Šifra martinus 2024 je zahájena. Kdo má první postavu?
Holky uz je to tadyyyy 🙂
Kdo uz ma prvni postavu?
@drep
@nelly_strokova
@janulkav
@uzivatelkapetra
Ja vim, ze ta knizka existuje, ale to je asi tak vsechno 🤣 ani googleni mi nepomohlo, proste me to najednou trklo, protoze si rika., ue to bude desne jednoducjy kdyz to kazdy uz ma 😅
Nevim, kdo to napsal a az moc jsem se upinala na ten ostrov
@krisstina93 tyjo, mně je celkem jasný, co ten obrázek představuje, ale vystřílela jsem všechny myslitelný postavy a žádnou mi to nezvalo
Dnešek mám, to bylo jasné hned, jen několik pokusu jaké jméno to vezme, ale včerejší prostě netuším 🙄 nehodite někdo návnadu prosiiiim 😀
@teryem má to několik serialovych nebo filmových zpracování a soustred se na tu barvu 🙂
@krisstina93 mne to opet hned netrklo a ani nevim ze je kniha 🤣 druha napoveda pomohla
@teryem mne nakopa barva a odprosteni se od ostrova a tabule (knihu jsem necetla, dej netusim)
@teryem barva řečená není, ale na obrázku je jí hodně. Je to starší knižní série, on ten ostrov je v jednom díle i v názvu. Já to sice taky nečetla, ale hltá to teď moje dcera.
@veru181 většina lidi bude znát spis film :D já to uhodla hned podle první nápovědy a když vidím ty ostatní, tak je to úplně primitivní :D
@krisstina93 Já si právě říkám, že jsou tam docela specifické indicie, takže to bude něco jasného, co mě ale minulo 😀 (třeba z fantasy mám ráda jen Harryho Pottera). Ale budu luštit, zkoumat a snad na to přijdu i tak 🙂.
Já jsem dneska čekala na polední odhalení. Ráno jsem si byla jistá, že vím, ale žádný jméno mi to nevzalo. Nakonec je to úplně něco jinýho 🙂
Já nemůžu přijít na to včerejší a drásá mi to nervy 😀 přišla jsem na něco, co by tam poměrně sedělo a není to ono, tak jsem ještě dožranější 😀 a jsem hodně zvědavá, jestli se pak plácnu do čela, nebo se budu litovat, že jsem o tom nikdy neslyšela.. a to googlím jak divá a stejně nic, asi blbě 🙈

Díky za upozornění, úplně mi to uteklo a přitom hraju každý rok tak ráda. První postavu už mám😃