icon

Realitní kancelář Reality 11, máte zkušenosti?

kaaata
23. kvě 2016

Dobrý den. Chtěla bych poradit. Mamka prodává nemovitost. Chceme přes realitku a nechceme naletět (např. MM reality jsem po přečtení diskuzí na internetu rezolutně zavrhla). Zítra bychom se měli sejít s pánem z reality 11 http://www.reality11.cz/. Máte někdo s toto RK zkušenosti?

eldam3
•
24. kvě 2016

Ahoj, divej my jsme s pritelem take nebyli jisti pres jakou realitku, nakonec jsem se rozhodla pro donnareality. vsechno super od makleru po malickosti zadne starosti a nakonec dobra cena.

eldam3
•
29. kvě 2016

Koukni sem.. www.donnareality.cz ideál a neboj se jim ozvat nebo se mě na něco zeptat.. 🙂

luu25
•
17. říj 2016

Ahoj, tak jak jsi nakonec byla spokojena s výběrem realitky? Taky právě ted uvažujeme o koupi bytu prostřednictvím nějaké realitky a přemýšlím koho zvolit. Kamarádka mi doporučila, ať se mrknu na Asociaci realitních kanceláří ČR. Měl by tu být uveden seznam kanceláří, jejichž zaměstnanci jsou pravidelně vzděláváni v oboru atd., tak by tomu snad mohli rozumět a být tak spolehlivější.. :D Jelikož jsem z Jižní Moravy, hledala jsem realitku, která se zabývá primárně touto oblastí, a naštěstí existuje - Gaute, a je i v té asociaci, což je fajn... Ale ráda získám zkušenosti od jiných. Je důležité mít rozhled.. 😀 😉

kaaata
autor
•
20. říj 2016

Dobrý den. Pána z reality 11 jsme nevybrali - mluvil jako kniha a hned chtěl fotit (což jsme z opatrnosti nedovolily). Pak jsme podepsali na 2 měsíce smlouvu s realitní společností od hypocentra KB a paní pořád slibovala prohlídky s konkrétními zájemci a vymlouvala se (žádná prohlídka se neuskutečnila). Tak jsme vypověděli smlouvu. Ted inzerujeme přes reality iq - pán radí celkem logicky (např. abychom se podívali na cenu podobných nemovitostí v okolí a zvážily úpravu ceny, ale rozhodnutí je na nás). Zatím nikoho nepřivedl za měsíc, ale alespoň nesliboval a neříkal kolik mají zájemců. Uvidíme

kaaata
autor
•
20. říj 2016

Jinak bych rozhodně nešla do MM reality. Je na ně na internetu spousta špatných zkušeností. S mm reality má špatné zkušenosti i známá. Pozor na ně mají v realitní smlouvě napsáno, že odměna jim náleží v případě obstarání příležitosti k prodeji (nikoli v případě prodeje) a spoustu jiných háčků. A prý nepospíchají s vyplacením prodejní ceny. Nejlepší je nechat návrh smlouvy prokonzultovat s právníkem. Taky se doporučuje v případě prodeje nechat peníze v bankovní úschově (nebo u notáře, ale ten může zemřít nebo peníze zpronevěřit) a ne v úschově v realitní kanceláři. Dám časem vědět, jak jsme byli s reality iq spokojeni. Mamka prodává specifickou nemovitost (zemědělskou usedlost) v malé obci na severu čech.

denisrnda
•
8. bře 2017

@kaaata mysím, že je především občas fajn se podívat do smluv a trochu si v nich pročíst pečlivě. Pak zjistíte, že si velká spousta realitek může za své problémy sama. Provařovat negativně MM reality je strašně jednoduché, ale uvědomte si, že rezervační zálohu platíte v drtivé většině realitek. Bez rezervační zálohy bych jako makléř ani nehnul prstem, pokud vím, že de facto většina zájemců jsou vykuci, kteří by se nejraději vyvlékli z povinnosti platit za sjednanou práci, nejradši by aby se všechno udělalo za ně a pak v ideálním případě odstoupili od smlouvy. Zadarmo nikdo nedělá, ani makléři MM reality, ani žádní jiní.
Až jednoho krásného dne prodáte, dejte vědět. Od října se asi nic neděje?

mami4000
•
30. pro 2021

VELMI špatné zkušenosti s Reality 11. Nedoporučuji. Dříve jsme využili služeb MM reality a MAXIMA reality a byli jsme velmi spokojeni. Zaleží na lidech. Nicméně s firmou Reality 11 mám tak špatné zkušenosti, že ji nemohu doporučit naprosto nikomu. Velmi velká nespokojenost s Reality 11.