icon

Řešení zamítnuté reklamace. Jak postupovat dál?

l78
19. lis 2010

Stalo se, že Vám neuznali reklamaci? Jak jste postupovaly dál, jaké argumenty jste použily...díky za reakci

lenkabu
•
19. lis 2010

Nestalo ale asi bych se obrátila na ČOI.

beruska2x
•
19. lis 2010

Zalezi co je to za zbozi, co ma za vadu, jestli je to opravnena reklamace 😉 nebo z jakeho duvodu ji neuzali...

l78
autor
•
19. lis 2010

@beruska2x jde o moje boty, jedná se o to, že do bot na přední straně teče a zadní část v okolí paty, na pravé i levé botě je zlomená a to jen na vnitřní části, doufám, že je to srozumitelný
popravdě musím říct, že vyjádření vedoucí jsem ani nečetla, prodavačka řekla, ať přijdu zítra, to bude v práci vedoucí.

beruska2x
•
19. lis 2010

@l78 tak to je dost dulezity, jestli jsou to boty na denni noseni nebo ne.. jestli jsi je pouzivala k tomu na co jsou urceny.. jestli to je vada materialu nebo usiti nebo jsou tak prodreny 😅

l78
autor
•
19. lis 2010

@beruska2x jde o klasický zimní boty s kožíškem, myslím, že jsem je používala jen k tomu, čemu jsou určený 🙂 ...prodřený nejsou 😀 , řekla bych, že jde o vadu materiálu

beruska2x
•
19. lis 2010

@l78 no a co tam pisou za duvod?

l78
autor
•
19. lis 2010

@beruska2x to je právě to, co jsem psala nahoře, nečetla jsem pořádně, jednak jsem byla dost naštvaná a druhák 😀 mi prodavačka řekla, že bližší vysvětlení mi dá vedoucí a ta je tam zítra, tak na ní zítra nastoupím ,ale potřebuju mít argumenty 😉