icon

Snažilky o první mimi, prvotěhulky a prvomaminky

hehena
22. čer 2009

My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))

Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!

jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady *-)

_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?

prosteja
22. čer 2009

orchi dobrou chuť 😀

zuzi to úplně chápu, po tvém zážitku je to víc než pochopitelné 😉

zubajdíčku to je dobře, že se cítíš fajn...... 😵 a nová práce tě i nakopne, uvidíš 😉

zubajda
22. čer 2009

prostej... 2.6. ????

prosteja
22. čer 2009

eeeeeee zubaj už z toho blbnu 😀 2.7. samozřejmě..... já mám ještě květen 😀

zubajda
22. čer 2009

😀 😀 😀

prosteja
22. čer 2009

sestřička byla moc příjemná, že pan doktor nové pacientky přijímá a pak si mě zapsala a chtěla vědět datum poslední menstruace a dooporučila mi příští týden na konci nebo ten další na začátku 😀 tak jsem hned vybafla, že se mi hodí příští týden čtvrtek, pátek a ona že jo, ale že až v 17:00....... tak paráda holky... jsem na nového pana doktora zvědavá 😀

amallie
22. čer 2009

zubaj: tak to je moc dobře, ono když je člověk psychicky ok, jde všechno lépe 😉

mně už je ok, nevolnosti ustaly, teď jen občas pálí žáha a to dost, ale blindění je pryč, už normálně funguju

amallie
22. čer 2009

prostej: a kde to je? kdes ho splašila? na doporučení?

prosteja
22. čer 2009

jj amal na doporučení jedné kámošky 😉 a kdybys mě zabila, je to někde u Dejvic......chtěla jsem někde blíž bydliště, ale tam bohužel co jsem slyšela všichni stojí za prd 😖

prosteja
22. čer 2009

navíc manža ví přesně kde to je, takže autem prý není problém a městskou to mám úplně v pohodě 😀 jen metrem a pak busem asi 3 zastávky a nebo to prý jde docela pěknou procházkou i pěšky.... uvidím, nic o něm nevím, jen kámoška si ho pochvaluje a ta už se tu taky spálila několikrát, takže asi tak 😖

amallie
22. čer 2009

prostej, to zní dobře 🙂

prosteja
22. čer 2009

jj amal, uvidím 😉 docela se tam těším 😉

orchidei
22. čer 2009

Zubajdí to jsem moc ráda že jsi už vpohodě a že se máš dobře!

Zuzí držím moc palečky aby se tenhle cyklus už taky zadařilo a hlavně aby bylo všechno v pořádku! Ty máš myslím těhulit s leníkem? Viď? Myslím že jste byly úplně stejný DC! Tak to Vám musí na 100 % vyjít!
To bude paráda jak tu budem všechny ve dvojicích těhu a budem tak se 14 denním rozdílem! Juchůůůů!

orchidei
22. čer 2009

prostej už si píšu 2.7 do diáře 😀 😀 😀 ! Budu drtit prstíčky jak na Vás budu myslet!

angetha
22. čer 2009

Ahoj děvčata 🙂 🙂
Prostějko tak supr, 2. 7. na tebe budu myslet 😵 😵

sacvi
22. čer 2009

Ahoooj holky, tééda už nová diskuze 😲 😀

Koukám že prostejka je objednaná k mudr tak to je dobře..doufám že už uvidíš kráásnéé malinečké miminko i se srdíčkem a že dostaneš pro tetky fotečku utz 😵 😵 😀

prosteja
22. čer 2009

orchi 😀 😀 já doufám, že hehe mi to napíše do tabulky, abych na to třeba taky nezapomněla 😀 😀

ahoooj ange a Vendulko 😵 děkujuuuuuuu 😵

ahoooj sac a mimi 😵 jj sac a jdu rovnou k novému mudrovi, tak jsem i zvědavá jaký bude...... kámoška říkala, že na každé prohlídce jí dělá utz a vždycky jí dá fotečku 😵 jéééééé, já se tak těším.... doufám, že bude vše ok 😉

