Ahojky devcata,
pro nás "starší snažilky" oteviram nové tema 😉
Musíme se přeci trochu podpořit a dodat sílu, ne?
Mejte se krasne a každé preju brzké // čárka!!!
Pa
bud taka laskava ema gogova a chod si riesit svoje traumy k psychologovi a nie na toto forum, ako si si urcite vsimla, do tejto temy to nepatri tak si zaloz temu ako nicit niekomu zivot a mysliet si , ze je to beztrestne a tam si prispievaj aj s barborkou kralikovou.. ako som povedala, na policii som uz bola a nemienim sa k tebe a psychicky narusenej tvojej kamaratke viac vyjadrovat...
@nikolla_18
@ema16
tato tema je venovana niecomu uplne inemu, tak ked si potrebujete riesit svoje veci, robte to na inom portali dobre?a neotravujte slusnych ludi s vecami ktore ich urcite nezaujimaju...
smiesne na tomto celom je len fakt, ze ema gogova si mysli, ze ona ked sa teraz bude vtierat nejakej barborke, tak sa na nu v trestnom oznameni od janyho zabudne alebo ju nejakym omylom vynechaju.. to, ze mi vzala identitu, moje fotky a vypisovala v mojom mene kde komu na internete, urcite neostane len tak, len preto ze si mysli ze ked sa spriahla s barborkou je to cele vyriesene...
toto je tema pre zeny, ktore sa snazia mat dieta.. a nie pre deti, ktore nemaju co vo volnom case robit, len zhladuvaju po internete, kde vsade som zaregistrovana a tam chodia vypisovat.. dufam, ze po vysvetleni na policii toto raz a navzdy konci
som poziadala admina nech vymaze aj moje prispevky nas tieto osoby lebo to je uz sen
No tak baby?
Ja mám jeden deň dovolenky a keď prídem kuknúť, tak nechápem... 😕
Toto čo má znamenať? 😲
... ináč, v piatok ma zase chytila neskutočná depka.
Dozvedela som sa, že manželova neter, čo sa vydávala pred piatimi mesiacmi čaká prírastok. Tak dobre som si už dávno neporevala 😅 Ale doprajem im to, len mi prišlo ľúto, že my stále nič ... 😢
@jurajka
@shania31
baby co vam sisi? ake depky? v mojom okoli pocas mojho snazenia maju baby uz druhe dieta :D tak to by som musela byt fakt obesena davno.. my sme sa brali 3mesiace po svagrovcoch a maly ma 15 mesiacov, moj brat sa zenil rok po mne a mala ma pol roka... juj. ved to nemozete takto brat.. na kazdeho pride... nezufajte a depresie fuj prec hned a zaraz rozumeno?
ahojte 🙂 ...nejak sa tu pletu divne riadky mimo temu, zeby nejaka kulturna vlozka 😀 ...
tak my sme od vcera zacali stimulovat na IUI, manzel sa vecer zapotil, ked mi pichal prvu injekciu do brucha, ja som ho tak rychlo do toho nahnala kao som prisla z prace ze chudak ani sa nenazdal a mal to za sebou obaja sme sa bali neviem kto mal vacsi stres ale dopadlo to super, ja som nic necitila a vraj to slo ako do masla 😀 tak este 6x kym pojdem na kontrolu v pondelok a potom uvidime co dalej... tak mame teraz kazdy vecer o vzruso postarane 😀
a vyyy vsetky, kde ste sa podeli??? co noveho???
@marti82
no treba sa posnazit.. sance su velke... ako hovori moj doky... sance su velke ked sa nieco deje :D