icon

Sex ve třech?

9. srp 2021

Ahoj, zajímá mě jestli tu má některá z vás zkušenost se sexem ve třech..tedy žena,žena,muž. Mého partnera je to přání,a mně ta představa také celkem vzrušuje(jsme s partnerem pro vše), ale převažuje ta druhá stránka strachu. Všude čtu,jak ta přizvaná žena se pak schází za zády s partnerem té ženy…z toho mám strach,i když mi on stále vysvětluje,že netouží po jiné ženě,že semnou má vše a to nejdůležitější mně miluje a semnou má tu chemii,že ta druhá žena je pro nás. On nemá potřebu mít jinou sám ale zkusit to semnou. Nevím jestli do toho jít. Řekla jsem kámošce,ale ta nechce kvůli mě,kvůli našemu přátelství. Pak je druhá možnost někoho přes inzerát a to je přesně to čeho se bojím….co když tam něco přeskočí a já kvůli jednomu večeru přijdu o to nejcennější. I když člověk řekne že se to nestane,nikdy přeci neví… zajímá mě váš názor a zda máte některá zkušenost…popřípadě co je lepší jestli oslovit kamosku nebo někoho cizího. Díky😂

Strana
z2
luxorka69
11. zář 2021

Ahoj, potrebuju poradit muj muz uz 15let touzi po moji nej kamaradce a chce ji do trojky, ja se bojim kamoska nechce stratit, ale co kdyz to povolim a ztratim sebe? Co mam delat 😟

ele_nka
11. zář 2021

A já bych do toho šla, muž taky. S láskou to nemá nic společného, je to prostě jen zpestření. Navíc muž na rovinu řekl, že s tou druhou ani nemá potřebu vyloženě šukat, jen by si prostě rád pohrál. Ale náš problém tví v tom kdo. Já rozhodně nechci žádnou kamarádku, prostě nevěřím, že by to ten vztah nepoznamenalo. No zas nechce někoho cizího...takže už jsme nějakou dobu na slepém bodu. 😆

codal
11. zář 2021

@luxorka69 do toho rozhodně nechoď!

orisek56
11. zář 2021

@luxorka69 zabalit tomu pokladovi doma trenky i fusekle a poslat za kamarádkou na věčné časy, teda aspoň u mě by takovej ani nestihl balit jak bych s ním byla hotova, to by byl, slusny fofr. Tak trochu úplně ujetý.

mimi1004
11. zář 2021

@luxorka69 Tak na to bych nepřistoupila. Chtít zkusit trojku - ok, ale ukázat vyloženě na tvou kamarádku, to mi už přijde moc. A ještě říct, že po ni touží. To mi pomalu vyznívá, že s tebou je jen proto, že ona nebyla dříve k mání.

milacekluky
17. kvě 2025

Ahoj můj přítel taky jeden čas o tom mluvil ..ale nedovedu si představit kdyby on něco dělal s ní a já musela chvíli koukat . No to asi ne . Nedopadlo vy to dobře.. a nás vztah by se tím zabil

Strana
z2