icon

Shaun the Sheep. Kde ji seženu?

catangoz
24. dub 2008

Nevíte kde by se dala najít nebo sehnat tato ovečka plyšová?Díky

Strana
z2
tevina
25. led 2009

Maji jí dokonce ted v akci 🙂

tevina
25. led 2009

Pohádku jsem zatím nikde neviděla,ale určitě vyjde,jako všechny nový pohádky.Chce to hlídat trafiky.

aponchie
25. led 2009

jezisi ja si to asi koupim na spani 😀 a nejaka vibracni a mrmlajici zaroven neni? 😀

rezetka
25. led 2009

Ale není to úžasná pohádka jako? 😀
Na spaní si kup něco jinýho vibrujícího ne? 🤐 😀

aponchie
25. led 2009

hehe no sak chcu ovecku 😀 chlupatou strakatou mrcavou 😀

aponchie
25. led 2009

pohadku neznam jen tu postavicku

emamamamu
25. led 2009

rezetko si to stahni z netu..to mas hned🙂 a myslim, ze jsme to videla v Levnych knihach🙂 (to dvd🙂)

aponchie
25. led 2009

nj levne knihy to sem zapomela..a mluvi ta ovce v te pohadce nebo je to anim jen?

emamamamu
25. led 2009

myslim, ze ydava jen zvuky..ale jista si nejsem..nemam telku..😀

aponchie
25. led 2009

nj ovce ta je rada,ze beci 😀

emamamamu
25. led 2009

a kretecek plakal a proto jsem se na nej nikdy nekoukala...😀

aponchie
25. led 2009

vidis chudacek malej ja ho malovala male na zed sleduje dvd a cte jeho knihy asi ji promluvim do duse a jeste je tak depresivne cernej 😀

emamamamu
25. led 2009

😀 na krtka ted koukaj skoro vsechny deti, co tak slysim🙂) a vsechny maminky jim ho malujou na zed..😀 nejaka ovce se muze jit zakopat...😀

aponchie
25. led 2009

pche ,ja ho malovala pred 4lety a krasneho hec 😀 ovce je z ostrovu to je jeste mensi zlo jak tucnej medved pu 🙄 bohuzel ho ma doma ve forme knizek jen a jen pouze z knihovny bo takovy brak jsem jeste necetla teda..gramatika uziti slov pro male deti naprosto fascinujici 😝 🙄 a je tlusty a tricko mu saha pod bradu 😀 +ma plysoveho jednoho 😝

emamamamu
25. led 2009

no ale deti pry maji Pua radi, protoze jim pripomina je..ma zadecek, ktery vypada jako jejich, kdyz maji plinky..to same krtek..🙂
Pu me teda nikdy nebral...ja byla odjakziva na Krakonose...😀

lukin
26. led 2009

Tu pohádku pouštím dceři, když chci, aby se uklidnila 🙂 Pokaždé zafunguje. A i já s manželem se pobavíme 🙂

rezetka
26. led 2009

My ji právě s manžou úplně žerem, nejvíc ten díl, jak škytá ta tlustá 😀

Strana
z2