icon

Snažilinky - rok a více. Podpořme se

rampepurda11
24. lis 2009

Ahojky devcata,
pro nás "starší snažilky" oteviram nové tema 😉
Musíme se přeci trochu podpořit a dodat sílu, ne?
Mejte se krasne a každé preju brzké // čárka!!!
Pa

janemari
11. čer 2010

takata akoze na potvrdenie ovulky a na to aby si zistila ako mas cyklus su dobre.A spon zatial kym nepojdes k novemu dokimu a ten nezacne konecne nieco robit.

pici
11. čer 2010

ja som ich skusala tie testy aj kalkulacku a sedelo mi to nakolko mam pravidelny cyklus.. odsledovala som to aj s ovu bolestami a bolo to totozne.. ibaze .. prd z toho :D
najlepsie ti povie fakt doky na folikulometrii lebo ja som napriklad mala mat ovu vajecnik ma bolel jak hovado a povedal mi ze ovu nemam. mala som anovulacny cyklus

takata
11. čer 2010

@pici: ...cize, nemala si skratka ovulaciu? A uz je to u teba ok?

pici
12. čer 2010

no vtedy ked som zhodou okolnosti bola u dokyho tak som ovulaciu nemala. a teraz tiez nemam lebo nemam ani cyklus.

rampepurda11
autor
12. čer 2010

takata: Ja bych ti doporucila mesic merit bazalni teplotu. Podle ni poznas, jestli ovulujes a nic te to nestoji... Je trochu otrava kazdy den merit ve stejnou dobu, ale ja jsem diky tomu svoje telo dost poznala... Ja se zaregistrovala na fertilityfrend a tam jsem zapisovala teplotu, pozorovala hlen. Par grafiku mam ve fotobloku, tak muzes juknout...🙂
Ale Dr. urcite zmen.

janemari
12. čer 2010

takata tak dostala si od nas kopu rad a pokial mas cas mozes merat teplotu,sledovat hlien a skusat ovu testy naraz 😉

takata
14. čer 2010

dakujem vam baby za rady, budem sa nimi riadit. 🙂 Zatial sa s vami na tyzden lucim. Ked pridem, hned sem k vam zavitam.
Ahojte zatial, vsetkym prajem krasny tyzden!!!

camelco
14. čer 2010

takata tak prijemny tyzden ....... co ides dovolenkovat?

pici
14. čer 2010

takata... peknu dovolenku teda asi :DDDDD

camelco ty mas co nove?

camelco
14. čer 2010

no vikend za nami a teraz zarezavam v praci 😠 sa mi strasne nechce, aspon, ze dnes nie je k v kancli taky hic 🙂 ........ no a poobede z prace znova do race ........ majstri nam dokoncili prerabku tak treba upratat 😒 a vymalovat .......... a ty co? tiez v praci?

pici
14. čer 2010

@camelco
hej v praci, to by nebol den, kedy by ma niekto nenasral :DDDDD haha ale tak kaslem na to.. uz nemam silu sa ani vytacat, co ti poviem?D

camelco
14. čer 2010

ja uz to ani neriesim .............. posledne 3 tyzdne to tu bolo na nevydrzanie ....... tak dufam, ze teraz sa to uz ustali, ved pomalinky sa nam blizi dovolenkove obdobie 🙂 .......... ja uz som mala v plane aj PN ale nakoniec som to ustala

megynka
14. čer 2010

ahojte 😉
vidím že nie som sama komu to v práci lezie na nervy, no ja odrobím tento týždeň a v pondelok nastupujem na pn, taký mám plán, hádam sa podarí, chcela som ísť na pn už tento týždeň, ale som si povedala, že vyčistím stôl lebo budem na pn už 9 mesiacov a potom šup na materskú, tak až tu po mne nezostane bordel 😀 😉

camelco
14. čer 2010

megynka ........... tak to uz je fakt uzasny plan 😀 😀 😀

megynka
14. čer 2010

len aby sa podaril 🙂 včera sme boli u kámošky, má dvojičky dvoch chlapcov, majú dva roky a v decembri čakajú bábo, podarilo sa im, no keď som videla tých neposedníkov a predstavila si čo to je roboty okolo nich, len ich ustrážiť a ešte stíhať aj doma porobiť a k tomu ešte tretie bábo, no klobúk dole, by som asi skolabovala 😅

camelco
14. čer 2010

myslim ze to sa urcite da stihat, len keby uz tam boli tie / / urcite to nejako zvladneme 😀 😀 😀 ved sme predsa zeny 😀

janemari
14. čer 2010

Tak babenky ako vidim aj vam to v praci poriadne lezie na nervy 😀 Ja to uz od dnes riesit nemusi,lebo som od dnes PN 🙂 amozem sa na vsetkych tam vykaslaaaaaaaaaaat.Aj ked sef nebol tri krat nadseny mne je to jednoooooooo.Od zajtra naplno stimulkujeme a ideme vyrabat vajkaaaaa. 🙂

camelco
14. čer 2010

@janemari ............... tak si to vyriesila najlepsie 😀 a hlavne nech sa podari vyrobit tych vajok co najviac 😀

takata
14. čer 2010

Baby, tak vy sa mate! Ja, prave naopak, zajtra do prace nastupujem - po dvoch tyzdnoch tzv. nicnerobenia... 🙂

