icon

Snažilky o první mimi, prvotěhulky a prvomaminky

hehena
22. čer 2009

My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))

Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!

jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady *-)

_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?

verled
12. lis 2009

ty joo holky za chvilku jsme ta
Amal pak Romik pak Svoja a pak já s Cat uaaaaa🙂))) 😉 hip hip huráááááá

svoja
12. lis 2009

VER tak to je super!!!!!! Me tak napadlo, az odejdes na tu materskou, budes sem mit pristup????
Taky me tvrdne v noci....a boli 😒

amallie
12. lis 2009

tak jsem vás dočetla, to je vždycky stránek 😕

hlásím, že máme koupený ten perlan 😉

verled
12. lis 2009

ahoj Amalky a zuzu a doublemimi
svoja:cože??asi že víc drncá tak pak mimi víc prdí😀DD....no nebudu, ale snažim se to zařídit🙂

svoja
12. lis 2009

VER 😀 taky me to napadlo 😀

amallie
12. lis 2009

poradna dobrá, monitor v pořádku, tlak trochu stoupl, ale když mám dobrou tu krev, tak to neřešily, mám zase o 2 kg více, jako dvě kilča týdně, to je slušný 😒

amálka má dobrý postavení, pravé zadní, takže by měla taky se točit jen o 45st, hurááá

a ještě nerodíme a dle mudra tak 10 dní ještě rodit nebudeme, ale prý se může vše změnit, zatím je klid a odhaduje, že pár dní po termínu

a příště máme poradnu už v porodnici, tak jsme se rozloučili, popřáli mi hodně štěstí a mám dát vědět 😉

amallie
12. lis 2009

a koupila jsem si taky prací vložky do podprdy a ještě 5 ks síťovanejch spoďárů, taky pracích 😉

a dortík na odpoledne, za odměnu, že jsem byla venku 😀

amallie
12. lis 2009

No a měla jsem příšernou noc, zase jsem bdila 🙄

takže se asi zklátím na gauč

svoja
12. lis 2009

AMAL super, ze se otocila!!!! tebe chvalim za nakup🙂 to fakt chtelo odmenu🙂 a proc blinkas, osobo?

blahovka.cz
12. lis 2009

fakt svoji,to uz taky existuje,no ja to neznam,ale je to mozny ,pokrok jde porad dopredu 🙂

ver rozlucku,tak to zavidim ja se mohla tak akorat rozloucit s monitorem a tatkou (sefem) 😀 nevyhoda ,kdyz clovek pracuje sam 😀

jsem to doma trochu pofackovala,at tchyne nerekne,ze je to bordel a malej byl hodnej,tak mi to umoznil 🙂

amallie
12. lis 2009

svoji: ona se asi neotočila, jen jsem já spletla obrázek, myslela jsem, že má pravé přední postavení, no, kdo moc ví............. 😀

a neblinkám, ale bdím!!!!

amallie
12. lis 2009

tak jsem to spletla právě teď, má pravé přední postavení a to je dobrý

barunka má levé přední a to je taky dobrý

blbější je zadní

cat79
12. lis 2009

Blahu myslím, že by baby večírky měly být, strašně to mamině pomůže jak psychicky tak i finančně🙂))já se na to děsně těším🙂)jsem prostě na párty stavěná, ikdyž tahle bude s mmléčnýma koktejlkama🙂))

Svoji já na podprdi půjdu asi př. týden
Amal 2kg týdně to je hezký🙂)hlavně že máš tu krev OK a amalka je super natočená🙂)
Já jsem si zaplavala ve vaně, malej chrní🙂)ale až se budu fénovvat tak ho to prpbere🙂))

Blahu tak tady už se sluníčko taky pomalu zase loučí🙂)ale bude venku krásně i tak...já mám dnes manipulaci s mimi (kurzík) a přijede mi miláček, tak budu dělat tu kachničku🙂))

svoja
12. lis 2009

AMAL ja uz tam videla, ze blijes....to ti preju veci, vid 😅 😀 sorrac

A to postaveni studujes kde? zadni je jako kdyz ma zadicka prilepeny jakoby k mym zadum?

amallie
12. lis 2009

cat: viď? 2 kilča týdně, to jich ještě 5-6 dám 😀

svoji: no, nevím, co je lepší, jestli bdít, nebo blít, ono je to asi jedno, je to psycho, chci normálně spát!!!

to postavení mám za takový odborný knihy o 800 stranách, kterou už jsem asi třikrát četla a čtu zase znovu 😅

zadní je jako k tvým zádům, ale ne úplně, tam záleží na poloze hlavičky, jak vstupuje do pánve

jsem vzala mudrovi obrázek, ať mi ukáže, jak je amali postavená

blahovka.cz
12. lis 2009

cat a tady zase zacina svitit , se o nej dneska nejak stridame ne 😀

svoja
12. lis 2009

AMAL tyvogo....a potom budes delat porodni asistentku ne?🙂 ja mam doma velkou knihu o materstvi a prohlizim si obrazky 😅 😀

Jinak to spani....mluvis me z duse, i kdyz dnes to slo, ale nechci se rouhat 😅 😀

amallie
12. lis 2009

svoji: já potřebuju mít informace totiž............. to jsem prostě já 😉

spaní je děs, jdu teď na chvíli..............

cat79
12. lis 2009

holkyjá letím, koukám že je tu teď ticho po pěšině🙂)asi všechny papkáte nebo krmíte🙂)
Až tu bude Prostějka tak ať poradí té Misa1misa ať se kočka netrápí, myslím že měla dotaz včera večer.

