icon

Snažilky o první mimi, prvotěhulky a prvomaminky

hehena
22. čer 2009

My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))

Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!

jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady *-)

_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?

prosteja
26. srp 2009

CAT a kam razíte? taky bych si na to opalování všeobecně dala pozor 😉

blahovka.cz
26. srp 2009

Je orchi neblazni,jeste ti to utece a naz se nadejes jsi na sale,ono to ted tak neprijde,ale pak to tehu prijde jako by bylo jen z rychliku 🙂

tak to zvire uz je vzhuru,no to nebyla ani hodka spanku,no to neva si po obede lehneme spolu 🙂

cat79
26. srp 2009

http://www.newtravel.cz/zajezd.php?fk_trips=136...

..jé to je dlouhej odkaz, ale koukněte na to🙂 je to nádhera...naše poslední dovča před denískem🙂))

verled
26. srp 2009

cat:a taky takhle přes den?,většina těhulek říkaj, že spíš večír, ale táda o sobě dává vědět hlavně přes den a imrvééére.-)))...jinak by jsi se jako neměla péct dlopuho, jde vlastně hlavně o to teplo aby se mimi nepřehřálo, jinak se můžeš slunit normálně, podívej se na ženský v africe🙂)))jsou porád na slunku a děti maj.-)...klidně vyval i pupek, jen to dělej po menších intervalech.-)....o opalko jsem se taky zajímala, pokud máš v pořádku tlak opalko neni prosblém...

prosteja
26. srp 2009

cat vypadá to dobře, tak si to užijte 😉

verled
26. srp 2009

cat:závidím.-)

cat79
26. srp 2009

🙂holky děkuju🙂 je to jak ze sna, že jo?
ta cena teda taky☹ale prej je to naše poslední bez miminka tak ať jsem rozmazlovaná🙂 pak to vidím tak 4 roky jugoška.-)hihihihhihihi
Ale zase si říkám, že když jsem se na to taaak moc těšila, tak to za to čekání stálo a to teda sakra🙂

verled
26. srp 2009

cat:a nebo v horvatsku je prej taky krásně a je to blízko.-)))náhodou taková dovča po čechách někde v chatě má něco do sebe.......tak mi přivez nějakou pěknou fotku já se k moři ještě nedostala🙂

eeefffaaa
26. srp 2009

ahoj holky!!

ja mam zase dneska nejakou krizi ☹ nic nestiham a uz jsem totalne vyrizena...Milan jezdi z prace skoro az v sedm a vsechno delam cely dny sama...az teda na vikendy to se snazi...a vim ze za to nemuze,ale pripadam si na vsechno tak sama

cat a dovcu zavidim...vypada to kraaasne 😵

verled
26. srp 2009

hoj hoj efiiii.....

eeefffaaa
26. srp 2009

navic mi doktorka rekla,ze malej ma vic bilulurbinu (jestli to je takhle dobre napsany nevim) je to pry k ty zloutence...takze pristi tyden jde zase na krev a mame prinyst moc ☹

eeefffaaa
26. srp 2009

nemame jeste zarizenej rodicovskej prispevek ani porodny ani pridavky na dite 🙄 proste ani jeden z nas nic nestiha

eeefffaaa
26. srp 2009

ahoj ver!!doufam,ze aspon ty mas lepsi naladicku jak ja

prosteja
26. srp 2009

ahooooj EFULKO 😵 nebooooj, Davídek bude určo v pořádku..... nemáte náhodou ty nebo manža tohle v rodině? myslím zvýšený bilirubin........ můj manžel to má od narození po mamince a není na tom vůbec nic špatného....... 😉

verled
26. srp 2009

afi:klíídek mamino.-)však se do toho brzo dostaneš a budeš všechno zvládat levou zadní, myslim že stačí jeden jedinej Davídkův úsměv a nálada je lepší🙂nee??děláš to přeci pro něj.-)

cat79
26. srp 2009

Efinko v klidu, nesmíš se stresovat!!!
V klídečku si napiš na papír co potřebuješ udělat a napiš si kdy bys na to měla čas a pak se ti budou věci dělat snadněji, já to taky provozuju, nejdřív mám stresy že nic nezvládnu a pak si řeknu co je prioritní, kam musím jet autem, aby vše bylo při cestě a co se dá odložit nebo předelogovat na manžílka🙂

prosteja
26. srp 2009

EFI to zmáknete.... tam se vyplňují asi nějaký papíry ne? tak ať to Milan dovalí domů, sedněte si na to v klidu spolu třeba o víkendu a pak se to odnese na sociálku, to takový problém nebude....... přídavky na dítě to stejný, akorát se potvrdí příjmy a vyplní papíry a odnese se to na sociálku, někde to dokonce můžeš poslat poštou...... tak klid, jak říká CAT chce si to rozmyslet, trošku naplánovat a ono to půjde 😉

eeefffaaa
26. srp 2009

no jo ale planovat si co kdy udelam s malym nejde...treba ted dopolko jsem myslela ze uvarim a vyluxuju si,jenze on vubec nechce spat a to pak nic delat nemuzu...no a stema papirama,Milan prave nema ani cas zajit pro ne...snad se tam dneska stavi,jak to stihne

