Sháním tuto plyšovou žabku. Prosím, pomozte!
Ahoj
Již dlouho sháníme tuto plyšovou žabku, nenašla by se u někoho z maminek doma?
Před pár lety jsme ji ztratili, je asi z roku kolem 2002 až 2005, odhaduji.
Byla asi tak 25 cm dlouhá, s dlouhýma nohama, ležící, jako na fotce...
Na ceně bychom se určitě dohodly, byla bych fakt moc vděčná... už nevím kde hledat, kam psát... moc děkuji za zprávu.
Těším se

@rook není to tahle? https://www.tvplysaci.cz/plysove-hracky-plysova... sice tady není skladem,ale určitě by se dalo zavolat,dohledat výrobce nebo tak..
FB retrohračky
@bassetlady uz jsem obepsala snad vse...
stale ji hledame...
stále ji nikdo nemá a jelikož je to vec 20 let stara tak uz asi zde nepochodite
proc je to tak dulezity? porad jsem se nejak nedopidila
@hanka_12345 neter si ji tak strasne zamilovala a tak shanime jak to jen jde. Ono jiny plysak neni to prave orechove.
Tak milí zlatí... žabku jsme našli, a ne, nenechávali jsme si ji nikde ušít. Je to pravý originál. Ale musim teda říct, že s větší nevůlí, neochotou, a nepříjemnýma lidma jako jsou na této stránce jsem se ještě nesetkala. Člověk se tu snaží najít hračku pro svoje dítě, na stránce, která by měla být o dětech a akorát se potkají s kyselýma lidma, který problémy jiných absolutně nezajímají, a nepomůžou vám. Ještě vám vynadají, že se moc ptáte a chcete pro své dítě to nejlepší. Takže komunito Modrého koníku, stydět byste se měli. Takto by přátelská komunita vypadat rozhodně neměla.
@rook A ještě něco, vážená. Tady se řeší mnohem závažnější problémy než je tvoje plyšová žába a VŽDY se tu každá dočká pomoci, rady, pochopení a dokonce i materiální pomoci, je-li to nutné či vhodné. Takže jestli se ti tu nelíbí, být tu nemusíš. Za mou radu, kam svou prosbu umístit, jsi zprvu ani nepoděkovala. A každá máme své malé či velké starosti, ale vypisovat to někam na web a pak se vztekat a dupat nožičkou, že mi nikdo nepomůže hledat 30 let starou hračku, to je to sakra drzost 🤮
@rook super, aspon uz nebudes otravovat s blbostma co mesic..jeste ze jsi to sem napsala, fura lidi si odfrkla ze ma konecne svatej pokoj od tebe a tve zabicky
@rook tak já se třeba snažila trošku pomoct, jako X dalších lidí... Místo tvého komentáře á la jste tu všichni na přesdržku, pač jste mi nenašli žábu, bys mohla třeba napsat "Těm, co se nám snažili pomoct tak děkuju...žábu máme. Mějte se tu hezky." Jde vidět, jak jsi nevychovaná a vidíš si jen na svůj nos a to jen občas. Měj se a užijte si žábu.

@mimi1004 no snad nechces abych to vzdala