icon

Snažilky o první mimi, prvotěhulky a prvomaminky

hehena
22. čer 2009

My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))

Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!

jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady *-)

_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?

blahovka.cz
17. zář 2009

uvidis prostejko,tak taky se ti trosku zatahnou po porodu,ted jeste porostou holt s briskem,to je proste priroa 😀

je ahojyk sac,no nepotesim te,to ja vubec netusim 😀

verled
17. zář 2009

amal:ty máš břicho jak já ty brďo......a kde jsi tlustá, ty jsi nějkaá divná ne??kde jako je těch 24kg??to se vážíš ale se dvěma taškama z globusu ne??
blahu, prostje:já mám ten elasti-q a vůbec neni drahej je okolo 200 a na netu i míň a je to fakt jeden z nejlevnějších.......
prostej:jak nevyhovoval??jsi se osypala??....já s etaky ještě mažu olejíčkem s aloe🙂hezky to voní

verled
17. zář 2009

holky strie mě fakt netrápí:já je mám už od 15ti co jsem tehdy zhubla nějakejch 15kilo hodně rychle taks emi udělali na nohách a bocích a prsou hlavně, ale na bříšku nemam ani jednu.......ani nesjou nijak ošklivý nebo tmavý tak mě to netrápí.

sacvi
17. zář 2009

na netu je jich dost ale jak si vybrat? 😅

Malé se prostě nejvíc líbí u mě..měla sem ju v kočáře a jezdila s ní a ne a ne zabrat..spala vždy chvilku a už byla vzhůru..tak sem ju šupla do babyvaku a spí jak andílek..raděj bych ale ten šátek

prosteja
17. zář 2009

SAC ahoooj..... myslím, že ORCHI si ho objednávala na www.medley.cz 😉 tak to zkus 😉

BLAHU já s tím počítám, strie moc neovlivníš... já jich mám hodně ještě z puberty, protože jsem se strašně rychle vytáhla, takže na bocích jich mám požehnaně, ale ty už jsou vybledlý teda.... teď se přidají další no, ale to jsem ochotná kvůli mimi přetrpět 😉

VER souhlas, ten krém není zas až tak drahej, jsou určo i dražší........ no já měla jen vzorek, myslím, že to byl ten Original a hrozně mě po něm svědilo bříško, neosypala jsem se, ale pořád jsem se drbala... 😅 a už jsem si i tady na diskuzi připadala jak blázen, protože všem vyhovuje a mě teda vůbec, mě přišlo, že jsem se namazala a nemělo to žádný efekt, hned suchá kůže a to jsem krému dávala docela dost....... tak jsem prubla na radu MONCI ten olejíček a to se nedá srovnat, aspoň pro mě teda ne..... nic mě nesvědí a na prsou mi zmizely i ty počínající strie (což nevím, jestli je tím) a mám to prostě krásně promazaný a ne suchý 😅

svoja
17. zář 2009

PROSTEJ ten eslatiq mam taky, to vis...a ten vzorecek taky a kraaasne voni a je fakt prijemnej...osobne si myslim, ze to je dany proste dispozicne, ze s tim nejaky kremy zas az tak moc nic nezmuzou, i kdyz ńeublizi a treba to trochu zbrzdi (kdyz se maze poctive a od zacatku)...jsou holicny, hubeny jak lunt a sama strie a naopak...asi se to proste musi brat tak, ze to k tomu patri no...

svoja
17. zář 2009

SAC mam kamaradku, ktera provozuje tento obchudek, tak by ti urcite poradila, ale dnes rano porodila, takze se asi k netu hned tak nedostane🙂 www.orlickeplinky.cz tak tam zkus nakouknout

prosteja
17. zář 2009

SAC slyšela jsem, že pro malé miminko je lepší ten babyvak.... 😖 ty šátky pro tak malá miminka odborníci moc nedoporučují..... ale jak říkám, ORCHI ho objednávala z toho www.medley.cz 😉 tak to zkus tam 😉

VER taky mám ten problém strie z mládí.... ale jsem na tom stejně jako ty..... zbledly, takže se tím nijak nezabývám.... 😉

SVOJI souhlas, moje kamarádka mazala 3x denně, fakt, a vyzkoušela x krémů, ale strie měla strašný........ a jedna moje známá nemazala vůbec a strie jestli má 3, tak jich má fakt hodně 😅

svoja
17. zář 2009

Me treba rikala mamka, ze ji se v tehu nedelaly, tak uvidime. Mam jich par na zadku, jak me rychle vyrostl🙂 Ale ty mam z "mladi" a uz jsou bledy a nejsou videt...

sacvi
17. zář 2009

holky díky 🙂

amallie
17. zář 2009

holky, vážně mám nahoře 22 kg! vážím skoro 90!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! břicho mám menší, ale právě se mi to vrazilo všude jinde 😖 nekecám!

musím běžet, písnu později 😉

blahovka.cz
17. zář 2009

pardon vkladala jsem fotos,uz jsem zpet,ten kluk nas tak hezky spi,ale vsadim se,ze az za chvili prinese manza obed,tak se jako na potvoru vzbudi 😀 😀 😀 😀

ami tak pa pa a kilicka opravdu res au po porodu 😉 😀

angetha
17. zář 2009

Ahoj holky..
Sac zkus se podívat na branakdetem.cz - objednávám tam plínky a jsem spokojená 🙂

Efi to mě mrzí, že jsi na Davídka vlastně sama, ale manžel je dnes doma a stejně je na zahradě..takže kolem malý běhám taky sama, ale večer když je doma, tak taky běhá k postýlce..ale je to náročný

Amalko ty máš hezkou postavu, máš užší boky jak já 😅 😅

Prostějko já mám taky plno strií, ale jelikož jsem měla něco už před těhu tak mě to netrápí..

