Sen. Máte podobný zážitek?

tine22
27. pro 2019

Ahoj holky, musím se s Vámi podělit o můj zážitek, co se mi stal že včera na dnešek v noci - takže dál se mi sem v tom snu jsem poznala opravdu úžasného chlapa do kterého jsem se zamilovala nás první pohled a on miloval mě, zkrátka jsem zažila neco, co už delší dobu nepociťuji s partnerem a musím Vám říct, že ten sen byl neskutečně nadherny, byla jsem tam tak šťastná.... Chci se zeptat, stal se někomu z vás podobný zážitek? Pokud ano, přáli jste si aby sen pokračoval dál? Jde to vůbec? Aby navazoval nějaký příběh? Děkuji moc.
Jsem z toho fakt úplně smutná že to teď nezazlívam.

neomenia
27. pro 2019

Ahoj. Ano, mívám někdy stejný sen. V něm intenzivní pocit lasky oboustranné lasky a zamilovanosti. Když se vzbudim, jsem pak smutná, že je konec. Je to asi podvedoma touha po zaziti opet te zamiilovanosti jako na začátku. To uz ale neprijde, je to prirozene... Zamilovanost se vzdy casem zmeni v lasku, což je proste pevné pouto idealne na cely život, partnerstvi v dobrém i zlem. Někdy me to mrzi, ze ta zhavost uz je pryč.... Manželství mám jinak ale šťastné.

kridav
29. pro 2019

Přesně takové sny jsem mívala když jsem ještě žila s ex. Byly to sny, že mám vedle sebe muže, který mě doopravdy miluje a jsem pro něj ta nejdůležitější. To jsem bohužel u ex za celých 13 let neměla. A vždy když jsem se z toho snu probudila, měla jsem z něj krásný pocit, ale bohužel jsem se vzbudila do reality a bylo mi z toho smutno.
Ale můžu říct, že to byly asi věštecké sny, které mi chtěli říct, že jednou tak hezky život žít budu. Protože už 7 let mám vedle sebe partnera, manžela který si mě váží a stále mě moc miluje a já jeho.
Třeba i Tvé sny Ti chtějí říct, že jednou se tak hezky budeš taky mít.