icon

Snažilky o první mimi, prvotěhulky a prvomaminky

hehena
22. čer 2009

My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))

Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!

jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady *-)

_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?

moncicak3
9. srp 2009

carcul taky ti poroste a budeš koukat jak rychle 😀 však mám nahoře 10kg 😅 to je dobře, že máte všechno v pořádku 😎 počkej až ucítíš pohyby, to bude něco, mě teď Terísek kope jak o život, čím dál tím víc, ale aspoň vím, že je všechno OK 🙂

blahovka.cz
9. srp 2009

holky jestli muzu poradit dobrou investici tak si poridte parni sterilizator do mikrovlnky,je to k nezaplaceni,cloveka tam vysterilizuje vsechno i dudliky a odsavacku,a vyuzivala jsem to ikdyz jsem plne kojila natoz ted,kdyz prikrmujeme 🙂

carculka
9. srp 2009

cat ete preji krasnou nedeli na chate.a jsem zvedava na to tvy brisko jak roste

monci...uz jsem ti poslala...tak to je krasna cena 😀 a ta 6-dilna je fakt hezoucka

moncicak3
9. srp 2009

blahu fakt jedovatý mlíko, úplně zelený, to jsem v životě neviděla 😨 nejhorší bylo dostat do malý nějaký jídlo, ségra ji držela já měla držet hlavičku a flaškou do ní rvala večer ten nutrilon (kterej nechtěla) a pak zkusila tu bebu, za celej den nic nesnědla, tak jsme to do ní musely nacpat, ale byl to teda děs 😖

carcul souhlasím s blahu, slyšet srdíčko miminka je úúúúžasná věc 😵 😵 😵

blahovka.cz
9. srp 2009

monci to muselo byt narocny i pro segru,mala urcite byla protivna,kdyz byla hladova a odpocinek pro ne nebyl zadnej,co?

srdicko krasa,ikdyz ja jsem ted v takovem rozpolozeni,ze mi prijde nadherny vsechno co malej dela,treba ted uz prisel na to,ze ma taky hlas,tak se obcas snazi povidat,to jsme s tatkou vzdycky cely na mekko 😀

carculka
9. srp 2009

ach jo nam ho ete nepustila,jen ukazala na utz ze opravdu je(jak se to tam ukazuje)ale nahlas neee...ji priste o to reknu...minule tam byla nahrada za sestricku a zmatky,ale stejne sem byla hotova jen z toho jak se mii furt vrtelo 😀 😀

carculka
9. srp 2009

blahu tak to je krasny 😀 😀 😀 a co teprv az poprvy rekne mama nebo tata,to budete na mekko 😀

moncicak3
9. srp 2009

carcul nááádherný fotečky 🙂 koukám, že už taky pěkně nakupuješ viď 😉 tu knihu pro tatínky jsem manžovi taky koupila 🙂

blahu jj, bylo to dost náročný,já o dětech nic nevěděla, ona taky ne, mamku odvezla RZ (to byl právě ten stres), takže jsme komunikovali po telefonu s dětskou, jinak by jsme to asi nezvládli, ale je to díky bohu za námi a všechno je v pořádku a za rok jde Kačka do školy 😎

blahovka.cz
9. srp 2009

rostou ty deti opravdu mrknutim oka,kazdy den je cilejsi a cilejsi a vic ho zajima svet 😀

moncicak3
9. srp 2009

holky jdu pověsit to prádlo, dodělávám v troubě sekanou, jsem trdlo, hlavně že mám domácí pekárnu ve který můžu dělat sekačku a zapoměla jsem na to, tak příště no 😉 a mám hroznou chuť na rýžovou kaši s mandlema a ovocem zapečenou se sněhem, tak jdu na to 🙂

krásnou neděli vám přeju a opatrujte se 😎

cat79
9. srp 2009

Jasně Blahu, poradím🙂))pak písni a já ti dám instrukce🙂))

