Snažilky o první mimi, prvotěhulky a prvomaminky
My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))
Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!
jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady *-)
_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?
MONCI díky, já hned jak jsem ho uviděla, tak říkám, ten musí být můj 😀 navíc už nemusím na zimu nic kupovat, myslím že ten březen případně duben přežijeme v kombinézce a tomhle pytlu..... ještě mám mikinku teplejší, tak dokoupím kaťata a hotovo 😉 snad už bude v dubnu hezky 😉
Dobré ránko 🙂
Tak monci stále 2V1? Právě jsem zasedla že se podívám jestli není další prvosenče na světě 😵
NUKI krásné fotečky 😵
Sacvi gratuluju kr křtinám , teď jak vidím fotky tak jsme ještě víc naštvaná, že jsme ten foťák neměli.
Holky Vítek se naučil spát s námi v posteli 😒 , ale mě to nevadí jsme ráda, že ho mám u sebe ,stejně jsme si ho tak naučila já , ale už slyším ty blbé kecy známých, že to je to nejhorší.... Ale většinou to říkají ženské, které nekojí, protože třeba včera tu byla kámoška malá má přes 1 rok a taky spí s ní v posteli 😀 A když to M nevadí tak mě už vůbec, vždycky se k němu přitulím M nás obejme oba a spíme 🙂
A ve čtvrtek jdeme do poradny a očkovat jsme zvědavá jak jsme vyrostli už oblíkáme 68 , fakt je Vítek už velký klučínek 🙂 😵
Ahojky zenusky prvusky 🙂 😀
Krasne rano vsem . . .
Monci a doufam,ze nemas nohy krizem 😀 😀 😀 😀
Prostejko tak ty uz tam mas dve dvojky 22tt,uvidis v breznu jakej bude,jestli teplej,nebo studenej,docela si rikam,jaka byla vyhoda rodit v lete,kdyz bylo teplo vozila jsem malyho uz pak jen tak v bodycku v kocaru 😀
ahojky nuki,tak co uz jsi v tom,kdyz jsi unavena 😀
ange,ty jsi takova matka plenovka latkovka vsech holek,mas v malicku vsechny plinky 😀 😀
Bláhu a Ondrášku papa 🙂 No krásný pokojíček 😵 😵 😵 Ondrášek je velký šikulka 😵 😵
Ahooj PETULKO 😵 😵 😵 pokud vám to spaní tak vyhovuje, proč ne... já bych měla strach, že se dítě pak neodnaučí spát samo...... ale měla jsem kolegu a ten normálně ani nepořizoval postýlku..... 😲 od miminka spali všichni v jedné posteli..... ten řev ve dvou letech kdy holčičku separovali slyšela sice celá vesnice, ale jim to tak vyhovovalo 😀
Ahoooj BLAHUŠKO 😵 ty dve dvojky už tam mám hezky dlouho 😀 ve čtvrtek už tam nebudou...... každopádně počítám, že březen duben využiju teplejší oblečení, duben bývá nějakdy hezký, ale někdy ne a na to se nemůžu spolíhat a lítat pak po obchodech..... takže s tím zimním oblečením musím počítat... a předpokliádám, že květen už bude hezkej a pak červen a léto, no to už se těším taky jak budu vozit jen v bodyčku 😀 😀 😀
Prostej moje mamka říkala, že jsme s něma taky spaly i se sestrou a nebyl žádný problém nás pak naučit spát ve velké posteli , tak snad bude Vítek po mamince 😀
Jeeeeeeeee Petulko,tak s tebou jsem se tu nestuchla uz pekne dlouho,my taky oblikame vetsi a na ockovani druhe hexavakciny jdeme v pondeli 😀 a s tim spanim,hele kdyz chcete vy,tak se na ostatni vyprdni (malej chvilku s nama spal taky),jediny co muzu rict,je,ze je to sakra tezky odnaucit - u nas to bylo 14 dni revu 😀
jo to nad postlkou jsem koupila vcera a stalo to 27Kc,tak jsem jim to tam nemohla nechat
peti a jak spinka jinak Vitek s papanim???
unas to uz holky vypada,ze malej uz vylozene bude potrebovat prikrmy,protoze po jidle fnuka,ale musi vydrzet do ukonceni 4.mesice,pri tom pres noc nepapa vubec,proste ho v 8 ulozime a rano mezi 7-8 se vzbudi 🙂
PETUL jak říkám, když vám to tak vyhovuje, tak si do toho nenechejte kecat 😉
takže holky tak ten třetí měsíc = velikost 68.....? to letí hrozně.....
Blahu tak s papáním to už je teď naštěstí ok. Ještě se vždycky budí jednou za noc. Kdy Ondrášek se už nebudil?
