Snaha o dítě a magie. A co vy, věříte na Tarot a Kyvadlo?

kajiba
6. kvě 2021

Ahoj. S manželem jsme nedávno oslavili roční výročí svatby. V červenci spolu budeme 2 roky, s tím že v srpnu to budou 2 roky co se snažíme o miminko. Je pravda že jsem to hrozně moc řešila. Dva měsíce zpět jsem se ptala kamaráda kartáře, jestli poletíme letos na svatební cestu. Odpověd zněla jasně " budete mít hezčí starosti". No takže jsem hned tu MS která přišla obulela, manžel mi řekl že obezita tomu nejde moc naproti. No a nedávno jsem se ptala kamarádky, která praktikuje kyvadlo, zda poletíme na svatební cestu a kyvadlo odpovědělo ne. A tak začaly otázky: Bude Kája v červnu těhotná? ANO. Je Kája teď těhotná? NEVÍM. (nevím řeklo v neděli) v Úterý jsme se ptaly znovu a na otázku zda jsem už teď těhotná odpovědělo kyvadlo ANO. Vím že na test je ještě brzy. Jelikož jsem plodné dny minulý měsíc úplně vypustila a včera jsem zjistila, že ta naše výroční vášeň v kuchyni proběhla zrovna v nejplodnější den. Tak se držím abych si nedělala test i když už jsem to stihla včera a samozřejmě jedna čárka, protože je brzy. Modlím se aby ta věštba vyšla. A co vy? Věříte na Tarot a Kyvadlo?

nikicka
6. kvě 2021

@kajiba věřím na obojí. Kartarka se ještě ani jednou nespletla a kyvadlo nabízí jasnou odpověď ❤

kajiba
autor
6. kvě 2021

@nikicka mě spíš dostává že v neděli to kyvadlo ještě nevědělo a předevčírem bum Ano ❤️

sigyn
6. kvě 2021

Na otázky ohledně početí/smrti vám žádný pořádný "věštec" odpovídat nebude. Jsou prostě věci, na které se ptát nelze. Když si hodíte korunou, vyjde vás to na stejno. Obezita skutečně být problém může, místo magie se zaměřte na pohyb a partnera. Dítě přijde až budete připravená.

palja
6. kvě 2021

@kajiba nikdy jsem to nezkoušela/nikde jsem nebyla. Ale věřím tomu. Nevím kolik dní máte po ovulaci, třeba to kyvadlo nevědělo, protože mimi ještě nebylo zahnizdene. Moc vám držím palce 🍀💞❤️

nagojka
6. kvě 2021

Nevim...ptala jsem kartarky loni v srpnu zda budu do roka otehotnim..Napsala mi neskutecne dlouhej pribeh cehoci co jsem moc nepobrala ale ze tehotenstvi v mem pripade do budoucna a v nejblizsi dobe nevidi...v listopadu jsem nasla sve vysnene dve carky a nyni jsem ve 29tt tehotenstvi.🙂kazdopadne drzim palce at se brzy povede protoze vim jake to je cekat a doufat...

barcaaaaaa
6. kvě 2021

Ja na kartarky verila, ale pred rokem mi rekla, ze vidi tehotenstvi a stale nic takze jsem z toho uz takova, ze spis hadaji. Ale u Vas jsem zvedava zda mela pravdu

lachtanice86
6. kvě 2021

Nevěřím

elvira
6. kvě 2021

@kajiba když už jsem byla v koncích, ptala jsem se u kartářky. Odpověď byla, že miminko je blízko. Otěhotněla jsem za 2 roky. Druhá předpověď, že budou děti 2, stejného pohlaví s větším rozestupem. Je mi 41, chráníme se, takže nejspíš to nevyjde. Když jsme druhé chtěli, tak 3 roky ani ťuk.

kevi1
6. kvě 2021

Nie, neverim a ak to vyjde, tak to bude nahoda, ale taku nahodu ti prajem 🙂 kyvadlo ti dieta nezaisti, to je v rukach vajicka a spermie. Boli ste na nejakych testoch? Ak nie, je cas zajst na spermiogram a na gyndu.

lalolita
6. kvě 2021

@kajiba nevím jestli věřit nebo ne. Loni jsem psala kartarce,co se týče ohledně vztahů a přítele do budoucna (byli jsme od sebe.) Napsala mi,že už se k sobě nikdy nevrátíme a naše budoucnost nebude společná. A ejhle,jsme spolu,bydlíme spolu a snad naše budoucnost bude dlouhá 🙂 takže bych asi nevěřila.

