icon

Šílená sousedka: Jak řešit problémy s hlučným dítětem?

3. lis 2023

Ahoj ve spolek. Před dvěma lety jsme se nestehovali do nového bytu. Všechno bylo v klidu, o sousedech jsme skoro nevedeli, taky jsme byly skoro porad v práci. Pak jsem otěhotněla, narodil se nám chlapeček. Ještě porad byl klid. Ale teď začíná chodit, respektive už i pobihat, začíná si víc hrát s hračkami a nastalo peklo. Stačí když jezdí s autíčky, proběhne z pokoje do pokoje, spadne nu kostka a hned na nás mlátí do stropu a na topení. Jsou to hrozné rány, malý má vždycky amok, úplně se klepe. Rec není, podle ni by měl mít asi roubik a byt v ohradce nebo nevím. Uz jsem z toho úplně vydeptana a snažím se co nejvíc nebýt doma. Mate někdo podobnou zkusensot?

Strana
z2
mourovatakocka
10. lis 2023

@janiska_z Panebože to je hrozný příběh... Teď už je v domečku dobře?

iriu
12. lis 2023

Máte jednoznačně špatně udelanou podlahu. Máme sousedy nad námi, kteří nejsou hlucni, ale je slyšet každý jejich krok, takže vasi sousedku úplně chápu. Můžete si odhlucnit podlahu, což je nejlepší řešení, druha možnost je, aby si sousedka odhlucnila stropy, ale tam zlepšení situace nebude takové jako u odhlučnění podlah.

autor
12. lis 2023

@iriu jestli dobre čteš, tak podlahu odhlucnenou máme.

autor
12. lis 2023

@janiska_z moc děkuji. Tohle je šílený 😓 Taky jsem už muži řekla, ze to nedám. Zkusím co mi tady radily holky, pohrozil úřední cestou a pak budu hledat taky 😓

autor
12. lis 2023

@miryp moc děkuji !

iriu
16. lis 2023

Četla jsem jen první příspěvek. Pokud byste to měli ale dobře udělané (dobře odhlučněné), tak prostě není možné, aby všechno slyšela. Někde tam musí být chyba.

Strana
z2