Ahojky devcata,
pro nás "starší snažilky" oteviram nové tema 😉
Musíme se přeci trochu podpořit a dodat sílu, ne?
Mejte se krasne a každé preju brzké // čárka!!!
Pa
ahoj baby. my sa snazime uz viac ako rok ☹ . ja mam sice dve deti ale priatel este nema a velmi by sme chceli mat dietatko 😖 . velmi ma boli srdiecko ze nam to nejde ☹ .pri prvych dvoch detoch som s tym problem nemala 🙂 . drzim vam plce a aj sebe
@evuska6661 a už jste byli na nějakém vyšetření?My se teď budeme chystat řešit tenhle problém po novym roce 🙂
nie. priatel nechce ist na vysetrenie. ako pisem ja uz mam dve deti ale strasne tuzime mat spolocne dietatko 🙂 .
@smudlinka2019
vobec sa toho neboj. mozno sa to teba vobec ani nebude tykat.. a keby aj nahodou ano... prezijes... je lepsie vediet ze ti nieco je, a riesit to , ako stale cakat a nic
evi hlavu hore.. priatela treba pripravit, ze ho caka len jedno vysetrenie a tym sa vyluci pripadna chyba na jeho strane... nie je to nic strasne, a nic co by predtym este nikdy nerobil.
moj manzel dostal teglik domov, rano si dal sprsku, urobil si dobre a odniesol to tam
@pici dakujem za povzbudenie. dufam ze ho nahovorim. 😉 . strasne by som chcela mat to babo a aj priatel by chcel len sa boji ze je chyba v nom 😖 . ale ja ho budem lubit ci to bude jeho vina alebo ja neviem . dakujem ti este raz 🙂
@pici přesně to si říkám 🙂 lepší vědět,že tam ten problém je a řešit ho,než jen doufat 🙂
@evuska6661 evusko,manžílek si taky myslí,že je problém u něj 🙂 je to asi všude,já si taky myslim,že je zase u mě a ne u něj 🙂
@evuska6661
@smudlinka2019
to je jedno u koho je problem... podstatne je ho odhalit... riesit.. atd... my sme si zase mysleli ze u nikoho nie je problem :D
@pici to jsem si taky myslela,ale už ne 😀 ale i když mě to pořád mrzí,tak už se s tim začínám smiřovat,důležitý je,že se o tom s manžílkem bavíme 😀 hele,včera jsme šli u nás v nemocnici kolem Baby boxu a já mu řekla,ať se koukne,jestli tam někdo nedal mimčo,že by sme ho šlohli,když ho máma nechce 😀
@smudlinka2019
neboj. aj vy budete mat take doma... len si asi treba pockat :D
🙂 Ahoj děvčata,jak se máte?My se s manželem snažíme cca 3roky,máme za sebou umělé oplodnění IVF,pak KET ještě inceminaci a nic.......ted jsme se v září vzaly a tak si říkáme,že to snad ted příjde,doporučila mi paní dr.abych začala cvičit mojžíšovu metodu,že to vypadá,že jsem zablokovaná a ještě mi zjistila,že mi nefungují ledviny tak jak by měli a že to stím vším může být spojené.....tak beru nějaké léky a 4.11 jdu na kontrolu a rovnou i s mým manželem,to budu mít zasebou i pár cviků,tak jsem ráda,že mi začíná nová naděje....... 🙂
@smudlinka2019
ved si este mlada :D22 ... mas casu a casu :D
@pici ale čas běží a běží=D a otočim se a bude mi třicet=D
@smudlinka2019
ale co si sisi? to uz budes mat davno krpca v skole :D netreba sa ponahlat.. teda treba.. ale netreba byt nedockavy...
Holky,chodí jsem někdo....občas si popvídat.... 🙂
Smudlinko,a jak dlouho se snažíte?mě je skoro 26 a snažíme se tři roky a kousek....
@flagicka tak o proti vám jsem na tom ještě dobře,teprve rok.Ale i přesto to už chceme řešit po novym roce s doktorkou.A vy jste už nějaké testy podstoupili?
@pici to doufám=D ale nechci na mimčo čekat,všude kolem sebe vidim prcky a už chci taky mít 🙂 a manžílek taky a to se u něj divim 🙂
@smudlinka2019
no kto caka, ten sa docka... zivot ta nauci trpezlivosti neboj sa... kiez by to nebol tvoj pripad.... ja som si tiez myslela ze vysadim anti a do troch mesiacov som tehotna.. a pravda bola niekde uplne inde...
@pici
Ja som nikdy žiadnu anti... nebrala ani nič podobné a nič z toho. Ja som si myslela, že ako sa zvykne na svadbe gratulovať, že "do roka proroka" bude platiť aj u nás. A prešiel aj druhý rok aj takmer polovica z tretieho a stále nič. Najprv som si myslela, že je to aj stresom, lebo rok som sa učila na štátnice, písala som diplomovku a potom som si naivne myslela, že potom to pôjde... a nič. 😒
já si vždycky říkám,že na to už myslet nebudu,stejně tomu už nějak nevěřit,že to půjde samo,bez pomoci doktorky.Ale třeba jako teď,když mi má dorazit MS a k tomu se přidaj nálady.Doufám a jsem vždycky zklamaná a obrečim to 🙂
@smudlinka2019
ale... no tak... tolko pesimizmu... vela veci ti zmeni pohlad.. neboj sa.. ked sa nedari a nevies preco je ovela neprijemnejsie a psychicky narocnejsie ako ked vies co ti je a liecia ta... teda aspon v mojom pripade to tak bolo... a zial tiez som si myslela ze nemam ziaden problem...
@jurajka kéž by to šlo.Je tam hodně práce,tak jsem ráda,že tam nemusim být dýl.Ale chci to od novýho roku řešit.Nehodlám čekat,jestli je to tim,že to prostě nejde a nebo tam je nějaký problém