Sexuální partner spí s více ženami než se mnou
Ahojte. Už delší dobu udržují s jedním mužem nezávazný sex. Dneska jsem zjistila, teda sám mi to řekl že nejsem jediná s kým spí. Jako občas mě napadlo, že může spát s někým dalším, ale moc jsem o tom neuvažovala. Jaký máte na to názor a jak by jste se zachovaly na mém místě?
Když je to nezávazný, tak nevim, proč by to mělo vadit...?
Tak kdyz mate sex jen pro zabavu a vic vas nepoji, tak neni moc co resit, s tim se tak nejak melo pocitat. Bud ti to je jedno, je to fajn milenec, patricne se chranite (kondom kvuli pohl. nemocem) a budete se dal schazet nebo to utnes a najdes si staleho partnera.
Kondom proti chlamidiím, hpv virům, které způsobují např. rakovinu čípku či opar ani proti kvasinkám neochrání, takže asi tak.
@jopikikinunk nedovedu di predstavit, ze bych spala s chlapem, ktery ho strka vsude mozne. Z toho by se mi zvedl zaludek. Ne kvuli "nevere", ale kvuli moznym sexualne prenosnym nemocem...
Takze asi tak.
@sudylichozrout tak ještěže máte jistotu, že tyhle přenosný nemoci nemá jakejkoliv jinej chlap, kterej sice spí jenom s váma, ale dávno si je mohl nasbírat. :D
Pokud se nebojis, že něco chytis, tak by ti to mohlo být jedno, když je to teda nezávazně no.
@cizinkaa mam, na to vem jed.
Představ si, že přijde od druhé a po tom všem co spolu dělali se ani nevykoupe a dá ti pusu, chuťovka ... kamarádce se svěřovala kamarádka, s kým tajně spí, byl ženatý, a že má teď asi něco jako zánět. Ta kamarádka nebyla jeho žena, ale jeho další milenka a ten zánět měla taky. Když už jsou ty chlapi prasata, tak je v tom alespoň nepodporujte 😰
Nejsme na tvem miste. Vadi ti to? Nesouloz s nim. Nevadi ti to? Souloz s nim dal.
Nevidim v tom problem, pokud se ma jednat proste o neco nezavazneho. Stejne tak ty muzes mit vice muzu, je to jen na tobe a on ti do toho nema co kecat 🙂
Je to každého věc, ale smrdí to nemocema😕
Mně by vadilo především to, že nemám a nemůžu mít jistotu, že a jak, jestli vůbec se chrání s těmi dalšími. A samozřejmě si nemůžeš bejt jistá ani tím, s kým ty další ještě se scházejí a jestli se chrání... Takže ve finále nevíš, s jak velkým okruhem potenciálních "bacilonosičů" nepřímo přijdeš do styku.
Před lety jsem měla o jednoho zájem, a ten mi taky hned předem pro jistotu oznámil,že má dvě ofiko přítelkyně, které o sobě ví a tři další tajný. Tož mne zájem rychle přešel, vadila mi představa, komu všemu ještě pečuje o zahrádku. A to, že bude mít dvě hodiny třeba a pak rychle za další, aby to k stíhal včas. 😃 Nechtěla jsem bejt jen nějaká jeho kolonka v diáři, odškrtnout si a jet dál. Taky to ale bylo tím, že se mi líbil déle, zlehka jsem se do něho zamilovala a tohle byla taková studená sprcha, neměla jsem zájem jen o to jedno.
Každopádně když člověku nedělá problém pouze takhle zaměřená interakce, stejně je podle mne je asi rozdíl v tom, nezávazně se domluvit s jedním člověkem, jen že nechceš se vázat, prostě jen nechceš s ním vztah a sex ale potřebuješ, taková výpomoc vs. nezávazně s někým, kdo ošustí cokoli/ nebo nezávazně ošustit cokoli.
No... jak jsi napsala - nezavazny sex. To mluvi za vse.
A co bych delala na tvem miste? Nemela nezavazny sex
Chci být sedmá ze sedmi??
Nechala bych ho. Hned. A napříště bych si rozmyslela mít nezávazný sex. Protože jak vidno, není úplně nezávazný. V podstatě jsi ho provozovala s mnoha lidmi.
Jezis tak mi rekni at si vezme gumu a jdi si uzivat dal... ne kazdej chlap je prase, jak tu hned kazda pise

Poslala bych ho do oběhu, na světě je plno chlapů. Snad je aspoň trochu "rozumný" a chrání se, aby tě něčím nenakazil. Fuj 😨