14 dní řevu, tak to by M asi nedal. To jsi ho prostě nechala jak dlouho vyřvat?Včera mi třeba usnul v postýlce večer ale jak se kolem 2-3 zbudí na kojení tak ne a ne ho mít v postýlce musí už být s námi 😀
Prostej: spinkala jsem a chceme se mi i ted....mrcha v nedeli neprijde...doufám..🙂)))
Petul: dík za fotečky🙂
NUKI tak držím palec, aby nepřišla potvora jedna..... nějaké příznaky? něco co by nasvědčovalo, že je něco jinak? 😅
Prostej: díky, no občas mě pobolívá podbřišek a kdneska jsem unavená a taková jao v jiném světě, špatně se to popisuje....a nemám chut na sladke....ale nepozuroji se, nechci to moc řešit..🙂
peti tak malej tak ve dvou mesicich se prestal budit v noci a to odvykani,manza s nim naopka trpelive chodil a konejsil,vzdycky se treba vzbudil na krmeni (to bylo v jeste v sestinedeli) a pak nechtel usnout ve sve postlyce a tak stridave s kratouckym spankem rval treba 3 hodky,vzdycky na chvilinku usnul a pak rev,pak konejseni a pak spanek a pak zase dokola,ale do 14 dni to bylo dobry,trhalo nam to srdce,ale chteli jsme,aby se naucil do postylky . . . jo a jeste jsem zapomela dodat,ze do toho odnaucovani mel taky prdiky 😒
petu ted jsem to jeste docetla s tim kojenim,hele tak jestli vecer jde do postylky a pak po kojeni spi s vami tak to jsem delala taky a dodneska kdyz se malej treba vzbudi nahodou v sest na krmeni,tak pak jde k nam,nebo rano na pomazleni a ponuchnani
NUKI to je mi jasný, taky jsem se nechtěla pozorovat 😉 ale držíííím všechno co mám i s prťouskem 😉 😀
tak jsem zas tu, jsem po obr snídani, pověsila jsem plínky, tchýně nám jich ještě 10 raději koupila, tak jich máme asi 20 malých a dvě velký tetra pleny, to bude stačit 🙂
Blahu nééé nemám nohy křížem, už chci aby Téra vylezla 😀 se jí nějak nechce, asi si váže mašli, aby se líbila 😉 😵
Nuki s tou únavou, já ten poslední týden před příchodem ms byla unavená jako blázen 😉 tak držíme pěstičky, aby v neděli ms nedorazila 😉 😵 😵 😵
a málem bych zapoměla, Car velikanáááááááááánská gratulace k holčičce 😵 😵 😵
holky, jdu koukat na Ulici ze včerejška, manža měl fočus, tak jsem to neviděla, zatímky paaaaa
Tak jsem zkoukla toho vlasace Vitecka,jeste chvili a muzzete vlasky prodavat na paruky 😀 😀 nadherny fotecky s nadhernym brouckem
a monci a k tomu si zpiva:az se nacancam,az se nacancam az se nacancam . . . 😀 😀 😀 😀 😀
blahu on třeba dokáže řvát i 3 hodiny v kuse opravdu i moje mamka říkala, že to ještě neviděla a nejde ho nijak utišit on dudel necumlá a ani na rukách ho neutišíš jsou to někdy s tím spaním muka a taky mi to rve srdíčko
Ahoooj holky,
tak jsem ráda že angethka plínky schválila 😀 Paní v obchodě úúpně super..provedla mě mezi milionama regálama a vše ukázala a bylo vidět že se vyzná tak to bylo super 🙂
A jak tu všechny žijete??
😀
prostejko to je krasne cena
CARCULKO GRATULUJEME K HOLCICCE!!!!!!
no to malej taky peti,ale tak nekdy si ty deti potrebujou pobrecet,my nechavame pofnukavat a pobrekavat max.pul hodky,ale pokud rve na plne packy,jdeme k nemu
zrovna ted ma ondrasek takove blbe obdobi breku (uz si rikam,ze mozna zoubky) v nedeli jsme dali 2xnurofen a byl klid,neco ho asi boli a ja tipuju zoubky a ted treba pokazde,kdyz ho davam pres den do postylky tak place,ale chvliku ho hladim a kolebam rukou a za dve minutky je tuhej,ale driv byl v postylce a byl klid hned,zajimavy je,ze vecer jde spinkat bez problemu 🙂
Je anojky sac a Janicko!!!jak se mate???jeste trapi ryma a davate na ni neco??
Blahu tak to M nechává max 2 minuty a já nanejvýš 10 minut 😀 Blahu asi že se mu fakt vystrkujou zoubky 😵
Ahoj holky, dobré ranko🙂
My teda dneska spali jak zabití, od 22h do 9.00, to je super🙂))snad nám to vydrží až do porodu a po porodu se rychle nastolí opět tento rytmus🙂)))
Jdeme dnes na těhu cvíčo a ve 14h na ultrazvuk, je to poslední 3D tak se strašně těšíme až prcka uvidíme🙂))snad bude vše v pořádku, mám i trochu strach, ale to je asi normální, že?
Sac krásný fotečky, Blahu taky, ahoj petulko!!!teda takže jste v postýlce teď 3🙂))kdo by ododlal, že jo???
Nuki asi na tebe jde podzimní únava..já už bych nejradši pekla cukroví🙂 a pak ho zdlábla🙂)hihihih

teda pěkně jste to nabrebentily za včerejšek 😀
Sac krásný fotečky ze křtin 😵 😵 😵 už se těším u nás na křtiny, my budeme mít křtiny taťka s Terez dohromady 😉 😵 asi o velikonocích 😵
Prostejko ten chlupatý zimní pytel je naprosto úúúúžasný 😵 😵 😵 slintám...
Anget ahoooj 🙂 já jsem taky zvědavá 😉 dnešní noc byla naprosto v klidu, tak uvidíme 😉