Šampon - který vám vyhovuje nejvíce? Na tmavé vlasy

verry
10. říj 2015

Šampon - který vám vyhovuje nejvíce?? Na tmavé vlasy 🙂
díky za tipy

sara84
10. říj 2015

Babydream z Rosmannu. Stoji 35 kc a jediny, po kterem sr neskrabu, nemam lupy a nemasti se mi vlasy 🙂 i manzel uz ho pouziva!

veraga
11. říj 2015

Mám pár favoritů, které střídám. Kérastase Résistance Bain Force Architecte, Revalid a zatím tedy vede Bione s výtažkem z obilných klíčků a Bione Exclusive. Stojí pár peněz a vlasy opravdu umyje. Takový ten pocit "fakt umyté, bez nánosů silikonů".
Btw. Nevěřím tomu, že šampon pro tmavé vlasy s nimi něco extra udělá. Podle mě je to jen marketingový tah.

urum
11. říj 2015

pouzivam no poo- jedla soda nebo marocka hlina 🙂

drrregy
12. říj 2015

Já z pozice vyučené kadeřnice, která se tím neživí a nyní jsem doma na mateřské, můžu říct, že je samozřejmě nejlepší umýt vlasy šamponem dané kategorie = barvíte se?= tak šampon pro barvené vlasy. Jste odbarveni nebo máte melíry? Tak šampon pro poškozené vlay. Určitě je nejlepší šampon ten, co vám dají na vlasy v kadeřnictví, ale kdo na to má, že? Jinak bych to neřešila. Dnes je spoustu značek na trhu.......já osobně pužívám červený Elséve pro barvené vlasy a jsem maximálně spokojená. Určitě bych však nemyla kopřivovými a pod. Jsou to drijáky pro důchodce s šedivými vlasy, které nepotřebují spec.péči. Já mám třeba dlouhé vlasy a s šamponem nešetřím, musí to opravdu pěnit. Pokud je pěna nizounká a bublinečky malé, umyjte ještě jednou. To dělá hodně a vydrží i déle. Určitě nezapomínejte na balzámy nebo masky na vlasy po každém umytí. To asi moje rady.