Šachové samolepky. Nevíte, kde bych sehnala?

nupta
6. kvě 2021

Taky si pamatujete, že jste něco hrozně chtěli a nemohli jste to sehnat? A nikdy jste to pravděpodobně nesehnali? A až když jste byli velcí, tak jste to někde viděli? Tak jsem si říkala, že teď (v době on-line nákupů) určitě nebude problém sehnat samolepky šachových figurek. Prostě takové malé obyčejné samolepky, které kupujeme dětem v papírnictví s obrázky bagrů, dinosaurů a princezen... A my potřebujeme ještě ty šachové figurky... Google mi našel jen samolepky na zeď a šachové obchody, které jsem našla, tohle nevedou.

ivya
6. kvě 2021

Můžete si je nechat od někoho vytvořit nebo požádat, zda by je nezahrnuli do sortimentu. Třeba u Fleppi, Alucca, Lepikaro... nebo u někoho na Fler.

nupta
autor
7. kvě 2021

Díky za tip, také jsem nad Flerem uvažovala, kdysi něco kupovala. Ale pár kliků na počítači je jednodušší, tak to ještě zkouším, zda by mi nedal někdo tip.

nikoulinka
7. kvě 2021

Takové věci, jako samolepky, apod, řeším v tiskárně u nás. Najdu si fotky (obrázky) na netu, dám na flešku. U nás jsou strašně moc ochotni, takže mi to upraví i do určitého rozměrů, co sama chci. A pak mi to vytisknou na lepící papír 🙂 a vyjde to na pár supu. U nás jedna lepící A4 barevně, vyjde na cca 16,- 🙂 a drží úžasně. Mám vyzkoušeno na zdi, papíru, dřevě a dokonce jsem tak našim dělala i etikety na láhve 🙂

marti89
7. kvě 2021

@nikoulinka Mohu poprosit o název a adresu tiskárny, třeba do sz? U nás bohužel taková možnost není.. Děkuji.

marti89
7. kvě 2021

@nupta Krásné dřevěné figurky vyrábí česká firma Detoa.

nikoulinka
7. kvě 2021

@marti89 jmenuje se to Radhuza a je v Havířově. Ale jak nemáte v okolí tiskárnu, oslovila bych případně nějakou reklamku, nebo místo, kde třeba dělají kroužkové vazby, dělají větší tisk, atd... 🙂

nupta
autor
10. kvě 2021

@nikoulinka Díky za tip, zkusím se zeptat v okolních městech. Tohle mě vůbec nenapadlo...