Holky musím letět...papappapa, škoda, že nemůžu pokecat když je tu konečně Blahovka🙂
Blahu pošli mi do IP název té napařovačky sterilizační🙂)díky

Ange už 10kg?fíha, no to nás asi ještě čeká, my máme nahoře 3,5🙂)))

carculka
9. srp 2009

monci,tak to nakonec zvladli dobre 😀 😀 😀 to je hlavni
dekuju 😀 😀 ten utz fakt byl krasnej...tovis nakupuju -se nada odolat...ale zatim jen semtam nakej kousek 😀 😀

blahovka.cz
9. srp 2009

teda monci ty delas chute!!! 😀 tak se opatrujte holky

cat posilaaam ti to do ip 😀

carculka
9. srp 2009

monci tak paaa 😀 😀

blahu me prosim taky posli do ip nazev 😀

blahovka.cz
9. srp 2009

carculko mas to tam 😉

carculka
9. srp 2009

blahu dekuju 😀 😀
blahu davas malymu i cajik a nebo jen mliko??ja slysela dva nazory-ze v mlice je vsechno a staci a pak ze mliko je jidlo a mel by se delat i cajik pro kojence

blahovka.cz
9. srp 2009

carcul jen mliko,taky jsem to slyxsela,ale slysela jsem i,ze kdyz jsou ty 30 venku,ze se muze dat i kojenecka voda,zatim cajik nedela,ale planuju se na to zeptat mudry 🙂

carculka
9. srp 2009

no prave to jsem slysela ze nejhorsi je to v tech vedrech kdyz se nedava pit...ze pak jsou deti dehydrovany a obcas placou i kuli tomu

blahovka.cz
9. srp 2009

uvidim co mi rekne mudra,jestli uz muzem zacit s cajikama,nebo staci mlicko,pak ti to schvalne pisnu,no nic carculko a mimi necham vas tu samotne,my z pomalu zas pojedeme domu,tatka uz se vyradil,tak povalime dom

pa pa 😀

carculka
9. srp 2009

blahu ta paaa a at Ondrasek dal dela jen radost.pa

angetha
9. srp 2009

Ahojky holky...
Carcul pošli mi taky albíčko do IP 😵

carculka
9. srp 2009

ange..poslano 😀

carculka
9. srp 2009

ange tak co Vendulka se ven ete nechysta?

angetha
9. srp 2009

Děkuju Carcul 🙂 🙂
Vendulce se tam asi zalíbilo, i když mi přijde, že mám břicho zvrdlý pořád..zítra jdu na monitor, tak jsem zvědavá, co ukáže.

carculka
9. srp 2009

ange,tak snad ji odtamtud nebudou muset vyhanet..urco je rozumna holka a bude chtit brzy ne bejt jen u mamci ale i u tatky 😀

hehena
autor
9. srp 2009

jéééé JANIČKA už je u SAC v albu 🙂

SAC jste krásný!!! a neskutečný - už jsi doma? 🙂 moc vám blahopřeju a přeju moooc spokojenosti 🙂 ať si na sebe brzo zvyknete, zajedete režim a jste prostě šťastný! .) 😉 😵 😵 😵

sacvi
9. srp 2009

Jo ahojky ahooj..dnes nás pustili..esi bude zítra nějak čas tak se stavím povykládat jak sme se měly a máme 🙂 Dobrou

hehena
autor
9. srp 2009

SAC broooou... už jsem kokala na album a moc se těším na dojmy z porodu 🙂 opatrujte se 🙂 😵

hehena
autor
9. srp 2009

PROSTEJí sím tě... dívala ses nějak víc na ty registrace v porodnici? registruje se do 14 tt nebo od 14 tt ?? začínám být nějak nervozní.... ještě bych se měla poradit asi s kardiologem a už je málo času.... 😨

angetha
9. srp 2009

SAC ta je nádherná a tak velká 😵 😵 😵

Strana