Robotický vysavač, doporučte mi 🙂

dennj
6. dub 2016

Ahoj holky, uvažuji o koupi robotického vysavače, v tuto chvíli máme cca 50 m2 byt, ale v létě se budeme stěhovat do nového domečku o ploše cca 160 m2. Každodenní čas stravený luxováním bych raději věnovala dětem a luxovat mě už vážně nebaví 😀 můžete mi prosím doporučit nějakou značku vysavače se kterým jste spokojené ? Představuji si ho tak, že třeba až půjdu s dětmi ven, tak ho zapnu a on mi vyluxuje celý byteček, nebo jezdí jen v jedné místnosti ? Předem děkuji

janawei
7. dub 2016

Ahoj. My tedy nemáme přímo vysavač, ale robotický mop a předtím jsme měli robotický vytírač, oboje od iRobotu. Jsme maximálně spokojení, tedy hlavně já, protože nemusím lítat porád po bytě s vysavačem, takže je spokojený i manžel 🙂. S ani jedním jsme neměli nikdy žádný problém. Vytírač jsme koupili na doporučení od známých, pak jsme ho chtěli vyměnit za tišší a navíc i zametací mop, a to jsme si pozvali poradce z iRobotu, který nám ho přijel předvést.

michaladudova
25. čer 2016

Hezký den, nerada bych zakládala nové vlákno. Přidám se s dotazem pořízení robot. vysavače do domečku na parkety a lino, malý nízký koberec. Zvířata máme králíčky já mám dlouhé vlasy a prcek už všude lozí tak by se robot hodil. Přemýšlím nad clebo nebo roomba. Máte někdo zkušenosti?

janaaanna
26. čer 2016

Máme Roombu, králíky ne 🙂 S tvrdými podlahami si poradí, máme všude parkety a je to super. Ten koberec nemám zkušenosti, ale říká se, že pokud má nízký vlas, tak je to dobrý. S dlouhými vlasy si poradí, z té tvrdé podlahy je krásně posbírá. Já ho nejčastěji pouštím v předsíni, když malá přijde z pískoviště 😉, a to také vše krásně posbírá.

michaladudova
26. čer 2016

Jakou roombu myslím číslo? děkuji

janaaanna
26. čer 2016

@michaladudova 780, už je jí pár let, ale nebyl nikdy nejmenší problém

michaladudova
26. čer 2016

Máte někdo zkušenosti s Iclebo?

val28
27. čer 2016

Ahoj asi to nebude uplne o robotu, ale chci se zeptat nevite da se koupit nahradni nabijecka na notebook asus X553M? Vcera se mi podarilo ji znicit nestastne ze sni asi nepujde nabijet. Diky za tipy predem 🙂