icon

Snažilky o první mimi, prvotěhulky a prvomaminky

hehena
22. čer 2009

My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))

Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!

jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady *-)

_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?

moncicak3
14. zář 2009

jéééé ahooooooj Peti 🙂 jj myslela jsem na tebe, kdy máte ten křest?

p.e.t.u.l.k.a
14. zář 2009

Monci 4.10 😉

moncicak3
14. zář 2009

Peti to se chodí na přípravu i s prckem jo 😕 já myslela, že jen dospěláci

hehena
autor
14. zář 2009

tak jsem dočetla konečně CAT, tak na Sardinii paráda 🙂 jak jinak 🙂)) jsem jí hledala pár stránek vpřed a ona byla skoro na konci... a CAT ty jsi taky cítila pohyby v 17tt a MONCI taky... tak to není nic až tak divnýho takhle brzo 🙂 tak to jsem ráda. a doufám, že to nepřestane jako u VER, bo já chci vííííc 🙂)))))))))) 😀

ježiš MONCI teď tě dočítám... achouvej holka, ty sis dala teda na frak... :((( tak snad to brzo povolí a nebude tě to dlouho trápit.

jo tak manžův křest 🙂 takže vaše veselka nebyla v kostele?

p.e.t.u.l.k.a
14. zář 2009

Jinak gratuluju Hehhence k pohybům 😉 😵

A jak jste psali o těch domácích mazlíčcím, tak já mám fenku doma a je zlatá, ale nenechávám jí o samotě s Vítkem, teda jako tam kde by na něho mohla šlapnout a tak různě.Jiank Adrianka je moc hodná a ani něják neštěká tak jak někdy štěkávala 😀

moncicak3
14. zář 2009

Hehe jj, v 17tt jsem už pohyby cítila, poslední den v 17 týdnu 😉 😵 jinak naše svatba proběhla v kostele, ono stačí, pokud je křtěnej jeden z budoucích manželů, což já jsem, a manžovi se to nějak zalíbilo, že se chce taky nechat pokřtít.....u dospěláka příprava na křest trvá zhruba rok....

p.e.t.u.l.k.a
14. zář 2009

Monciu my jsme byli i s malým, byli jsme na faře a už jiná příprava nebude jen 4.10 na 9:30 v kostele 😀

p.e.t.u.l.k.a
14. zář 2009

Monci fakt rok? To je srsné , ale určitě to za to stojí 😉

hehena
autor
14. zář 2009

MONCI mě brní ruce...... teda ruka - jen levá a není to z přeležení, bo mě to už párkrát v noci probudilo a ležela jsem na zádech... podle mě to souvisí s dutou žílou a utlačování dělohou. vyčetla jsem před pár dny v chytrý knize, že by se mělo ležet převážně na levým boku, právě kvůli tý žíle a tím souvisejícím prokrvováním a že je dobrý si i za záda dát polštáře, aby ses nepřetáčela - bo já teď často spím na zádech. no a myslím si, že zvlášť po fyzický námaze je to horší... že jsou všechny ty svaly namožený a může tam ty žíly utlačovat ještě něco jinýho... takže bych si dávala radši pozor...

moncicak3
14. zář 2009

Peti aha, takže jste si tam asi popovídali jak to bude probíhat a tak ne? ty jo tak to na vás budu myslet 4.10. pak sem musíš hodit nějakou fotečku z křestu 😉 😵

hehena
autor
14. zář 2009

to jsem nevěděla MONCI, jsem myslela, že oba musí být před svatbou v kostele pokřtění.... a že když je jeden, tak ta příprava toho druhýho je rychlejší... no mám od někoho milný info 🙂

hehena
autor
14. zář 2009

jééé a zdravím PETI.... 🙂 jak se máte s Vítečkem? .)

moncicak3
14. zář 2009

Peti určo to bude stát za to 😉 to bude u nás velká sláva si myslím, křest otce a dcery 😵

Hehe no jo, ale na zádech neusínám ani si nejsem vědomá, že bych na zádech spala, protože když ležím delší dobu na zádech tak se mi dělá zle a omdlívám, ale je možný, že se v noci třeba na ty záda na chvilku přetočím a je to....spím spíš na boku, levým i pravým, spíš se pořád převaluju 😅

p.e.t.u.l.k.a
14. zář 2009

No já teď nějak moc nestihám. M je doma až do konce měsíce a chodí návštěvy nebo jsme venku ...Ale musím sem dát fotečky Vítka jak už je velký 😉 Už se krásně směje i trošku nahlas a povídá si . Už je to velký kluk 😀
Moc je chválený prý by měl být v reklamě 😀

hehena
autor
14. zář 2009

no já právě taky neusínám na zádech, ale často zjistím, že se na ně převrátím. a taky se strašně často převaluju a budím se. no to omdlívání právě může souviset s utlačováním tý žíly. určitě bych to probrala co nejdřív s dr., ať má klid.

p.e.t.u.l.k.a
14. zář 2009

Monci máš stejnýpřebalovák já mám jen oranžový ale teda moc ho nepoužívám, ale stejně ho mám jen půjčený

moncicak3
14. zář 2009

Hehe ono asi jak kde a taky záleží na víře si myslím....naší kmotrou bude manžova ségra, takže naše princezna se bude jmenovat královsky Tereza Kateřina 😵 ale švagrová právě není křtěná, takže teď zjišťujeme jestli to vůbec půjde, aby mohla být kmotrou.......např. ve Znojmě by to šlo, tam se ptali faráře, ale v Kolíně nevíme....manža to musí vyzjistit 🙂

holčiny loučím se pro dnešek s vámi, manža volal, že jede dom, tak si jdu krapet nahřát ty záda do vany.....tak pá a dobrou noc 😵

p.e.t.u.l.k.a
14. zář 2009

Monci dobrou a opatrujte se s Terezkou 😵

moncicak3
14. zář 2009

Hehe já jdu k dr teď ve čtvrtek ukončit neschopenku a nastoupit na mateřskou, tak mu to řeknu...ale už ho slyším jak mi zas řekne: A co by jste chtěla, jste těhotná..... 😅 to mi řekne vždycky a je s tím rychle hotovej 😀

