Snažilky o první mimi, prvotěhulky a prvomaminky
My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))
Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!
jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady *-)
_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?
cat jee, to ti zavidim....my jsme puvodne taky meli na ten koncert jet🙂 meli jsme od znamyho nabidku na listky, ale vzdali jsme to....a tehu vecicky? tak to musis pridat fotecky🙂 ja si myslim, ze se do nekterych svetriku vejdu, nosila jsem hodne ty zavinovaci, tak snad...🙂 a rifliky jsem si vcera zkousela a budou dobry, jak jsem mela strach, ze budou velky....ale mam jeste jedny, ty jsou teda mega obrovsky a do tech nevim, jestli priberu🙂
PROSTEJ ahoooj...nojo, splnilo....vam tady se to taky splnilo, kdyz jste me ji predpovidaly🙂 Jak je ti????
svoji dnes je mi celkem fajn.. jsem poslední den v práci, tak tu musím všechno udělat a dořešit, ať odcházím s čistým štítem... od zítřka mě tu nikdo neuvidí, až 24.8. 😀
Jé, Prostějka bude mít dovču,jo?paráda🙂))
Fptečky těhu oblečků dodám🙂
Svoji včera ses ptala na quinny, nebo někdo se ptal, tak moje 2 kamarádky ho mají a nemůžou si ho vynachválit, takže quinny prej super, hlavně zimní fusaky jsou prej parádní.
PROSTEJ jeee, dovcaaa...vy jedete k tem pribuznym ze? no a to te neuvidime ani my.... ☹
svoji no dovča, ale jen u těch příbuzných, nikam se nechystáme.... a neboooojte, já jsem v pondělí zase na netu jako na koni 😀 😀 😀 ve středu jdu na screening, tak to se vám přijdu určitě pochlubit 😀
Dobre ranko,
hlasim se po vcerejsi kontrole, vse OK, tak jsem moc rada. Prcek ma pry uz 25 cm.
Moc gratuluju svoji k holcicce a verled ke chlapeckovi.
Holky ja vam zavidim, ze uz mate ty jmena, my jsme se dostali na seznam cca 10 a nemuzeme se hnout, nejvic se nam libi adam, ale prijde mi blby, aby mel chydak vsechno kolem tech vanoc. Verled, Tadeasek je tak jedno z vybranych 🙂
PROSTEJ no proto🙂
MISA diky🙂 no my to taky nemame jisty, porad se o tom bavime....jen se neboj....
Holky je zvlastni, ted uz to muzu rict, ze ja jsem o tom miminku porad uvazovala jako o holcicce, i manzel. Nikdy me nenapadlo, ze by to byl kluk. Ani klucici jmena jsme moc neprobirali....zkratka pro nas to byla holcicka od zacatku🙂 Ted by byla prca, kdyby se dr spletl🙂
CAT jo, ale jsou moc lehoucky, maji malou korbicku a sportak nejde dat po/proti smeru jizdy....uz to mam pozjistovane. U nas byla favorit ta cortina, ale padla, protoze me hodne holem tady odrazovalo....ted mam favorita novyho, mrkni do albicka....jeste se nam libila mura4 od maxi-cosi, ale asi vyhraje ten bebe confort....
PROSTEJ no ja vim...ale ten nas doktor moc pohlavi nerika....zvlast ne holcicky, kdyz to fakt nevidi, tak na to spoleham....budem se jeste objednavat na 4D/3D, tak tam nam to snad potvrdej🙂
no svoji ono to ani tak není jistý 😀 tady z práce holce řekli z plodovky, že to bude holka, ona měla všechno růžový, byla na růžovou ujetá a pak prý na sále v porodce všichni zkoprněli, páč to byl kluk 😀 😀 😀 a domů jel v růžové, nic jiného fakt neměli 😀 😀 😀 takže fakt bacha na to....... na 99% to bude holka, ale ten ždibeček tam je 😀
jj svoji, to já neříkám, abych ti zkazila radost..... to nééééé, určo je tam malá Barunka schovaná..... 😉 jen, že je tam maličké procento, že se doktor může seknout, tak abys neměla úplně všechno růžové 😀
jj svoji mrkala jsem.... 😀 do Tesca se taky chci jít podívat..... ale jak už jsem tu psala, chci prohrabat ten kufr se staršíma věcičkama, ať se mi pak doma nesejde dvacatero stejných dupaček 😀
Dobré ránko všem!
