Snažilky o první mimi, prvotěhulky a prvomaminky
My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))
Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!
jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady 😉
_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?
My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))
Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!
jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady 😉
_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?

•
25. zář 2009Dobré ráno 🙂 Dnes se jedem podívat na myčku, tak když to klapne, tak si nějakou odvezeme..jupí 😃
0
ahoooj ANGE x-) a myčku doma ještě nemáte? nebo se vám pokazila a jedete pro novou.... dobře vyberte, je to skvělý pomocník 😉
snad jo ANGE, není to nic hroznýho, ale měsíc nic a když si začnu plánovat nějakou návštěvu nebo něco, tak prcek jak kdyby to vytušil a bříško pobolívá no... ale drámo z toho nedělám, u nich si sednu na gaučík, pochovám si dvouměsíční miminko, dám čajík a něco dobrýho a bude mi ok 😃
snad jo ANGE, není to nic hroznýho, ale měsíc nic a když si začnu plánovat nějakou návštěvu nebo něco, tak prcek jak kdyby to vytušil a bříško pobolívá no... ale drámo z toho nedělám, u nich si sednu na gaučík, pochovám si dvouměsíční miminko, dám čajík a něco dobrýho a bude mi ok 😃
Dobré ranko!!!
Teeda Svoji a Ver vy takhle trpíte😞((a pijete magnezizm?Já si denně dávám šumivé a strašně to pomáhá, nic mě nebolí a nemám křeče v lýtkách..
Jdu cvičit, odpo jedeme se ségruškama do Prahy, miláčka jsem ve 4 ráno odvezla na bus a už letí na Island, jsem normálně málem bulela, ale slzy mi fakt tekly..jsem těhule přecitlivělá🙂))
Chtěla jsem se ještě zeptat budete kupovat ohrátku do obýváku nebo cestovní postýlku???
Teeda Svoji a Ver vy takhle trpíte😞((a pijete magnezizm?Já si denně dávám šumivé a strašně to pomáhá, nic mě nebolí a nemám křeče v lýtkách..
Jdu cvičit, odpo jedeme se ségruškama do Prahy, miláčka jsem ve 4 ráno odvezla na bus a už letí na Island, jsem normálně málem bulela, ale slzy mi fakt tekly..jsem těhule přecitlivělá🙂))
Chtěla jsem se ještě zeptat budete kupovat ohrátku do obýváku nebo cestovní postýlku???
svoja:jo tak to já taky😃D........furt mě něco bolí a tahá a to břicho už cejtim že něco váží😕
cat:já ho piju, ale nevidim účinek🙂........neumim si představit, že bych do toho ještě chodila cvičit.......jinak ohrádku nechci, když bude malej, tak bude v lehátku, pak když bude větší tak na dece..........když bude spaní, tak ho na gauči obložim polštářema a spíme🙂stejně ho nespustim z očí 😉
cat:já ho piju, ale nevidim účinek🙂........neumim si představit, že bych do toho ještě chodila cvičit.......jinak ohrádku nechci, když bude malej, tak bude v lehátku, pak když bude větší tak na dece..........když bude spaní, tak ho na gauči obložim polštářema a spíme🙂stejně ho nespustim z očí 😉
Asi jo, viď ver, taky nad tim pořád uvažuju, ještě uvidím, jestli mi nepadne neco do oka co by se sem super hodilo...
Já si teda teď v Praze chci kouppéit ty kalhotky co mají podporu bříška a ta tílka, ať se ta kůže tolik nenamáhá, je to praktické i na zimu že netáhne na záda...tak vám pak napíšu kolik stojía kde je mají
Já si teda teď v Praze chci kouppéit ty kalhotky co mají podporu bříška a ta tílka, ať se ta kůže tolik nenamáhá, je to praktické i na zimu že netáhne na záda...tak vám pak napíšu kolik stojía kde je mají
CAT ja bych bulela taky, z toho si nic nedelej!!! no, my zatim cest.postylku nee ani ohradku. Mame to lehatko a hraci decku, tak uvidime casem, jestli to bude potreba, tak dokoupime...zatim nee.
VER no tak aspon nejsem sama....jako me bolej i nohy...nevim tedas z ceho, protoze jsem doma a nic nedelam...a bricho me vzdycky boli jako pred mrchou, docela silne...
A ja nepiju magnezko klasicky, ale mam od mudra neco predepsaneho...
VER no tak aspon nejsem sama....jako me bolej i nohy...nevim tedas z ceho, protoze jsem doma a nic nedelam...a bricho me vzdycky boli jako pred mrchou, docela silne...
A ja nepiju magnezko klasicky, ale mam od mudra neco predepsaneho...
http://www.slune-cz.cz/deka-na-zahradu-taf-toys...
to je praktické na zahrádku...
a ta tílka a pás sem hned vložím......
Svoji ta magnézka je fajn, stačí 1 denně vypít, je to vtěhotenství důležité..já mám šumivé tablety
to je praktické na zahrádku...
a ta tílka a pás sem hned vložím......
Svoji ta magnézka je fajn, stačí 1 denně vypít, je to vtěhotenství důležité..já mám šumivé tablety
http://www.ajuty.cz/shop/carriwell-tehotensky-p...
http://www.ajuty.cz/shop/carriwell-podprsenka-t...
..myslím, že se to bude hodit, třeba to zachrání ty bolesti
http://www.ajuty.cz/shop/carriwell-podprsenka-t...
..myslím, že se to bude hodit, třeba to zachrání ty bolesti
ta síť je krásná, ale nebude to nebezpečné???mimi se překulí a samy víme kolikrát jsme jako malé ze sítě slítly🙂)hihi, pode mnou se jednou i utrhla..hihihihi
Holky jdu něco dělat, napsala jsem dotaz na ten top jak velké je M a nešlo mi to odklepnout ve 2 barvách tak poéčkám co napíšou, ale asi do toho půjdu, nemusím pak kupovat ani podprďu, a tílka mi jsou všechna co mám krátká, páč mám ten pupajzník🙂))
tak zatím páček!!!
Holky jdu něco dělat, napsala jsem dotaz na ten top jak velké je M a nešlo mi to odklepnout ve 2 barvách tak poéčkám co napíšou, ale asi do toho půjdu, nemusím pak kupovat ani podprďu, a tílka mi jsou všechna co mám krátká, páč mám ten pupajzník🙂))
tak zatím páček!!!
Začni psát odpověď...

Odešli