Snažilky o první mimi, prvotěhulky a prvomaminky
My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))
Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!
jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady *-)
_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?
amal já si taky myslím, že teď je to zbytečně brzo...... no a uvidíme, co pak..... myslím ale že mezi touhle návštěvou a tím screeningem ještě půjdu na kontrolu..... tam se vlastně prva chodí na krev ne? a pak na utz.... no tak uvidím.... ale teď budu 7tt+0, takže pochybuju, že na další kontrolu půjdu až za 5 týdnů 😉
tak jsem zase tady....palacinky hotovy, ja nazrana, umytej oblicej, zbavila jsem se jebaku...jsem prevliknuta...jeste vycistit zuby a asi si pujdu lehnout....
tak dopadly oboje riflicky z mmb....vecer posilame s manzelem penizky a uz jen cekat az dorazej....se tesiiim...jen si myslim, ze me budou velky teda....
Ahoj holky, tak vzhůru do Egypta 😀
http://www.novinky.cz/koktejl/173428-matka-zalu...
PROSTEJ jak psala amal, ja ji dostala az nekdy v 12tt, presne nevim...asi tyden pred tim screeningem, kam jsem sla v 13+3...a krev me brali tusim kolem 9tt...myslim teda....pro nektere vysledky te krve jsem si sla stejne jako pro tu prukajdu a hned mi je tam sestricka napsala a zbytek vysledku (na ty genet.vady) budu mit ted 15.v poradne(v me prvni poradne🙂), kde me je vyhodnoti spolecne s tim screeningem...a konecne se doznivm, jake teda mame riziko a tak....
Ahojky jdu se s Vámi rozloučit před víkendem!
prostej když jsi šla na tu první kontrolu chtěli aby jsi si sebou brala moč? že mi nic neříkala, tak nevím jestli jí nemám ještě zavolat a zeptat se, aby to nebrala jako samozřemost a já nepřišla bez ničeho!
prostej: na krev se jde dřív, ale to nemusíš k mudrovi 😉
v začátku se chdí každé 4 týdny 😉
díky moc holky za vysvětlení 😉 já poletím na tu manikůru, tak se mějte moc krásně, hezkej víkend přeju a v pondělí páááááááááááááčko 😵 😵 😵
PROSTEJ 7+0 jsi zítra!!!! takže v pondělí jsi dle ovulace 7+2 .) tak nějak ... 🙂
orchi ne, nic po mě nechtěli.... ani teď nic neříkala... já myslím, že tyhle vyšetření se rozjedou v okamžiku až uvidíme to vytoužené srdíčko 😉
díky takže tam volat nemusim! děkuji a měj se kráááááááááááááááááásně a vy sluníčka jasná také
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa paaaaaaaaaaaaaaaa 🙂
holky páááááááááááááááá všem co odcházejí přeju krásnej víkend!!! 🙂
tak do egypta do bazénu jo???? 🙂))))))) no musím napsat švagřici, jsou právě v egyptě, tak aby tam nelezla do bazénu, ani v jejích 18ti by rodiče neměli radost z takový novinky 🙂)))))
je to děs, jak jsou některý rodiče naivní, co???
krásný víkendík všem (já se zatím neloučííím)
Jinak Hehenko,prosím o opravu v tabuličce, dneska jsem 1DC, mrcha se rozjela, mrcha.....auuuuuu, docela mi dává. No a to nevim, jak přežiju ten fesťák!!! 😖
ty jo, mně je té paní teda spíš líto ☹ to musí bejt masakr zjistit, že malá dceruška š..... s nějakým čmoudem 😖
jsem zase tu...ale tady nikdo ☹
holky pridala jsem brisenko,kdyztak pak juknete a reknete jestli zase kleslo nebo je jako minule 😉 diky
Milan me psal ze predava stavbu ze prijede dyl a me uz se nechce spat...takze se nudim,zase u nas prsi,takze ani ven nemuzu 🙄
efi: mně připadne že jo, že je hodně dole 😉
já se taky nudím, resp. práci bych tu měla, ale lenost vítězí 😀 takže nedělám nic
amal tak to jsi me potesila...snad uz to brzy prijde 😵 😵 jj to znam..taky mam treba co delat,ale vubec s emi do toho nechce a radsi si lehnu a pustim si bednu 😀
amal a kdy se dozvite co cekate???koukam ze uz jsi 20tt tak to jdes brzy na veliky UTZ vid??

já myslím, že ty to budeš mít taky tak, teď by to bylo ještě brzo a pak už tě bude čekat ten screening 12+2 😉