A oteklé nohy jsem mazala francovkou, abych vůbec usnula, ale nejvíc mi pomáhal studený bazén 😎 pak už vůbec nic a pak až porod 😀

blahovka.cz
17. zář 2009

Ahojky ange a vendulko,jak se dneska mate???

angetha
17. zář 2009

Blahu ahoj, krásné fotečky 😵

angetha
17. zář 2009

Blahu dnes jsem Vendulce zařídili pojištění a spoření, v noci nás nechala vyspat, teď je taky v klidu, tak jsem se konečně najedla..a půjdu žehlit plínky...za chvíli 😎

prosteja
17. zář 2009

BLAHU krásné fotečky....... moooooc Vám to spolu sluší 😵 😵 😵 a malej je celej ty, fakt 😀 😵

blahovka.cz
17. zář 2009

jo my jsme ho taky Ondraskovi ange porizovali,ma motylka od uniqa,za 300 mesicne,ve 18 dostane 50tis.+bonusy,az budem mit prasule,tak to muzem zvednout a je to i sporeni a kdyby se nam nedej boze neco stalo,pojistovna za nas bude platit az do 18,takze parada

svoja
17. zář 2009

BLAHU krasnej andilek...

Tak jsem pridala fotky poslednich kousku do vybavicky🙂

svoja
17. zář 2009

...jinak v tescu zase slevy jako blazen...jsem koupila dve tricka i manzelovi a sobe🙂...sobe taky v detskym🙂

blahovka.cz
17. zář 2009

tzak jsem nakrmila sebe i malehjo a tu se to moc nepohlo,kde jste vsechny????

prostejko celej ja?????me teda od zacatku prisel podobou na tatinka,ale mozna uz jde do me 😀

svoja
17. zář 2009

ja vubec nikdy nepoznam, komu je dite podobny🙂

blahovka.cz
17. zář 2009

no Ondrasek byl svoji podobny bezkonkurencne manzovi,je jako jeho obtisk 😀

verled
17. zář 2009

prostej:tak to nechápu, mě zas přijde dobrej, protože, právě se namažu a jsště odpoledne cejtim tu hebkost a je to tan original.....hhmm tak nevim......
blahu:pěknýobrázečky🙂jeeeee....
svoja:joo já taky strie nijak neřešim....
amal:chtěla bych vidět tebe celou vyfocenou, protože to je zázrak...

svoja
17. zář 2009

... 😠 sem zase vycucla celou tubu zahustenyho mlika 😠 ...

venyska
17. zář 2009

Ahoj holky.Verled:Jo,nevydržela,ale jsem kravička,blb,trubka,a já nevím jak bych se ještě slušně nazvala.nevím co si furt myslím a doufám.Dnes na testu nic!Já nechápu proč tam ty duchy mám!proč sakra není jen test jak sníh,nebo tedy čárka rovnou?!

prosteja
17. zář 2009

tož jsem zase zpátky...... mám v práci nějaký fofry 😅

BLAHU mě prostě přijde, že malej je podobnej na tebe.... když vás vidím na té fotce všechny 3, tak mi přijde, že vyloženě na tebe 😅

VERLED no já taky nevím, říkám, že už jsem si tu na diskuzi připadala jak blázen, každej mě přesvědčoval, že to je super krém a že to není možný ☹ no ale prostě mi nevyhovoval, to je celý....... nijak to neřeším, našla jsem si náhradu 😀

SVOJI četla jsem, že v Tescu mají mít zase slevy až 70%...... mají to i na dětské? a co těhu oblečení? mají tam nějaké?

svoja
17. zář 2009

BLAHU no my jsme o tom vcera mluvili s manzelem cestou z toho utz a rikali jsme si, na koho jsou podobne deti nasich znamych...ja to teda nepoznam...(az na manzelovyho syna, kterej je cela jeho matka)...a porad koukam na Barunku na koho je podobna ona🙂 A nevim...je to proste nova osobnost s uplne novou podobou🙂 chichi

svoja
17. zář 2009

PROSTEJ jojo, o tom kremu jsme se tady bavily spolu taky🙂 kazdymu vyhovuje neco jinyho no....

A to oblecko...maji slevy na vsechno - pansky, damsky, detsky. Tehu obleceni tam teda nemaj...ani jsem ho tam nikdy nevidela...z toho detskyho teda hlavne letni, i kdyz i ruzny ty soupravy a i zimni bundicky maji zlevneny...jak co...a mezitim novy veci, ktery jsou teda taky krasny (pansky, damsky i detsky)...

svoja
17. zář 2009

VENYS a kdys to mela dostat? nebo spis nemela, nebo nemas...? Tak pockej dva tri dny a testni znova...je, ja to teda radim hezky...ja co testila porad🙂

Strana