icon

Snažilky o první mimi, prvotěhulky a prvomaminky

hehena
22. čer 2009

My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))

Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!

jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady *-)

_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?

verled
12. říj 2009

svoja:ty jooo cat nás dorůstá se nenechá zahanbit, aspoň že tim minizadečkem na nás nemá 😀 😀 😀

cat:já se taky musim smát když jsem tam měla jenom tu bouličku v nějakým 12tym tejdnu🙂))a šílela jsem jak je to na mě vidět a teď bych to nejradši zastavila🙂

svoja
12. říj 2009

souhlasim...

verled
12. říj 2009

svoja:ještě 10 tejdnů a budem to mít snad za sebou🙂)))těšim se až si budem ukazovat prcky🙂

svoja
12. říj 2009

VER uz aby to bylo...i kdyz si myslim, ze to utece moc...vsak ja uz v patek budu 30tt!!! 😲 😲 😲

Sem pridala nazrate bricho🙂

verled
12. říj 2009

svoji:to teda jo...........já v úterý🙂teda příští🙂to je stejně mazeeeeec....ale už bych chtěla bejt tak 39.-))))...noo moc pěkný🙂sranda jak ho máš takhle celý velký a já jenom prostě dole🙂pod prsama mam mezeru🙂

prosteja
12. říj 2009

teda holky, dneska je zase v práci blázinec 😠 🙄

máte krásný pupína....... 😵 😵 😵

a já už mám vyřešen i dovoz toho košíku na mimi, kolem dušiček pojede teta tady z Prahy na návštěvu na Moravu, tak nám ho doveze a k tomu mi babička přibalí i hotové a nachystané zavinovačky 😵 😵 😵 zase o starost míň.... 😉

cat79
12. říj 2009

holky kde jste koupily tetra pleny?90x100cm a ty normální 70x70???
Nevím kolik, kámoška říkala 20ks těch malech a 10ks těch velkejch☹
ono na netu stojí 2ks těch velkejch 150,- 😲 a 5ks těch malecj 199,- 😲 no a za balík poštovný min. 110,-☹((to mě teda štvou!!110!!!

prosteja
12. říj 2009

CAT a chceš je s potiskem ty pleny nebo bez? ty s potiskem jdou dražší a 110,- za balík to je masakr teda 😲 😲 jinak na aukru je myslím prodávají levněji, co jsem viděla tak 10 ks malejch kolem 160,- 😉

cat79
12. říj 2009

já bych chtěla s potiskem.-)))

prosteja
12. říj 2009

aha CAT, tak ty jsou dražší ☹ to souhlas.... každopádně o tom poštovným bych smlouvala, třeba na aukru je s těma prodávajícíma většinou domluva, když se mrkneš na ceník české pošty, tak jim můžeš napsat odpovídající poštovné, které jsi ochotna zaplatit 😉

prosteja
12. říj 2009

CAT:
http://www.aukro.cz/item762902474_tetra_pleny_s...

tyhle jsou s potiskem a je jich tam 5 a stojí 175,- 😉

cat79
12. říj 2009

děkuju moooc🙂))

prosteja
12. říj 2009

CAT nemáš zač 😉 🙂

verled
12. říj 2009

tak my jsme napapaný🙂

svoja
12. říj 2009

CAT my mame 10ks tech bilych plen na otirani, blinkani a podobne...snad nam to bude stacit. objednali jsme je spolecne s tema hrochama, takze to byl jeden balik...ale jsou jen bily. ty tetra jeste nevim, jestli budu kupovat...mame dve osusky...jsou uzasne jemnoucky mekoucky, tak tetra zvazuju....kazdopadne bych se koukla i nekde v normalnim obchode treba

angetha
12. říj 2009

Svoji jestli můžu poradit, kup i ty Tetra, v porodnici nám je hodně doporučovali 😉
Dneska to tu vázne, i když je hnusně což?
Cat pěkný bříško a jsi odvaha zveřejnit se takhle "nahatá" 😎

cat79
12. říj 2009

Ange já to zase smáznu🙂 to bylo jen pro vás🙂))hihihi

A navíc přes ten pupik neni nic stejně vidět🙂)

Tak já jsem to objednala z baby dračka, 15 plen 70x70 a 6 tetra plen 100x90, taky mi ty tetra všichni doporučuji, jako že je to mnohem lepši než jakakoliv osuška a dáš to i po mimi kamkoli, žejo?No tak už jsem to odklepla spolu s tou podložkou do postylky proti promočeni..