O inom som, ale, chcela. Uz ste niekora pocula o takom niecom, vola sa to GNOSTIK CENTRUM. Pozrite aj: http://www.plodnost.szm.sk/index.htm

Jedna sa tam o vypocet plodnych dni, je to vraj bioritmicka metoda kontroly plodnosti. Je to vazne velmi zaujimave, ja som si to aj objednala. Zahrna to vypocet plodnych dni na 18 mesiacov a stoji to 24,90 eur. Pise sa tam (okrem ineho) aj o tom, ze ovulacia je sce na splodenie potomka velmi dolezita, ale to nie je vsetko... Funguje tu (vraj) aj iny, na menstruacnom cykle nezavisly mechanizmus - fertilny biorytmus...

Prosim vas, ak niektora taketo daco skusala, dajte mi vediet, ak nie - co na to hovorite??? Som zvedava na vase reakcie, pozrite sa na to - ked nic ine, je to velmi zaujimave.

Dakujem, ahojte

😀

takata
14. čer 2010

...biorytmicka... Sorry za gramatiku, to sa mi (dnes) stalo prvykrat... 😅 😀

janemari
14. čer 2010

takata nepocula som o tom este 😅

pici
15. čer 2010

moze na toom nieco byt. ale opat hovorim, to su veci a vypocty len v pripade zdravych parov. takze mna sa to zial netyka

janemari
15. čer 2010

pici mas pravdu a zase aj u zdravych parov to nemusi fungovat.Priroda je priroda 🙂

camelco
16. čer 2010

ahojte 🙂

@takata ............ je to fakt zaujimave, len skoda ze u nas to asi nepojde 😒 ......... ale je zabavne zistit ze niekto v TO robi taketo vypocty 😀

pici
16. čer 2010

no za pokus to stoji :D

camelco
16. čer 2010

@takata ......... aj si si to objednala? 🙂

yasminne
27. čer 2010

ahojte fesandy tak ja uz som po dovolenke, jaaaj ale bolo fajne 😎
citala som si spatne vasu debatku a prave som trosku hladala na nete...

Takata citala som si o tom gnostik centre a nasla som aj ine stranky kde si mozes urobit vypocet online, tak si prave s manzelom vravime ze vyskusame tie uvedene najblizsie datumy a ked nist tak potom dame aj na toho Kovacika...
Ty daj potom vediet co a ako to slo 😉

tu je ten online vypocet plodnych dni podla biorytmu podla Dr. Eugena Jonáša (jedno je v nemcine a je tam uvedeny cas zaciatku plodnej fazy, jej vrchol a koniec...)
http://www.leichte.info/fuer_Frauen/kosmobiolog...
http://astro.wendys.cz/plodne_dny1.php

tak za pokus nic nedame nie?? 😉

len by ma zaujimalo ze ako je to v pripade ak je muz neplodny.... este dokazem pochopit ze ovulacie nie je v case kedy nam ju predpovie menstruacny cyklus...no mozno aj tie co ovulaciu vraj nemaju su plodne napr. v case menstruacie...

idem varit tak zatial cafte

karol84
27. čer 2010

yasminne - a kde jste byli na dovce? My chceme ted take nejakou vybrat a pristi tyden nekam vyrazit

yasminne
27. čer 2010

karol boli sme na juhu Talianska - Puglia, jeden tyzden pri ionskom mori na Salente a druhy tyzden pri jadrane na Gargane...bolo uzasne. Tak dobre si vyberte a pekne zrelaxujte 🙂

karol84
27. čer 2010

yasminne - to muselo byt pekne... nedavno jsme se byli v italii podivat na prodlouzeny vikend...
no ja vlastne nevim, co vybrat - ono toho ani moc na vyber neni - nekde ropa, nekde vyprodane (anebo bude vyprodane, nez se mi partner vrati ze sluzebky a pujdeme nakupovat zajezd), nekde spatne pocasi :( no celkem je mi jedno kam, hlavne aby vyslo pocasi a abychom si odpocinuli

Strana