icon

Snažilky o první mimi, prvotěhulky a prvomaminky

hehena
22. čer 2009

My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))

Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!

jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady *-)

_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?

carculka
17. črc 2009

ja na tehu cvico budu chodit az naroste hoodne brisko...ted chodim na pilates...

prosteja
17. črc 2009

carcul a zase s tím bříškem určo něco uděláme...... cvičení to spraví.... ale ty prsa vytahaný 😖 s tím asi nic moc dělat nepůjde.... ale co naděláme no 😔

carculka
17. črc 2009

no uvidime prostej,zatim je mazu hned od zacatku a uvidi se jaky budou dusledky..

p.e.t.u.l.k.a
17. črc 2009

Holky někdy ani mazání nepomůže , záleži na kůži 😒

cat79
17. črc 2009

prostěj to je z Jáchyme hoď ho do stroje🙂)))to my říkáme jako ze srandičky🙂))
Tak jsem vyluxovala a převlíkla postýlku a jdu už konečně na green.tak zatím papa

carculka
17. črc 2009

cat..paaa a uzi si odpoledne 😉

petulka...ja vim ale treba to o trosku zmirni....na ty kuzi zalezi moc,a pocitam s tim ze popraska,mam docela citlivou..a jak jsi na tom ty peti s kuzi a tak?

amallie
17. črc 2009

ahoj holky 😵 😵 😵 😵

ty jo, já se od včerejška usmívám jak blbeček 😀

dneska byla poradna, všechno ok, 13 kg nahoře ale 😖 panebože, já budu mít před porodem 100 kg!!!! metrák, to je snad neuvěřitelný 😠

hehena
autor
17. črc 2009

tož jsem vám to poslala ženy.... ať se tu máme o čem bavit... 🙂 se ani nedivím, že to na mě včera ta cizí paní poznala... jsem jak sud... 😖

hehena
autor
17. črc 2009

kde se flákotíte??? 🙂)))) jste z teho omdlely co??? 🙂)))

AMALLI třeba to teď už nepůjde tak rychle...
moje mamina třeba přibrala 25 kilo a do půl roku měla ještě míň než před těhulenstvím...

amallie
17. črc 2009

hehe: no, já se obávám, že u mě to tak nebude, ale co nadělám, že 😖

hehena
autor
17. črc 2009

ty jo tak já se nafotím a nikde nikdo... .((( buééé

amallie
17. črc 2009

ale ale! vždyť jsem ti psala do IP!

angetha
17. črc 2009

Hehenko mě se to moc líbí...nemáš si nač stěžovat 🙂
Je možný že jsem ležela dvě hodiny v bazénu? 😕

hehena
autor
17. črc 2009

ANGE díky.. jsi hodná.... ale na konec 8 tt mi to příde teda megozni... když to srovnám s tvojí plochou přistávací plochou🙂)) v 10 tt... tak jsem rekordmanka 🙂)) 😉

hehena
autor
17. črc 2009

taky bych si lehla na dvě hodiny do bazénu... ale normálně si asi budu muset zajet pro nějaký gatě... něco s tou gumou v pase... bo zítra jedem víkendovat a já se nevlezu do ničehoooo... úúúúúúúúú

prosteja
17. črc 2009

tak jsem tu holky...... hehenko bříško jsem omrkla a vypadá náhodou parádně... takový pořádně těhotenský 😀 ne jako ten můj špek 😖 😔 😅

angetha
17. črc 2009

Hehenko ale nezapomeň, že já jsem vyloženě blila, takže jsem zhubla.. 😉

prosteja
17. črc 2009

jo a hehenko taky si budu muset koupit nějaký kalhoty s gumou v pase... mám jediný 3/4 a včera jsem zjistila, že je nedopnu 😲 tož asi tak

prosteja
17. črc 2009

a zdravím amal a amálku 😵 😀

hehena
autor
17. črc 2009

on je to PROSTEJKO taky špek.. fakt... akorát je to dole možná pevnější no... a koukám, že máš taky strie na boku...
se budem mazat o sto šest...

ANGE to je fakt... já si ani neublinkla a zatím se teda nijak neomezuju ani když mi není bře... většinou i tak na něco dostanu chuť a to do sebe nasoukám...

angetha
17. črc 2009

Já když jsem si chtěla vzít kraťasy na knoflík a nezapla jsem je, tak jsem použila gumičku..a překryla tričkem

hehena
autor
17. črc 2009

mno jo AMALL a Amálku 🙂))) 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

tož asi překecám manžu a pojedem pro ty gatě... achjo do teho vedra... fuj hnuj... 😖

amallie
17. črc 2009

my jdeme dneska kouknout na tu kárečku 😵

manželovi se zdá extrémně drahej ten kočár, ale snad ho koupíme

hehena
autor
17. črc 2009

ANGE a to se ti nerozjížděl ten zip??? jsem to zkusila minule a furt se to rozjíždí... 😒
tož si koupím něco levnějšího u ťinťonů.... a jeto..

prosteja
17. črc 2009

jo a naštvala mě kolegyně holky.... 😖 🙄 😠

jedna kolegyňka si chtěla udělat dneska volno, tak si vzala půl den dovolené a před polednem odcházela... a moje kolegyně (důchodkyně), co se mnou sedí v kanclu si tu vzdychala, že ona by šla taky a že je horko a kdesicosi..... tak jí ta kolegyně co odcházela říká, tak si taky vemte půl dne dovolenou a běžte...... a prý ne, ona to vydrží a maximálně poprosí šéfa, aby ji pustil o hodinku dřív...... no tak ta dovolenkující kolegyně odešla a tady ta důchodkyně říká, že to je naprd brát si půl dne dovolené, že je to takový rozcrcaný a zbytečný a že stejnak už do práce přšila a tak... a přišla za půl hodiny, že jde domů, že si to se šéfem domluvila, že musí za pejskem 😲 😲 😲 mě nas.... 🙄 😠 ...... jako šéf by pustil každýho, ale kdo si dovolí mu tohle jít říct....... to je od ní fakt tak sprostý 😖

hehena
autor
17. črc 2009

AMALLI tak držím palce... 🙂 řekni manžovi že kupuje kvalitu 🙂 😉

amallie
17. črc 2009

hehe: no, to už jsem mu řekla 😀

prosteja
17. črc 2009

hehe taky zajdu k tinťonům, ale ne dneska, dneska je na padnutí 😲

jo a strie mám na bocích na obou, strašně rychle jsem se prý v dětství vytáhla a strie byly na světě 😖

amal tak dobře pořiďte 😉

angetha
17. črc 2009

Teda Prostějko...kdyby přiznala, že chce jít taky 😝

angetha
17. črc 2009

Amalko jsem zvědavá, jaký bude naživo 😉

Strana