Rozložení kuchyňské linky

lenkalenka666
13. dub 2017

Ahoj, zajímali by mě Vaše názory ohledně rozložení kuchyňské linky. Vzhledem k tomu, že se musíme vejít do poměrně malého prostoru je rozmístění následující. Spíž, 25 cm od ní varná deska a 25 cm od ní v rohu dřez, poté pracovní plocha 1 m, myčka a na konci lednice. Tvar kuchyně bude do L.
Děkuji za Vaše názory.

kacireksro
13. dub 2017

bez na modrou strechu,a popros uzivatelku Verunky,dela v nejakem studii a ochotne dela i navrhy a nic za to nechce,je velice ochotna.nam taky pro predstavu navrhla kuchyn.urcite ti rada poradi

monaluza
13. dub 2017

Rozhodne si udelejte aspon kousek mista vedle varne desky, at mate kam polozit talir, na ktery budete odkladat hotove jidlo, napr. usmazene rizky. Moje posledni dve kuchyne ho nemely, naprosto silim, kdyz musim balancovat talir na hrane drezu nebo mrizce desky (mame plyn), nova a definitivni kuchyn je ve vyrobe a uz se nemuzu dockat, az budu mit adekvatni prostor na praci. Jinak se rika, ze pravak by mel mit usporadani zon (ukladani potravin - spiz, lednice/myti a loupani/vareni/servirovani) zleva doprava, levak obracene, ale je to spis o zvyku).

lenkalenka666
autor
13. dub 2017

Moc dekuji za tipy. Verunce jsem jiz napsala.

hanka_333
14. dub 2017

Nechala bych vetsi pracovní plochu mezi sporákem a dřezem. A kousek na odkládání vpravo od sporáku a vpravo od dřezu, pokud jsi pravák.