prostej a v rodine to asi nemame..teda aspon o tom nevim..no mam z toho strach aby mu neco nebylo ☹

eeefffaaa
26. srp 2009

jdu mu dat asi najist a dam ho ven do kocaru tatovi,at ho povozi a pujdu aspon ten obed udelat...k luxovani se chystam snad uz 4 dny..vzdycky prave cekam az prijede Milan aby malyho pohlidal a ja si aspon vyluxovala,jenze Milan prijede vzdycky az vecer a to uz jdeme zase koupat,takze zase nic neudelam

prosteja
26. srp 2009

EFI ale v tomhle ti Milan právě může pomoct úplně nejvíc.... jde tam jen o to ty papíry vyzvednout, to může udělat i někdo z rodiny, kdokoliv...... určo ti někdo pomůže.... a to luxování, na to se vyprdni prosímtě, hlavně, abys měla něco k jídlu a vyluxuješ jindy 😉

a jinak s tím bilirubinem, určo ti to vysvětlí doktorka, co a jak.... já vím, že u manži na to došli taky dost pozdě a pořád nevěděli co to je, jeho brácha to měl pak taky a nakonec zjistili že to mají od narození po mamince....... a není to nic strašného, neboooooooj 😉 ani se to nijak neléčí 😉 někdo to tak prostě má.. navíc ten zvýšený bilirubin je při žloutence a malý přece žloutenku ještě trošku má, to je taky možná kvůli tomu, jen si ho pohlídají a za pár týdnů po tom nebude ani památky 😉

verled
26. srp 2009

efi:no a co??luxování nikam neuteče.-)

prosteja
26. srp 2009

EFI já se na luxování chystám někdy i týden 😅 to není priorita, pokud se tam zrovna neválíte v chuchvalcích špíny, o čemž pochybuju.... 😉

eeefffaaa
26. srp 2009

no jo holky ale kdyz me to desne znervoznuje kdyz tady mam mega bordel 😅 jsem z toho pak desne nervozni a rozcilena

no prostej snad mas pravdu..jj malej je jeste trochu zlutej...co jsem tady o ty zloutence cetla diskuzi tak mely zensky deti zluty treba az do 3.mesice tak me to uklidnilo,ale dneska jak jsem se bavila s tou mudrou tak jsme z toho zase nervozni

prosteja
26. srp 2009

EFI já bych ten megabordel chtěla vidět..... 😀 přijď se někdy podívat k nám, u nás je to někdy jak po výbuchu atomovky 😀 a to nemám ještě prcka.... 😉

fakt to bude v pohodě s tím bilirubinem...... kdybys měla čas, řeknu ti, ať si o tom najdeš něco na netu, ale čas nemáš, tak se poptej doktorky..... 😉

cat79
26. srp 2009

Efi mamka mi říkala, že dělala všechno ale musela mě mít na ruce, u toho vařila a luxovala a žehlila, že prej jsem jen tak byla v klidu, tak to zkus🙂))za zkoušku nic nedáš🙂))jako na předloktí si dej mrňouska a druhou rukou můžeš něco pomalu zkoušet...🙂

prosteja
26. srp 2009

CAT moje mamča prý taky vařila tak, že mě měla v náručí 😅 to si nedokážu představit..... ale to už jsem byla větší, já bych řekla, že Davídek je strašně malinkej a třeba to luxování si nedokážu s takovým prťouskem představit 😖 a to vaření, no kdyby na něj něco vyprsklo třeba.... to za to asi nestojí

verled
26. srp 2009

prostej:to nesmíš bejt takovej cimprlich, musíš si zvyknout na prtě.......a naučit se všechno......přece nebudeš jenom sedět u postýlky akoukat na něj, děti maj nejradši když můžou očumovat okolí 😉 😉
afi:a ty se už pomalu klidnííííí holka, zvládáš to parádne, malýmu nic nechybí a na bordel se vykašli🙂teď si užívej drobka, dokud je takhle prťavej 😉

prosteja
26. srp 2009

VERLED tak to jsem nepochopila...... 😀 😀 😀 já a cimprlich? celou dobu tady radím Efi, aby se na luxování vyprdla, dala si něco k jídlu a basta 😀

verled
26. srp 2009

PROSTEJ:NO S TIM ŽE SI NEUMÍŠ PŘEDSTAVIT DĚLAT VŠECHNOS PRCKEM JAK PSALA CAT🙂NAKONEC SE TO NAUČÍŠ.-)

prosteja
26. srp 2009

VERLED ale já to myslela tak, že to nemůžeš všechno dělat s prckem na ruce...... to si nedokážu představit jak držím týdenní miminko na ruce a u toho luxuju.... samo si ho asi budu chtít naučit aby leželo v postýlce a já si zvládla podělat spoustu věcí...... to bylo řečeno jen na to, že bys měla dítě pořád chovat v náručí a u toho všechno dělat 😉

Strana