icon

Snažilky o první mimi, prvotěhulky a prvomaminky

hehena
22. čer 2009

My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))

Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!

jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady *-)

_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?

angetha
23. črc 2009

Hehenko, ten pocit mám a není to jen pocit..už od začátku

carculka
23. črc 2009

jo hehe,taky toze mne tece 😝

cat79
23. črc 2009

Ahojte všechny🙂
Tak tady byla taky bouře jako trám, až nám to shodilo truhlíky se slunečnicema☹ale našrěstí se nezlomily!!!
Taky moc děkuju za všechny pochvaly bříška🙂)
A na co to vidíte u mě?holčička nebo chlapeček?🙂)asi je ještě brzy na věštění🙂ale obličej se mi konečně spravil, po té mé kosmetice se mi vrátila moje čistá pleť, jupí!!!!

Já se taky mrknu na ty stránky Monči🙂)ať si nasbírám inspiraci🙂))))
Hehenko radši si zase skoč k Dr., vždycky je to leoší, navíc budeš mít další fotečku🙂 a pak 5.8. zase...já jdu taky 5.8. na kontrolu🙂)))

carculka
23. črc 2009

cat..a jakou ted pouzivas kosmetiku??
u nas taky lilo 🙄

hehena
autor
23. črc 2009

holky tady to vypadá na další bouřku...

CAT u tebe tipuju kloučka... 🙂 😵

hehena
autor
23. črc 2009

CARCUL volat už tam teď nemá smysl, zítra tam jdu, tak se uvidí .) 😉

carculka
23. črc 2009

hehe a co tipujes u svojenky,mne prijde ze maj obe krasny pevny briska..a u holcicek pry byvaj vic rozprostreny a pribira se vsude..a mne prijde ze obe maj jen briska...

cat79
23. črc 2009

Jé, Hehe tipuješ mi chlapečka🙂))no kéž by🙂) jak se blíží ten den D co nám možná řeknou pohlaví, chtěla bych čím dál víc pindíka🙂 ale je mi to líto říkat, ale když to bude pipinka, budem taky mooc šťastný🙂)))

Ty jo, ty bouřky jsou hustýýýý!!!!bojim bojim☹chudáci lidi a zvířátka:(a kytičky☹

amallie
23. črc 2009

ahoj holky, jen nakukukuju, dneska jsem byla celý den na chatě a zítra jedu fuč něco nakoupit pro tu naši Amalinku, budu ve čtvrtek 😉

prosteja
24. črc 2009

dobré ránko všem 😵 jdu vás jen pozdravit, už tu mám nachystanou práci s termínem, tak dneska dopoledne se tu asi moc nezdržím 😖

prosteja
24. črc 2009

hulava byla u nás včera parádní, doufám, že jste přežily ve zdraví všechny...... nám jen málem na auto spadl cizí stůl z terasy, tak tak ho minul a rozbil se, střepy všude..... a nateklo nám do baráku pode dveřma (jako ne do bytu, ale do domu), takže máme zase co reklamovat 😠 jinak snad nic hroznýho 😉

prosteja
24. črc 2009

hehe díky za odkaz s tou Krčí, určo to pročtu 😉 já nevím, ta holčina co jsem si s ní včera psala tam rodila, je to asi 3 týdny nebo tak nějak 😉 .... co teda říkala, že tam mají přípravný pokoj a když není volný porodní box, tak musíš ležet na tom přípravném pokoji, ale manžel tam s ní byl 😉 ona tam teda ležela víc dní, jak se jí to nechtělo rozjet, ale ten poslední den tam s ní manžel byl celou dobu... něco strávily na tom přípravným pokoji a pak se uvolnil porodní box, tak šli rovnou tam....... záleží na obsazenosti no... ale to tě nechci děsit hehe, to je tak snad v každé porodnici 😖 když je volný sál a nemají rodičky, tak se ti může stát, že si porod jako moje kámoška třeba v Podolí užiješ 2 dny v naprostým soukromí na sále, ale když je pak v porodce plno, tak taky ležíš s víc ženskejma na přípravným pokoji 😉 jo a jinak s tím sezením venku, tak třeba to Podolí to vím, tam jsem byla za kámoškou a ta musela z pokoje taky ven 😖 teda jako tatínkové nebo návštěvy na pokoj mohli, ale sestry je prosily ať raději stojí 😲 na chodbě, protože na pokoji byla se třema ženskejma, 2 byly po císaři a docela hotový a prý pokoj hrozně malinký, takže narvat tam třeba 3 lidi, co se na tebe přijdou podívat je nemyslitelný 😖 tak já nevím....... ale každopádně díky moc za ten odkaz, určitě si počtu, zatím jsem ale rozhodnutá pro tu Krč, slyšela jsem na ni zatím jen chválu 😉

