Sedačka ze série Bédinge ... jak čistíte potah?
AHoj,
máte někdo sedačku z Ikei ze série BEDDINGE LÖVÅS, jak čistíte ten potah? Do pračky se nevejde tak jak 😉
máte někdo sedačku z Ikei ze série BEDDINGE LÖVÅS, jak čistíte ten potah? Do pračky se nevejde tak jak 😉

•
9. lis 2008zaniest do cistiarne, tam maju vacsie pracky 😉
0
Ikke - jenomže to trvá hrozně dlouho, nejsem z tak velkého města :-|
Babalala - Mám Whirpool a max náplň je 5kg, vleze se? Já mám totiž na pračce program, který hlídá váhu prádla a jak překročí předepsanou váhu, tak neper ]-( A jak vypadal potah potom??? v pohodě? nebyl moc skrčenej? =-) :-p
Babalala - Mám Whirpool a max náplň je 5kg, vleze se? Já mám totiž na pračce program, který hlídá váhu prádla a jak překročí předepsanou váhu, tak neper ]-( A jak vypadal potah potom??? v pohodě? nebyl moc skrčenej? =-) :-p
Taky mám Whirpool, ale ňákou hloupější - prádlo neváží, tak jsem to zvážila na váze a těch 5kg to nemá - problém byl spíš s objemem - ale s trochou úsilí jsem to tam nacpala. Ale vytahovali jsme to pak s chlapem..
Potah byl v pohodě - skrčený tak normálně, malilinko se srazil - ale jenom tak, že byl trošku vypnutější, když jsme ho pak natahovali zpátky - ale to bylo jen dobře, protože jak se vypnul, byl krásně hladký, ani žehlení už nebylo zapotřebí (chtěla jsem to požehlit přímo na pohovce). Jo a ještě - ono asi záleží na typu potahu - my máme ten úplně nejlevnější, bílý.
Potah byl v pohodě - skrčený tak normálně, malilinko se srazil - ale jenom tak, že byl trošku vypnutější, když jsme ho pak natahovali zpátky - ale to bylo jen dobře, protože jak se vypnul, byl krásně hladký, ani žehlení už nebylo zapotřebí (chtěla jsem to požehlit přímo na pohovce). Jo a ještě - ono asi záleží na typu potahu - my máme ten úplně nejlevnější, bílý.
ransta ma mat 4,8 kg a prat ju mozes na 60 stupnov
http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/5010...
http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/5010...
ahojte já ten potah prala v pračce a udělali se mi na něm skvrny žluté tak nevím co stím 😞
makelka,my sme mali poťah fialový a ten sa dal rozsipsovať na dve časti,to bolo super,dal sa bez problémov vyprať na dva krát,už sme sedačku predali a kúpili menšiu,ale myslím,že vnútri by mal byť štítok,či sa môže chemicky čistiť,ak si ho neodstrihla,ja niekedy odstrihnem,lebo tie štítky sú väčšie,ako výrobok,napr.miniatúrna hračka a štítok kilometrový 😃 potom je problém,ale na nete by mali byť info k tomu-ohľadom čistenia,prania 😉
Začni psát odpověď...

Odešli