Svoji mocmoc gratuluji k úspěšné prohlídce a k malinké princezně!
Prostej němělo by to být z plodovky 100%, vždyť tam se skoumaj geny ne tak tam se asi seknou nedá? 😨
Blahu Ondrášek je prostě kouzelnej! 🙂
no ja planuju tech malickych vecicek mit min...psala me kamoska, ze zacinali na tech 50, 56...a po mesici uz jim to je male....a v tescu jsou ty vecicky pry docela kvalitni a za rozumnou cenu celkem....a kdyz jeste vychytas slevy, jako ja....tak je to parada...ale maji tam krasne v ruznych barvach, takze ruzovych budu mit par a asi spis ty neutr
Svoji taky se budu nejvíc držet neutrálních barviček, chci aby mi to mohlo zůstat i na druhé dítko! 🙂
no ja si taky myslim, ze plodovka by mela byt 100pro....
ORCHI zdravim te a diky za gratulaci🙂
ahooooj orchi 😵 no jak vidíš, tak seknout se dá všude 😅 prostě nejsou neomylní 😖 já si myslela, že z plodovky je to taky 100%, ale jak jde vidět, tak není..... však i doktoři v porodce na to koukali jak na zjevení na to dítě...... protože jim to ona říkala, že to bude holka, že to má z plodovky 😀
jj svoji, já budu kupovat spíš tu 56 a 62......... 50 bych přikoupila jen kdybych věděla, že je mimi hrozně malé 😉
Svoji máš nádherný úlovky! a fotečka Barušky je taky krásná! Už jsem nervózní z pondělka, co vše se bude dít! A na fotečku jsem zvědavá, co vše už tam bude vidět! 🙂
Prostej bych spíš typla že jí zaměnili výsledky než že by jim vyšli takhle divně výsledky! 🙂
holky já už se tu na to jednou ptala.... ale nikdo mi neodpověděl...... když se mimi narodí únor/březen budu mu chtít pořídit nějakou kombinézku zateplenou, ať mi neumrzne 😀 spíš asi velikost 62 že? aby mi z toho hned nevyrostlo 😅
orchi ale to je přece úplně fuk, jak se to stalo... 😅 prostě v papírech měla z plodovky holku a všichni jí říkali, až neblbne a nenakupuje všechno růžový a ona, že to je stopro, že je to z plodovky..... a prd ho, byl to kluk.... a je úplně fuk, jestli někde něco někdo blbě napsal, nebo zaměnil..... 😉
Ahoj holky..já byla vzhůru od pěti..a to jsem šla spát o půlnoci..achjo..ale když jsem se vrátila z té krve tak jsem ještě dvě hodiny krásně chrupkala..
Já nakupovala velikosti 56, 62...50 je asi zbytečné..
A kombinézku budeš Prostějko asi vycpávat jiným oblečením, tak klidně 62 a třeba jednu 56 😉 Užij si dovču, já když to četla, tak jsem nejdřív myslela, že ti dali padáka nebo že jdeš marodit 😅
no...ale ty velikosti v tescu jsou jiny, tam to maji po mesicich...bud 0-0, 0-3, 3-6 atd....
Holky, ted se zeptam jako uplny debilek, ale vcera me zmatlo, ze nase mimi je podle utz starsi...ty dny jdou po sobe napr. 19+0 19+1 19+2 19+3 19+4 19+5 19+6 19+7????? 20+0???? jak to tam je?
ange ahooooj 😵 😵 😵 nééééé, padáka néééé a marodit taky néééé, já si budu jen užívat dovču 😀 a slavit... holky asi si budu muset koupit rychlý špunty nebo co 😀
a díky ange za radu, ty jsi takovej můj rádce, se vším mi poradíš 😵 😵 😵 máš recht, koupím 62, stejnak mimi bude oblečený a až pak půjde do kombinézku a když bych našla třeba z druhé ruky nějakou 56 slušnou, tak i tu a kdyžtak pak prodám 😉

dobré ránko všem 😵 😵 😵
gratulace svoji k Barunce 😵 😵 😵 tak se vám to splnilo 😉
a blahu Ondrášek je prostě kouzelný 😵 😵 😵