Pak mám kurzík a tu manipulaci, tak vám budu referovat🙂)
zatím krásné odpoledne!!papa

verled
12. lis 2009

svoja, amal:no tka na to spaní minimálně ještě půl roku zapomeňte🙂
cat:papa...
blahu:no tak tady je nás hafo🙂velká japonská firma🙂ú

holky teď mě děsíte te můj prcek je furt zádama otočenej ven z břicha:-/to je jak jsem říkala že do něj pak rejpu aby šel jinam,.-.)

prosteja
12. lis 2009

tak jsem se tu holky musela zabrat do práce 🙄

ani nedočítám zatím, jen pro CAT: snažilce Misa1misa jsem napsala do IP, aby to tady nemusela hledat 😉

hehena
autor
12. lis 2009

ahoooj holky 🙂 😉

jak se máte?

na KO všechno OK, čípek brý. TP mi dr. upravil dle UTZ z 10. týdne na 27. 2. a poslouchali jsme srdíčko 🙂

prosteja
12. lis 2009

ahoooj HEHE 😵 to bude sázka do loterie, jsem zvědavá kdo porodí dřív 😀 budeme jak EFI a SAC, psát si z porodky do porodky 😀

hehena
autor
12. lis 2009

😀 😀 😀 no huš se těším 🙂

teď nám psala martinova bývalá kolegyně, že má doma zbytečnou vaničku, do ní lehátko, pak normální lehátko, kolotoč nad postýlku - mimochodem všechno to vypadá báááječně 🙂 a že nám do prý dá 🙂)) jakože pučí, ale co prý se zničí se prostě vyhodí 🙂)) že je ráda, že jí to tam nebude ležet... no to je nádhera co? 🙂)) tak si pro to v pindělí frčíme 🙂 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 jsem ty jo nadšená!

prosteja
12. lis 2009

HEHE no kdyby ses registrovala v té Krči, vsadím se, že ležíme spolu na pokoji 😀 😀 😀 ....... a fakt to bude v únoru zajímavý, ještě s CARCUL, no uvidíme, kdo porodí dřív 😵 😵 😵 holky na nás můžou sázet 😀

a jinak to je super HEHE, budete mít další věcičky, ušetříte... věcičky nejsou určitě zničený a neboooj, vy je taky nezničíte, o tom pochybuju..... když to používáš pár týdnů nebo měsíců tak to nezničíš...... fakt super 😵 😵 už se těším na fotečky 😉

hehena
autor
12. lis 2009

PROSTEJ no já doufám, že si to do pondělka nerozmyslí 🙂)) bo se mi to tak líbí, že když už sem z něčeho tak nadšená, tak z toho většinou sejde 🙂)) ty věci určitě zničený nejsou - to jen já se bojím, že to zničím...

jo a taky psala o sterilizátoru do mikrovlny a tkaových dalších věcech... a prej jestli máme velkej kombík 🙂)) 😀 😀 😀

Pro CARCUL::::: tak jsem přibrala celkově už 7,5 kila - za poslední 4 týdny to byly 2 kg... kéž by to teď šlo opravdu jen po tom 0,5 kg za týden... to by šlo...

AMALLI huš to máš za pááár... myslím na vás a držím palce 🙂 nejlepší by bylo nepřenášet a prostě překvapeně rodit, tak bych to brala 🙂)) kdo asi né, že jo 🙂 no všechno už máte, takže směle na svět 🙂 😵 😵 😵

prosteja
12. lis 2009

HEHE nesejde, uvidíš..... 😉 a ani to nezničíš... nebudeš mít podle mě jak, to jsou věci, který se nezničí 😉

s tou váhou, myslím, že se uvádí, že půl kila za týden je naprosto ideální 😉

cat79
12. lis 2009

Hehenko super zprávičky🙂
..jsem na skok u PC🙂)
Tak si holky představte, že ta kamarádka(bývalá) co to narafičila na toho kluka s miminkem ho chce hnát k soudu kvůli výživnýmu a chce po něm 12tis měsíčne!!!!no holky to je strašný
Hehenko je to ANDY mmj!!!!!jo, nahrála to na něj, jako že prej si zapomněla vzít 2 prášky, kluk hotovej, má ročního syna s jinou....no a ona si to za každou cenu chce nechat a chce ho vydírat!!!no chápete to???

Ver jak ty to máš vlastně s otcem dítěte?Máte spolu vyřešenou tuhle stránku????

cat79
12. lis 2009

Prostějko super, díky za tu holčinu Misa1misa🙂)

prosteja
12. lis 2009

CAT teda ale to je kravka ta ženština 😠 🙄 nejhorší je, že on se teď nemá jak bránit no... pokud je to dítě opravdu jeho, tak ona má na výživný nárok 😔 😔 smutný......

jinak MISCE jsem napsala hned, ale jak říkám, raději do IP, protože tady by to už třeba horko těžko hledala.... a taky jsem ji pozvala, ať se za náma přijde podívat, že jsou tu i snažilky a že se tu rychle těhulí 😀

Strana