icon

Snažilky o první mimi, prvotěhulky a prvomaminky

hehena
22. čer 2009

My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))

Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!

jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady *-)

_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?

cat79
29. čer 2009

Holky co takhle udělat hromadnou burzu, jako že si dovezeme věci co nenosíme a ty si vyměníme, no nebylo by to ekonomické?To by bylo super, co?🙂))
až budeme mít první sraz s miminkama nebo vůbec sraz, tak si vyměníme i hadříky.-))jéééééé

carculka
29. čer 2009

cat 😀 😀 😀 😀 😀 😀

holky ale fakt mohli bysme dat srazik 😀 nekdy

svoja
29. čer 2009

CAT obavam se, ze me hrosi obleceni by nikomu nebylo....mozna jako tehotenske🙂

CAT a jaka byla hehenka??? 😀
HEHE a jaka byla cat??? 😀

CAR🙂

hehena
autor
29. čer 2009

holky jj známe.... já si toho teda moc nepamatuju, ale není divu..... jak jsem psala CAT, kdo nepařil ve Varech, nepařil vůbec, protože právě s touhle partou, to bylo něco.... a je to skoro šest let 🙂))))

tak já jdu... za chvíli je tu ten děda... aúúúúúúúúúúúúúúú

opatrujte se... je na padnutí.... ble...

angetha
29. čer 2009

On už jeden srazík v Praze proběhl ale byl hrozně mini 🙂

hehena
autor
29. čer 2009

no holky... tenkrát jsme byli strašný střeva, a hlavně věčně zhulákaný, takže si já osobně si toho moc nepamatuju... 🙂)))))) 😀 😀 😀

carculka
29. čer 2009

hehenko paaa a drz se 😉

cat79
29. čer 2009

hihihi, to je fakt🙂 jednou jsme se s hehe tak strašně zhulily, že ona odešla na záchod, my seděly v patře a ona nemohla vylést nahoru a já slést,bylo to strašně silný hulení🙂)))
tak jsme se jen řezaly a asi 3 hodiny čekaly až to přejde...no tak si to asi dovedete představit🙂)hihiihihihi

carculka
29. čer 2009

holky ja jsem naka natekla,fuj prijdu si jak prase...

ange..byl jo??a to vas tam bylo malo??

cat79
29. čer 2009

hihihi, hooolky, to byly časy🙂 se divim, že to někteří z nás vůbec přežili🙂))))))ale naštěstí jsme se obě s hehe polepšily a teď budeme vzorné maminky.-)))hihihihhiihhi, já se musím smát, když si na to vzpomenu:--)))

carculka
29. čer 2009

cat svy zazitky radsi publikovat nebudu,ale nevim jak pak mam davat jednou kazani svym detickam.... 😀

no dobre jste se s hehe seznamili 😀 a pekne zaparili 😀

angetha
29. čer 2009

Já tam nakonec taky nedorazila, bylo mi blbě, to jsem byla ve 14. týdnu, tak tam byla Hehenka, Zubajda a Amalka..a měla dorazit i Hypo a Prostějka

hehena
autor
29. čer 2009

ježiši ještě jsem nakoukla 🙂))))))))) tak to je dobrá vzpomínka CAT 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

hehena
autor
29. čer 2009

a jdu mám z toho děsnou nostalgii... musím se dát do kupy než přijede ten děda 🙂))))))))))

carculka
29. čer 2009

hehenko tak se drz a at deda moc nezlobi a babi se uzdravi

cat79
29. čer 2009

Holky já jdu žehlit, už musím, už se k tomu dokopávám 4.den.-(((
Tak papa zítra🙂 všem přeju krásný večer!!!!!!!

A zítra držte v 9.30 palečky!!!!

carculka
29. čer 2009

cat..tovis ,ze budem 😀 ale urco bude vse dobry 😉 paaa

nitenka
29. čer 2009

ahojky Holky jdu vás pozdravit 🙂 holčiny čtu o těch nevolnostech a jsem fakt štastná že mě to nepotkalo, mě stačilo to mé krvácení a hematomy 🙂 pak už byl klid a od 17 tt si to jen užívám bez problémů i bříško mám malé zatím ale už se začíná kulatit 🙂občas mě pálí žáha ale to už mám natrenované,že pít můžu jen obič vodu cokoli jiného palí ,tak už jsem o vodě celej den a je klid 🙂

svoja
29. čer 2009

Tak jsem se vratila, zabral me to tady manzel🙂

CAT budu taky drzet pesti...ja jdu az v jednu, to ty uz budes zpatky s novinkama🙂 a zehlit bych mela taky....chjooo

HEHE myslim na tebe!!! zvladni to...