angetha
22. čer 2009

Sac koukala jsem včera, jak miminko vystrkuje nožičku 😀

zuzka.o
22. čer 2009

Uf jsem zpátky 🙂

Ahoj Angetko a Sacvíčku 🙂

Orchi, jj, já budu těhulit s Leníkem, jsme obě dneska 12DC. Ty s Vendel jste o trošku před náma, ale nevadí, dýcháme vám na těhu paty! 😀

sacvi
22. čer 2009

prostejko určo bude 😵 ..to má ze začátku každá strach
Já jdu do poradny zítra tak už se taky nemůžu dočkat..mimi sice neuvidím - na posledních kontrolách mně mimi nikdy neukázal jen se podívá vždycky sám a hotovka 😝 Ale aspoň se zase něco nového dozvím 🙂

zuzka.o
22. čer 2009

Prostejko, super že jsi objednaná! Určitě budeš spokojená!

Holky, ta těhupandemie snad fakt funguje. Na diskusi nás postižených mimoděložním těhu, je už 2. za posl týden těhulka!!!! jupíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí 😵 😵 😵

sacvi
22. čer 2009

No angethko to vystrkuje..ono mimi moc nekope ale tou nožičkou nejraděj jezdí kolem pravého žebra tam a zpět a zase tam a zpět a pořád dokola 😀 Ale jako žádná sranda dost to bolí 😅 A nakonec nožkou tlačí proti břuchu ze všech sil že se aji divím že mu ta nožička z břucha nevyleze 😀

prosteja
22. čer 2009

sac taky jsem koukala na fotečky a bříško 😵 mmmmmmm nádhera 😵 😵 😵 a ta s tou nožiškou... jéééé, já už chci takyyyyyy 😀 😵 a zítra budu držet palec 😉

zuzi tak doufám, že postihne i vás ta těhupandemie 😀 😵

angetha
22. čer 2009

Sac taky se mi vždy někde ukáže boule, je to sranda 😀
Prostějko, jak jsem říkala, taky se brzy dočkáš 😵
Ahoj Zuzi, to víš, že jste s Leničkou taky na řadě 🙂 🙂 🙂 🙂

prosteja
22. čer 2009

anget ty jsi prostě prorok 😀

angetha
22. čer 2009

Ale né, za to přeci může tvůj manžel 😎

zuzka.o
22. čer 2009

Sacví: teď taky koukám na fotky bříška, no to je gól s tou nožičkou. Nádhera!!!!!! 😵 😵 😵 😵 😵

angetha
22. čer 2009

Jo a už jsem sehnala dětskou doktorku, byla strašně milá.. 🙂 a dnes jsem usnula až po jedenácté, ve dvě jsem šla na záchod, ve čtyři znovu a usnula jsem až v šest..v půl osmé mě vzbudil kocour za oknem, v osm jsem zas usnula a v devět mi psal T-mobile 😝 😝
Tak jsem aspoň připravila prádlo do pračky, sehnala tu doktorku a navrhla jsem si ten přebalovací pult/ komodu 😎

prosteja
22. čer 2009

anget 😀 😀 😀 😀 však jak se chlubil bráchovi, že hned napoprvé 😀 😀 😀 a včera mi hladil bříško a povídá, tak by mě zajímalo jestli je tam X nebo Y 😀 😀 😀 😵 😵 😵

sacvi
22. čer 2009

jo jo..esi tak bude tlačit nožičkou i za měsíc tak určitě ta nožička břichem vyleze..fakt jo 😀 Jako by člověk nevěřil jakou má to mimi maličký 😀 sílu 😀

Angethko o prádle nemluv..já mám vyprány 4pračky s věcima pro mimi a dovedete si určo představit kolik to bude žehlení 😲

angetha
22. čer 2009

Prostějko to musí přeci vědět on sám, kterou měl nejrychlejší 😀
A jak jsem si tu nedávno stěžovala na ložnici, kterou máme ještě přestěhovat a opravit, tak už je konečně volná.. 🙂 Už je to jen na manželovi 😉

Strana