Snažilky o první mimi, prvotěhulky a prvomaminky
My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))
Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!
jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady *-)
_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?
no prostej ne bych si uzivala nejak i ten zacatek 🙂 🙂 nejlepe bylo uprostred 🙂 par tydnu 🙂
ale ted je chvilku klid a lip, minule dr. nerekla nic, asi normalni priznaky tehu, dalsi poradnu mam 19.11 tak pokud nebude hur tak vydrzim jinak k ni zajdu.....
to je dobre hypo,kdyz uz jste si s tim tehulenim toho tolik zazili,tak uz to snad doklepete ve 100% poradku 😉 koukam obcas do albicka,tak brisko mas pekny
HYPO no jo vlastně, ty sis neužila ani začátek, teď ke konci už je to taky naprd..... budeš ráda až malá vyleze co? 😉 ale ještě ji nech pěkně dopíct, nebooj, na vánoce bude s váma pod stromečkem 😉
taky jsem mrkala k HYPO do albíčka a musím pochválit barvičku kočárku i fusaku 😵 😵 😵 moooooc se mi líbí ta hnědá, úžasný 😵
hypo rika se, ze nejlepsi obdobi je prostredek tehu....tak at se to zlepsi...taky pusobi to pocasi hnusny...hlavu vzhuru!!!!
BLAHU myslím, že HEHE říkala, že až ve čtvrtek 😉 ale nevím to jistě 😉
NUKI tak to nevím, musím říct, že to je jediný, co se mi v těhu zlepšilo.... tolik se mi nemastí vlasy 😉 😀
Monca se vraci myslim ve ctvrtek....
NUKI no me se na zacatku tehu mastily vlasy 😀 😀
holky prisla kamoska,tak koncim a zitra jsem v praglu,mozna vecer se objevim papa
jo holky dik, uz to doklepu 🙂
brisko roste pekne, ja si pripadam jak neovladatelna lokomotiva ale okoli rika ze mam bruch malej, jelikoz me ted vidim ve svetru a bunde tak to spliva ........
jinak jediny klad na tehu je ze mi ted prestaly padat vlasy 🙂 ale prej jen prechodne ☹
BLAHU tak zítra držím palec k doktorovi, papa 😵
HYPO máš krásný bříško a přijde mi tak akorát 😉 ..... a jo s těma vlasama potvrzuju, fakt jediný, co se mi zlepšilo... míň se mastí a míň padají... ale prej si to mám užít, protože po porodu začne prý to pořádný rodeo s vlasama 😀
NUKI nás napínáš teda všechny..... zpožděný menses, únava, zvětšený prsa, mastící se vlasy 😀 😀 😀 sakra vytáhni už ten pozitivní testík 😀
no vsichni tady na to pekne prdej....🙂
ja si taky myslim, NUKI uz ma doma davno pozitivni test a nas tady kuli....
NUKI tak to je na tobě....... ale příznaky jsou sakryš, tak kde je ta druhá čárka 😅
NUKI určo dej mamatest 😉 já můžu říct, že jsem testovala mamatestem a čárečka se mi zdála slabá a tak jsem jela rychle do lékárny a koupila si citlivější rapid a čárka byla ještě slabší ☹
😀 NUKI jsem napnutá jak kšandy za tebe... no nic holky letím domů, mějte se krásně a zítra papa a večer přidám snad pupíno 😵 😵 😵

Blahu: jasně, pro některé psy je to určitě dobrá volba..🙂