Registrace 70+. Poradíte, prosím?
Prosím o radu při postupu registrace na očkování pro mojí mamku...Mamce je 72 let, s internetem to neumí, budu jí registrovat přes mzcr.cz já. Co jsem tak koukala, chtějí tel. číslo, na který přijde kód...Nebo snad i dva. Musí být to tel. číslo její nebo může být moje, aby ty kódy chodily mě? Mamka by mi ten kód, který je potřeba k dalšímu kroku, neuměla přeposlat...Děkuji.
A nezkoušeli jste se zeptat u praktickýho, od března by měli očkovat už oni. v našem kraji už i očkují, příjde mi to jednodušší, zajít si jen k praktikovi, než řešit očkovací centrum.
@betelgeuzz očkování by proběhlo u praktika, myslím. Ale mě jde o tu registraci jako takovou. Nejjednodušší by bylo, kdyby registrace mohla proběhnout přímo u něj, ale to asi systém neumožňuje, že...?☹
@betelgeuzz Teď mi mamča volala, že její praktik ani neočkuje ☹. No neva, pojede do očk.centra, mě šlo primárně o to, zda by byl problém při registraci uvést jiné číslo, než je pacientovo.
Co jsem registrovala sousedky obě jsou 80+ u obou jsem dávala svoje číslo a email a úplně v pohodě, v pondělí budu registrovat mamku a taky budu dávat svoje údaje.
@betelgeuzz vcera jsem mluvila s nasim praktikem a pokud to zvladem mame zajet nekam do spitalu ptz uz tedka vedi ze vakciny co jim slibili tak uz jich tolik ani nedostanou, takze to pry bude na dlouho..

@petradova kdyz se registrovala dedu 80+, tak jsem zadavala sve tel cislo i mail. Tak doufam ze to nezmenili, u babicky 70+ budu postupovat stejne