tinaprofi
6. kvě 2021

jednou jsem byla na věštbě u ebenové gazely a ta mi vyvěštila tak směšný věci, že jsem měla co delat, abych tam nepraskla smíchy 🙂) samozřejmě strašný ho*na z ní padaly a nic z toho se nikdy nestalo...nicméně, pak mi ze srandy o pár let tetka věštila karty a ta předpověděla, že jednoho dne zdrhnu do zahraničí...byla jsem vdaná tou dobou a nic nenasvědčovalo, že se rozvedu :D tak asi tam občas něco ty karty zahlídnou 🙂

cilkat
6. kvě 2021

Kartům i kyvadlu věřím, ale opravdu málokdy dávají přesný časový termín. Rozhodně nepovažuju za vhodné ptát se na budoucnost, respektive takle konkrétní otázky do budoucna. A taky vím, že se obojí dá "přebít" tím, že si něco opravdu hrozně moc přejete.
Ale držím palce, ať to vyjde a za dva týdny tam ty dvě čárky jsou 😉 .

piskle89
6. kvě 2021

Ano, věřím. Teda u kyvadla moc ne, ale kartám věřím dost.
Mně před 1,5 rokem kartářka řekla, že do dvou let otěhotním. Stále se nic nedělo, já v totální depce. Jenže mě to donutilo se trochu ponořit do sebe a vyřešit si různé bloky. V lednu mi řekla, aniž by věděla, že jsem podstoupila terapii, že něco mi v těhotenství bránilo, ale že se to už téměř vyřešilo. No a že do léta by to mělo dopadnout. Stále nic. Ale tak uvidíme 😁

Ale když jsem tam byla před 4 lety, řekla mi, že pokud ještě nejsem těhotná, další měsíc budu. No a hned další měsíc dvě čárky na testu 😁 přesně mi i řekla, že to bude kluk a že budu rodit CS. Trefila se přesně.

kajiba
autor
6. kvě 2021

V sobotu má přijít MS tak jsem zvědavá. Snažím se svou zvědavost držet na uzdě už teď. Protože vím že je na test brzy. Necháme se překvapit.

kajiba
autor
9. kvě 2021

@piskle89 kartám právě věřím také, sama vykládám. I když teď raději ne, jsem pověrčivá. Kyvadlu věřím a dnes se MS nedostavila. Tak uvidíme

piskle89
9. kvě 2021

@kajiba Tak přeju, aby to vyšlo ♥️

kajiba
autor
20. kvě 2021

Tak děvčata. Dnes jsem byla na gynekologii a doktor říkal že je divné že mám příznaky a že už bych podle poslední MS měla být v 5.týdnu. A že testy jsou negativní. Každopádně vzali krev a na UZ něco málo viděl ale že to vypadá na MINIGRAVIDITU. Tudíž úplný začátek. Tak uvidíme jestli se to povedlo. Byla bych neskutečně šťastná kdyby to byla pravda. Musím přiznat že je mi neskutečně zle. V noci mě budí zvracení, mám citlivá prsa, nutí mě to pořád na WC. Tak jsem byla včera u obvodní jestli to náhodou nebude jen nějaký zánět močového měchýře, ledvin nebo močových cest. Z moči výsledky úplně krásný a nic tam nebylo. Tak uvidíme. Spíš se teď bojím toho aby to opravdu nebyl planý poplach a v úterý mi sestra neoznámila že tam bohužel nic není.

piskle89
21. kvě 2021

@kajiba myslím na tebe, ať to dopadne dobře 😊

cilkat
21. kvě 2021

@kajiba držím palce.

kajiba
autor
25. kvě 2021

@kajiba tak holky, je to negativní i z krve. Bojím se že je se mnou něco špatně, hodně špatně.

bonavoxa
25. kvě 2021

Nezahrávejte si s okultními praktikami, pak vás rozhodí každá maličkost. A pokoje nedojdete. Nedokážu si představit tu hrůzu, že by osud byl předem nezvratně nalinkovaný do detailu. Je z toho jenom škoda a žádný užitek. Škoda hlavně na duši... A také finanční.

ivya
25. kvě 2021

@kajiba Taky to nemusí být nic, příznaky i projevy si člověk vsugeruje velmi snadno...

kajiba
autor
25. kvě 2021

@bonavoxa ehm. Nikdo nepsal že jsem za tyto služby platila. Takže o finanční škodě nemůže být řeč. Osudy nalinkované máme. Jen někdo to vědět nechce a proto se tomuto vědění brání..... Až to přijde tak to přijde v to pevně věřím.

kajiba
autor
25. kvě 2021

@ivya ano to je pravda. Jen mi je divné že mám už 16 dní spoždění a těhotná nejsem. Ale nevadí. Už se to řeší s MUDr. Je možné že tomu s manželem budeme muset jít naproti.