 2016

P.S jsem z Prahy 4, takže se občas na Praze 5 také ukážu, ale je tam dost rušno.

mates133
autor
23. srp 2016

Ahoj, tak super, třeba další cíl pak bude 1000km 🙂))

messias
23. srp 2016

Co zkusit nejaky tachometr ? Ty jak se davaji i na kolo 🙂 ja teprve cekam nasi malou, tak az bude na svete, rada se pridam 🙂

mates133
autor
23. srp 2016

Tachometr není špatný nápad, já sem si říkala, že si nainstaluju do telefonu nějakou aplikaci, co měří kolik člověk ušel.

alexovka
23. srp 2016

Ahoj, já mám syna dnes 17 dní a jsem také z Prahy 5. Na procházky chodíme do Prokopského údolí, Chuchelský háj a pod. Jsem teda po císaři a třeba tlačit kočár do kopce mi ještě dělá problémy, ale každý den je lepší a lepší. Společnost na procházky bych uvítala 🙂

markves83
23. srp 2016

Já používám endomondo. V Chuchelském háji jsme také byli, ale máme tam trochu horší spojení.

messias
23. srp 2016

@mates133
Akorat by se musel koupit takovy, kde se da nastavit velikost kola.. 🙂

zuzkamed
23. srp 2016

Já mám taky Endomondo, měří to ušlé km podle GPS. Chodím teda denně s kočárem tak 5-7 km, ale musela jsem přidat i podvečerní běhání. Sice jsem po porodu kila rychle ztratila, ale zase to začalo nějak nabývat. Navíc si tím i skvěle odpočinu. Uložím malou, manžel jí pak hlídá a já si vyběhnu na hodinku ven, paráda 🙂

mates133
autor
23. srp 2016

@alexovka Prokopské údolí mám kousek (autem 🙂))) a v Chuchelském háji jsem ještě nebyla, takže obojí je super 🙂 Jám mám taky kluka, tak bychom mohly začít třeba tím Prokopákem, kluci jsou od sebe jen kousíček. Viděla bych to někdy příští týden.

mates133
autor
23. srp 2016

@zuzkamed Endomondo používá manžel na běhání taky. Tak já se na něj také podívám. Já sem moc nenabrala, ale jsem totálně z formy, potřebuju se zase nějak rozhýbat.

markves83
23. srp 2016

@mates133 Já bych se do Prokopáku také přidala, samotné se mi tam moc nechce ☹. Ale mám teda holčičku.

mates133
autor
23. srp 2016

Holčička nevadí 🙂)))) Aspoň bude mít o nápadníky postaráno.

alexovka
23. srp 2016

Skvělé, já bydlíme na Barrandově, takže do Prokopáku chodím shora. Ale klidně můžu přijet do Hlubočep a odtud můžeme vyrazit. Prokopák má cca 8 km, ale nikdy jsem ho neprošla celý. Tak bych to viděla dle počasí ;)

mates133
autor
23. srp 2016

A co je pro vás lepší,dopoledne,nebo odpoledne?V kolik byste tak vyrazily?
Jinak Endomondo jsem si taky nainstalovala,vypadá to dobře.

alexovka
23. srp 2016

Za mě spis odpoledne, ted na procházky vyrážím cca kolem 14:00, ale zatím se nám režim na kojení ještě neustálil...

markves83
23. srp 2016

Za mě také spíš odpoledne, Prokopák má 8 km? Nebo obě cesty?

sara84
23. srp 2016

Ja to mela loni, za srpen jsem mela cil. 100, a kdyz to dam, tak si koupim nove tenisky. 🙂) Dala jsem to za 3tydny a mela jsem EPP na mereni..

mates133
autor
23. srp 2016

Tak můžeme ve 14h,já bych mohla v pondělí nebo ve středu.
Tak je to ověřené od sara84,můžeme tedy dát jako cíl 100km za září.Ten Prokopak by mohl být napoprvé jako trénink.

markves83
24. srp 2016

Divala jsem se že za červenec mi to na měřilo 87km ale je mozne že občas jsem to ne měřila Pondělí nebo středa se mi taky hodi kde bychom se sešly?

mates133
autor
24. srp 2016

Tak uvidíme,třeba ještě ten čas zkrátíme🙂 Sešla bych se,pokud to všem vyhovuje v Hlubočepech na začátku údolí je takové malé hřišťátko u stánku s občerstvením.

alexovka
24. srp 2016

Pondělí bohužel nemohu, jdeme odpo k dr. Můžu ve středu. Jinak místo srazu je ok.

markves83
24. srp 2016

@mates133 Za mě také místo ok, myslím, že vím, tak ve středu.

mates133
autor
24. srp 2016

Ahoj,tak super,ve středu ve 14h v Hlubocepich 🙂 Jinak asi vám ještě do zpráv do středy pošlu fotku,at se pozname 🙂)

markves83
24. srp 2016

Jinak jsem začala chodit i na inline, docela mě to chytlo.

alexovka
25. srp 2016

Na brusle chci taky chodit, ale po císaři se bojim pádu. Takže to vidím až příští sezónu.

alexovka
25. srp 2016

Taky pošlu foto a pro všechny případy i telefon ;)

markves83
25. srp 2016

@alexovka já jsem také po císaři, s kočárem mi fakt nehrozí, že bych spadla, leda že by do mě někdo vrazil. Správně bych sportovat neměla, ale jinak bych se asi zbláznila. Jizva se zdá ok. Proč se bojíš po císaři pádu?

alexovka
26. srp 2016

@markves83 právě že se bojim, že do mě někdo vrazí, nebo do cesty vyběhne pes, dítě a podobně. Kdybych spadla, bojim se ze by jizva nevydržela a navíc, syn v kočárku v hluboké korbě není nijak připoutaný, mohl by vypadnout a toho se bojim víc. Proto brusle nechám az na příští rok kdy bude ve sporťáku. Chceme kupovat s řuční brzdou nebo přímo vozíček co jde přidělat i za kolo. Ale tam bude až bude sedět.

markves83
27. srp 2016

Je teda fakt že nejezdím v plném provozu nejlepší dopoledne ale jinak si myslím že je s kočárkem celkem nemožné spadnout leda že by někdo do mě vrazil

Strana
z2