prosteja
24. črc 2009

tak holky a kolegyňka už mi tu klepe na rameno, tak jdeme makat... zatím papa 😵

verled
24. črc 2009

prostej si tady zzase mluví pro sebe?.-)))

dobrý ránko🙂
něco novýho?

sacvi
24. črc 2009

Ahoj holky,
nemá cenu psát že sme pořád 2v1 že ne?? 😀 Co se včera událo zajimavého? Nepřišla sem o něco? 🙂

Jinak včerejší promoce paráda (pyšnější manželka tam snad nebyla 😀 ) a večerní oslava eště lepší 😀

angetha
24. črc 2009

Ahoj holky
Sac, já na tebe myslela jestli náhodo nepojedete..a ono nééé

verled
24. črc 2009

sac:no teď se čeká na tebe a pak se to rozjede🙂
😉
ahoj ange🙂

sacvi
24. črc 2009

Holky já snad neporodím už nikdy 😅
Kurňa a tak bych chtěla.. ☹

angetha
24. črc 2009

Sac nezoufej..
Ahojky Verli 🙂

verled
24. črc 2009

sac:neboj vypukne to každou chvilku a co efi??dlouho tu nebyla ne??

sacvi
24. črc 2009

Mně už to příjde nekonečnýýýý..a všichni mně včera říkali jak mám břicho eště moc nahoře (přitom dle mudr je mimi úplně dole) a že budu rodit někdy až 10.8. a to fakt povzbudí akorát sem byla naštvaná 😝

angetha
24. črc 2009

Cože????? až 10. 8.? to fakt budem rodit spolu 😅

sacvi
24. črc 2009

noo vidíš angethko.. 😝 Teda ne že bych s Tebou rodil nechtěla ale jakto to už je na mě mooc pozdě 😀

efulka nevím co..?!

hehena
autor
24. črc 2009

ahooooooooooooj holky 🙂 tož jsem tu... dolezla jsem až teď neb jsme ještě pobíhali po pze... u dr. jsem nebyla, dneska už nešpiním a hlavně tam ještě nebyl... vysosli mi 4 zkumavky 🙂 a bylo.. fofr... 😉

cat79
24. črc 2009

Ahooj všechny!!
taky doufám, že jste všechny po včerejšku OK, bylo to děsivé, ikdyž teda tady u nás asi menší peklo než v Praze a dál...
Dneska si jdu udělat zelenou kartu na golf, takže 2h zkouška, tak držte palečky!!!
Všem přeju krásný den, pak napíšu jak jsem dopadla🙂)

Sac teeda až 10.8:???není to pozdě?Tak zkus umýt okna, dej si dc víka a sexík a jedeš🙂))držím palečky ať to přijde co nejdříve a ať máš už klídek s miminečkem!!!

angetha
24. črc 2009

Ale Efi říkala, že když něco tak napíše, pokud jí to nechytne někde venku..

angetha
24. črc 2009

Ahoj Hehe, Cat a miminka 🙂

sacvi
24. črc 2009

Ahoj hehenko a cat i miminka 🙂

Cat to jako pozdě je 😠 Mám termín 4.8. Mě chtěli asi naštvat 🙄 Jo a cat já můžu dělat všechno ale s mimouškem to prostě ani nehne 😅 A nepude ven a ne a ne a ne 😀 😕

sacvi
24. črc 2009

Jediná moje spása je prostejka která mi to plánuje na víkend 😀 Ale esi o víkendu nic tak mě už fakt klepne 😝 🙄 😀

Strana