Takže ještě kosmetika, pleny, nůžtičky, odsávačka, vanička, hrací deka a pár teplých ponožtiček (včera je v tescu neměli☹

moncicak3
12. říj 2009

tak jsem zas tu.....za chvilku se půjdu chystat, jedem si s kámoškama ještě naposledy sednout někam na pokec, pak se dostanu ven kdovíkdy 🙂

já mám teda taky dvě měkoučký osušky, ale koukám taky po těch velkých tetra, přesně jak říká Anget, v porodce je hodně doproučují 😉

cat79
12. říj 2009

jo a věci do porodky!!aaaa!!
maminy poraďte co si všechno mám s sebou brát!!jak pro sebe tak pro mimi a co je nej...moc děkuju za rady.-)))

moncicak3
12. říj 2009

Cat pěknoučký bříško 😵 😵 😵
no ono záleží taky na porodce co ti řeknou co si máš s sebou vzít....nám třebas říkali, vzít si pro mimi akorát balík těch nejmenších jednorázových plínek, tak mám ty New born Pampers a pak mám pro malou sbalený body s dlouhým a soupravičku, prostě to v čem pojede dom....zbytek doveze manža ve vajíčku....

verled
12. říj 2009

cat:joo to mě taky baví výbava🙂)))

moncicak3
12. říj 2009

no a pro sebe mám sbalený župan, noční košili (ale tohle ti většinou taky v porodce půjčí, to mám raději pro sichr), pantofle, jednorázový kalhotky, raději i normální kalhotky, teplý ponojdy, kojící podrpdu, tampony do podprdy, toaleťák (taky pro sichr), odsávačku mlíka, dudlína v krabičce pro malou, no a základní hygienické potřeby....nic víc myslím nepotřebuješ 🙂

moncicak3
12. říj 2009

jo a abych nezapoměla, ještě mám sbalený dva balík těch porodnických vložek.....

svoja
12. říj 2009

CAT oni ti v porodce reknou...a fotka dobra...neni tam nic videt...a kdyz, tak co jezis....jednou jsem na fotce tady na konoj videla i prsa nahaty...jako myslim pri foceni bricha...to me prislo teda jako vetsi haluz...tohle je decentni

cat79
12. říj 2009

:- Svoji decentní🙂))

Monči díky za seznam, tak kromě kojící podprdi mám vše🙂

cat79
12. říj 2009

..Tak jsme holky dneska rozbili prasátko kam jsem od ledna šetřili na kočárek a bylo tam přesně 11.700:-))supeer:-)))
mám strašnou radost, to je jako když to člověk najde🙂)samé 50tky a 20ky a kocík bude doma!!!🙂

Definitivně jsem se teda rozhodla že pro něj pojedeme ve středu do Německa, vyjde to o 4000levnější!!a to už je teda co říct, takže teda komplet gesslein 821821 včetně autosedačky, slunečníku, fusaku, tašky, pláštěnky, nánožníku, spreje a výměnných koleček za 22tis..a v plzni skoro za 27tis!!chápete to??

svoja
12. říj 2009

CAT jeee, tak to je dobre prasatko...bych taky takove potrebovala🙂 Jste dobri, ze jste to vydrzeli🙂

Hod jeste odkaz na ten kocik...

svoja
12. říj 2009

Holky taky mate vecer tak strasne obrovske a nafoukle bricho? Ja mam vzdycky vecer pocit, ze snad praskne!!! A to toho nemusim zas az tolik sezrat...Rano je vzdycky o dost mensi. Mam z toho vecer vzdycky docela depku...jako se nemuzu ani ohnout...docela se desim, kam az poroste dalsich 10 tydnu...

cat79
12. říj 2009

Svoji taky to tak mám, ráno mi pupík zaleze a večer už skoro vyleze, ale ještě mi nevyskočil, čekám čekám kdy to přijde🙂)
Ale někdy mě to bříško až bolí, jak se napíná ta kůže a svalíky asi...

Svoji odkaz www.gesslein.de, barva 821821, varianta F6 s taškou C-lift,a baby go sedačka 821🙂))
čekám na tvou kritiku či pochvalu🙂))

carculka
12. říj 2009

ahooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj 😀 co noveho??

Strana