Peti nám ho koupila moje mamka, jsem zvědavá jestli ho budu používat 😀

tak ahoooooj 😎

hehena
autor
14. zář 2009

MONCI páááá, snad se trošku vyspíš i s těma bolavýma zádama..

hehena
autor
14. zář 2009

MONCI pak bych se teda nenechala odbýt... a poradila se s jiným dr. a případně zašla třeba na neurologii. fakt pro klid duše... ale uvidíš, až co ti tvůj dr. řekne. .)

hehena
autor
14. zář 2009

a tady pupík, foceno 16 plus 2, dneska jsem 16 plus 5.... dokonce se mi zdá, že vypadá menší jak před týdnem... :-O

https://www.modrykonik.cz/album/view.php?vImage...

moncicak3
15. zář 2009

Dobré ranko 🙂

Hehe krásný pupík 😵 😵 😵 tomu doktorovi to řeknu, snad mě neodbude....

manža mi zas sebere noťas, tak jsem vás chtěla aspoň pozdravit....jdu snídat, tak pa a pěkný den 😵 😎

prosteja
15. zář 2009

já taky zdravím všechny 😵 a přeji krásný den 😵

HEHE pupík krásný a nemusí být každý týden o tolik větší ne? 😉 já budu fotit konečně ve středu, tak vám ho sem taky hodím 😉

jdu se nasnídat, tak všem dobrou chuť 😀

nuki
15. zář 2009

Ahojky holky, krásné ráno...) přes víkend a včera jsem neměla vůbc čas..:( tak co je nového, vidím, že Hehenka už cítí pohyby, no paráda, mooooooc gratuluji..🙂))) a co jiného nějaké nové mimi ? 🙂

nuki
15. zář 2009

Taky přeji dobrou chuť a jdu si uvařit kontryhel..🙂)

prosteja
15. zář 2009

tak jsem po snídani a už jsem vyřídila i něco do práce a mrkám tady nikdo...... spáči, vstávat 😀 😀 😀

a zdravím NUKI 😵 tak jak to s tebou vypadá? 😉

cat79
15. zář 2009

Dobré ranko všem🙂))
Jé, Petulka bude mít křest Vítečka v kostele, to je nádhera🙂)

Dneska ráno se mi zdálo že má malej škytavku, lítal tam jak blázen🙂jsem mu domlouvala ať si to nechá na odooledne na utz🙂))už aby to bylo!!!
Teď jdeme na těhu cvíčo, pak na obídek a pak už uvidíme zase pr´dolku🙂
Svoja jde zítra, že?Nebo dneska?
Holky jdu ještě dodělat to co potřebujem dneska odevzdat a po utz napíšu🙂

Jinak Hehe já cítila ty pohyby taky v 17tt, pak to ustalo na chvilku a od toho 20tt je to silnější a tyhle 2 týdny je to teda extrém🙂ale Ver a svoja to mají taky tak🙂)

Jinak děkuju za pochvalu bříška.-)))))a výbavičky🙂))

blahovka.cz
15. zář 2009

Ahoj holky,vcera jsem se sem vubec nedostala,manza mel dovolenou,takze jsme ji travili spolu,taky se nakupovalo.

JInak hehe gratuluju k pohybum,to je super a brisko je nadherny.

Baes ty jsi jeste porad v celku??To uz neni ani mozny ne?Tomu Krystufkuvi se opravdu nechce ven.

Prostejko a co tve brisko??????

JInak ma story s tchyni,o vikendu tu byli,zere me totalne,ze kdyz jsem ji rekla,ze maly spi,tak at ho da do lehatka,ze se chovat nebude,tak si klidne ho nechala na ruce,jako bych nic nerekla,tak jsem odesla z pokoje,manza ji to pak rekl,proste cokoliv jiny pochopi ona ne,nechali jsme ji velkoryse vykoupat,no to bylo neco,porad jen hekala,byla zpocena,tekla ji prej nudle a vzdychala,no holky,ikdyby se nestalo to s tim psem,tak ona je tak v prdeli s emocema a nervama,ze nedava pozor co dela,takze maleho bych ji samotne opravdu nedala,hlavne ze porad mysli na to aby ho olibavala(a to se urazila,kdyz jsme ji rekli,jako vsem ostatnim,ze chceme,aby pusinky na oblicej a ruce vynechali,kvuli bacilum),koupala ho a pak kdyz ho mela na rucniku mokrym,tak ho oibavala na brise a to ze by maleho nechala na studenem rucniku ji nevadilol

no zkratka holky priznavam se,ze tecu,kdyz mi maleho porad olibava,ona je jako alkoholik,kterej nema zaklopku,nevi kdy prestat,me by nevadila pusa kdyz prijde a odejde a jedna dve treba v prubehu navstevy,lae kazdy 4 minuty jednu,to me prijde moc,laska se da dat najevo i pohlazenim,pomazlenim,ona se k nemu chova jako by to byl jeji syn a ne nas

tak jsem to potrebovala vyventilovat,jake na to mate nazory,jsem blazen holky????

blahovka.cz
15. zář 2009

ahojky cat,tak vy dneska razite na utz,to se ale mate 😀 A dovolenka byla dobra?

Strana