Rybí tuk Möller's. Jak dávat dětem od 3 let?

kristynka235
3. pro 2022

Zdravím, má někdo zkušenosti? Jak dáváte dětem od 3 let? Kávovou lžičku denně nebo to mám nějak rozdělit? Děkuji za případné odpovědi

jana_zofie
3. pro 2022

Davam od roku (teda, ehm... Ted to flakam, takze zapominam. Ale davala jsem.). Ja polivkovou, dcera pul.

tasimia
3. pro 2022

@kristynka235 5ml = kávová lžička. Nemusíš dělit..

kristynka235
autor
3. pro 2022

@jana_zofie a pomáhá nebo je na prd?

efa1
3. pro 2022

@tasimia Já jsem právě kvůli dávkování tohohle sirupu zjišťovala, jestli opravdu čajová lžička=5ml a vetšina lžiček, co máme doma(mix za roky nasbíraných, úplně obycejných) má mnohem míň, vetšinou okolo 3ml. Takže doporučuji spíš přes odměrku.

mourovatakocka
3. pro 2022

@kristynka235 Dávám menší polévkovou lžíci, dcera má pět, dáváme asi od dvou let. Dostává ještě další sirup s dalšími vitamíny, nemocná je tak jako tak. Ve slabších chvilkách nadávám, že všechny vitamíny jsou stejně k @#. Ale aspoň vím, že dostává všechno, co teoreticky potřebuje a podle výsledků krve minulý rok má pěkné hladiny vitamínů.

tasimia
3. pro 2022

@efa1 no jasný odměrka je lepší. Ja mám větší kávové lžičky, takže se mi 5ml na to v pohodě vleze - mam odměrku ze sirupu. Nesnáším pidi midi lžičky :D.

jana_zofie
3. pro 2022

@kristynka235 No... Co se mne osobne tyce, tak kdyz jsem ho jeste brala jakz takz pravidelne (5 ze 7 dnu asi), tak na omega mastne kyseliny a pomery jo, ty byly pekne. Vit. D ale lehce pod normou (takze jako asi nejak jo, jinak jsem tezce pod normou...).

pampeliska1313
5. pro 2022

@jana_zofie tohle mi teď jede hlavou. Kupovala jsem to synovi v roce a tehdy mi lékárnice řekla, že Vigantol dávat nemám, že tady D je. Pak jsem ale četla, že je tam sice decko ale ze nějak min. Takže teď si říkám, jestli muzu u doktorky požádat o nějaký testy, jak na tom syn je, jestli mu to D nechybí.

jana_zofie
5. pro 2022

@pampeliska1313 muzes si je kdyztak zaplatit. Ale nez bych ji nechala pichat, to bych ji proste jednou za cas tim vigantolem "prilepsila". Ovsem to bych na to furt nesmela zapomínat. 🤦🏼‍♀️