Snažilky o první mimi, prvotěhulky a prvomaminky
My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))
Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!
jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady *-)
_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?
hypo: tak já uvidím, ale když by se ty "nedokonalosti" zakryly.............rozmyslím tedy 😉
svoji: no však, to podle popisu vypadá, že je spíše vlevo a nohama kope vpravo, to je logický
ale samozřejmě je všude, neb dítě je velký a břicho malý, to není jako, že by byla úplně na straně a vedle ní místo 😉
ver: jo, když hejbe dole ručičkama, to je skvělý, to úplně učů...... 😀 ale hladit nechce, spíš se čertí, když jí do těch zad rejpnu, třeba o kliku 😀
amal:jo tak to já Tádu rejpu i schválně nejenom že vrážim do všeho, ale jak právě vyvalí ty záda třeba když stojim, tak to je bolest.......tak ho párkrát rejpnu a on se schová, furt mi za to holky nadávaj že jsem zlá mamka🙂ale proč mam dobrovoolně trpět??.-))))
no jasný, taky jí říkám, ať zaleze 😀 😀 😀 a jako za to mlácení do močáku bude pár dní bez večerníčku, protože to je fakt síla 😖
já vrážím pravidelně do kliky u dveří od záchoda, takže teď už radši chodím do koupelny, tam je to větší, páč to docela bolí i mě teda
Jezis ja si tady furt osahavam bricho a zkoumam kde co je 😀 😀 😀 😀 Manzel si tuka na celo, prej jsem prdla 🙄
my jsme hlavou dole, nohama vlevo a zadama vpravo a nikdo mi to nevymluvi 🙂 jako vubec necitim jak se prevaluje jestli lita z prava doleva nebo ne 🙂 dle meho nazoru jen kope a basta.... a to vlevo pac nekdy je tam jasna boule jako nozicka 🙂 a brichem narazim neustale hlavne o stul a operky zidli kdyz se pro neco natahuju a neodhadnu vdalenost 🙂
svoji, to zas podle mě tak přesně nepoznáš, nejsi mudra.......... to jen tak orientačně, jinak je přeci jedno, jak tam je složená, ne? stejně tam má tak místa, že je skrčená chuděra 😖
monitor mi napojujou dole víc vpravo, tak tam má asi hlavu, záda poznám a nohy cejtím a víc neřeším.........
ahooooj,tak jsem zpet,jsem koupila maly bily zatepleny kalhotky za 80kc a jsou jako novy 😀 ..
a co vy,vy jste toho zas nakecali 😀
hooolky poradte mi prosim,co k prvnimu vyroci svatby????vubec nevim a pak vanoce a to taky nevim 😅
já k víročí tenkrát koupila zlatý manžetový knoflíčky, ale nevím, jestlu tvůj muž chodí v obleku
vánoce taky nevím, asi koupím trezor
Amal chválím 😉 já si ještě pamatuju, když sem chodila eliterka a psala o slizu, jak jsi se tomu bránila 😀
Carcul my jsme si k výročí nadělili Vendulku, ale nic mě nenapadá
anget: no moment, žádnej sliz!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀 koupila jsem jelena zatím, vyperu to v tom, ale ten sliz teda nééééééé
dám trochu mejdla, nasypu sodu nebo sul a peru, možná jo ještě teda to mejdlo předem poleju vodou, ale kýble slizu, néééééééééééé pomoooooocccccc
tak za prvé, výročí!!!!!! nechápu, kde sbírám ty hrubky 😠
ještě nápad je návštěva obchodu LV, tam se vždycky nějaká drobnost najde, klíčenka, vizitkovník...... není to drahý a potěší
trezor máte jakej?
amal..no my mame dva..jeden takovej na pistole a ten druhej takovej tezkej vetsi zeleznej,manzilek ho chce nechat zadelat na pevno(uz ho ma dlouho)...
Ahooj kočemnky🙂
tak jsem se zdržela na kafíčku🙂)
Koukám že jste řešily polohy, no my jsme jasně hlavou vpravo nahoře🙂)))ale dneska ráno jsme trošku cvičili, takk třeba se šoupnul🙂))
Carcul už rok od svatby, jéééé🙂 koupila bych ňákej romantickej víkend někam:.)))
Byla tu Monča???
amal..noo,nevim jak ti ho popsat ma ho faakt dyl...
cat...ty jojo to by byl super napad,jen je nevim jestli bude manzilek moct na dva dni ☹ ted ma silene prace a jeste tak do konce roku mit bude..a ve volnu zas potrebuju aby jel se mnou do nemecka,vymaloval pokojik a taaak ☹
ahooj sac a luci 😀 😀 😀
cat..tyjo hrozne to utika,bych sama nerekla ze je to uz rok 😀

Holky vy jste me uplne zmatly. Nejvic pohybu asi kopancu citim vpravo na boku jakoby pod zebrama. Nejtvrdsi cast citim bud nahore uprostred nebo vpravo vedle pupku a nebo vpravo pod zebrama teda, ale to jsem myslela, ze jsou ty nozicky. No a pak taky hodne citim uplne dole zhruba uprostred spis k leve strane a tam myslim, ze bude hlavicka a rucicky(na utz tam mela hlavu)...lezet muzu jen na levem boku, protoze kdyz lezim na prave, tak me tam kope a nelibi se ji to...tak teda nevim, cim to tam kope 😅
Ted si saham na bricho a zas neco citim i v levo nahore....jezisi ja si pripadam jako blbec 😅