CAR no ty zazitky...asi tak...taky bych neco radsi vubec nevypoustela, hlavne ne pred detma potom🙂 ale co....to si musi prozit kazdej ze jo....

Tak holky pacek, ja jdu neco delat....nebo mozna uz spat?🙂.....zitra ahoj

NIT zdravim🙂

svoja
29. čer 2009

jeeee, CAT ted jsem koukala na tve albicko a ty uz se fakt kulatis, to je hezky...na tom puvodne plochym prisku to vypada hezky...ja kdyz jsem ho trochu zatahla, tak jsem mela taky plochy....ted uz to moc zatahnout nejde🙂 ale kdyz si to brisko chytnu (jak se vzdycky chytaj peky, znate to🙂) tak me prijde, ze to je fakt jen spek...mate to tak nekdo taky???????????????????????

majjda
29. čer 2009

ahojda holčinky,chci se jen tak všeobecně zeptat - jak dlouho vám po vysazení antikoncepce trvalo než jste otěhotněly? A máte někdo nějaký typ na "urychlení"? Kámoška mi radí detoxikační čaj....

lenka_bohousek
29. čer 2009

Ahoj kočenky, jdu vám popřát hezkou dobrou noc a zítra snad budu mít po ránu čas a zase za vámi přijdu.
Hezky se vyspinkejte a opatrujte se 🙂

carculka
29. čer 2009

ahuj leni 😉

hehena
autor
29. čer 2009

hoj všem.... tak děda už se ukládá ke spánku.... pomalu ale jistě... .)

MAJJDO já vysadila HA v dubnu08, ale snažit jsme se začali až na začátku ledna 09.... vyšlo to teď v červnu, tak snad to bude všechno ok! ale říká se, že nejrychlejší je těhulení hned po vysazení HA....

detoxikační čaj jsem pila někdy v červnu, červenci 08, ale moc mi to nepomohlo jako... ani pleť se nezlepšila... doporučuju kyselinu listovou, vitamín C a pokud budeš mít normálně dlouhý cykly tak hodně se snažit od 10 - 18 DC! 🙂))) držím palce!

svoja
30. čer 2009

Dobre rano prvnicky🙂

MAJJDO me to vyslo hned napoprve🙂

LENI ahoooj...jak jsi dopadla u kadernice tenkrat, uzjsme spolu pak nemluvily....

HEHE co deda...zvladate?

hehena
autor
30. čer 2009

ahoooooooooooj 🙂 bré ránko.... SVOJI co tak brzo??? dyk si dneska nemusela vstávat ne?
venku je hrozně dusno :((((

jinak děda dobrý, držel se.... manža se mu teda nestihl moc věnovat, bo musel dělat seminárku, ale se nedá nic dělat... u dveří se trochu rozbrečel... no prostě nic moc situace... babi už včera převezlli na JIP bo už nezvládala a několikrát zvracela.... měla by jít na tu operaci mezi 9-10 hodinou.... tak jsem zvědavá, jak dlouho to bude trvat....

angetha
30. čer 2009

Ahoj holky... 🙂

prosteja
30. čer 2009

dobré ránko všem 😵

teda hehe, co to tu dočítám, že se znáte s cat 😲 to jste nám zatajily holčiny 😀 tak to je super, že jste tak zapařily 😀

holky no a já mám den blbec..... ☹ musela jsem opět prodat lístky do divadla, zjistila jsem totiž že na těch slavnostech jsou jen drátěný židličky, takže prej bez deky ani ránu a když začne v průběhu pršet, tak prostě prší 😲 i na diváky.... no a to s mým nachlazením nechci riskovat...... takže další zmařený divadlo 😠

prosteja
30. čer 2009

ahooooj svoji a mimi 😵

ahooooj anget a Vendulko 😵

ahoooj hehe a mimi 😵 to je mi moc líto, budu babičce držet palce 😉 určitě to dobře dopadne hehe 😉

hehena
autor
30. čer 2009

PROSTEJí no to doufám.... jinak to děda myslím nezvládne... no ale musí jí být hrozně, bych nechtěla na operaci mozku :( tak na ní myslím......

Strana