icon

Snažilky o první mimi, prvotěhulky a prvomaminky

hehena
22. čer 2009

My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))

Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!

jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady *-)

_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?

amallie
13. lis 2009

svoji: jo tak, tak sušený mlíko do kafe nesnáším............. ty vogo, sunar v první třídě jo? můj brácha byl taky miminko, ale mně se to úplně eklovalo 😲
já si zas koupila ten mami drink a docela dobrý 😉

sacvi
13. lis 2009

amali ale jak to chceš z té rourky dostat?? 😅 Propláchnout to nejde když je ucpaná.. 😅

sacvi
13. lis 2009

tak a už fakt jdu 😀 Malá se beztak brzo vzbudí. Mně dělá největší problém usnout potom co ji dám najíst. Se u toho tak proberu že se pak eště jakou dobu válím a ne a ne zabrat 😠 Spávala už líp že se budila až nad ránem ale poslední noce se budí i jednou v noci a hodinu předtím tlačí a kňourá a to už nespím vůbec když ju slyším 😅

Dobrooou holky

carculka
13. lis 2009

holky no fuuuj,vyfukovat bobky..to asi necham na manzovi 😀

amal..no ja ho koupila at prcka nemusim trapit a pekne me to nastvalo,pak tam byla krava co tomu nerozumela na zaskok kdyz jsem to nesla zpet a nasrala me ete vic 😠 😠 😠 jsem ji tam pekne servala a asi petkrat se zmerila pred ni a ze jako ten krap nechci

amal..pekneeeee 😵

amallie
13. lis 2009

sac: nějak jinak to musí jít ven, nebo asi u nás bude na jedno použití, ale vyfukovat bobky, to já prostě nedám, ani po vlastním dítěti 😅

dobrou

carcul: odkud byl? a jakej? teď mám starost, aby ten můj fungoval, ale já s ním měla kdysi zkušenost dobrou

pěkná šatna? jí pak vyfotím, až bude hotová, jsem zvědavá, jak nám to půjde

carculka
13. lis 2009

sac..dobrou 😀 😀

svoja
13. lis 2009

sac brou

amallie
13. lis 2009

se mi z toho až udělalo šoufl 😝 pane jo 😝

carculka
13. lis 2009

no ja chci neco podobnyho tam dat maly..bude mit satnu i s druhym prckem az jednou budou dva...jako jsem koukala a nekde maji jen zelezny nebo drateny-to se mi teda vubec nepacilo..ale je docela prdel ze to vyjde kolikrat draz nez nektery skrine 😀 ...je to microlife a byl z lekarny

svoja
13. lis 2009

AMAL me tohle taky vadi...vsechno, co z lidi vychazi me je tak nejak neprijemny...ale co se tyka Barci, tak myslim, ze ledasco kousnu (teda ne doslovne samozrejme)....

carculka
13. lis 2009

amal..kdyz i na mycku mas rukavice budes je mit i na amalku?? 😀 😀 😀 😀 😀

carculka
13. lis 2009

jinak holky ja ze jsem taky velkej cita na tyhle veci a jim podobny..a hned se mi zveda kufr ale myslim ze clovek u vlastniho decka prekousne ledacos

amallie
13. lis 2009

carcul: no, protože interier skříní se nedělá moc na design, tohle jo
ikea má taky, ale je to hnusný, tohle bylo pěkný, no poreferuju
ten můj je jinej a je z anna a viktorie, snad teda bude fachat, teď už se mi to nechce zkoušet, ale asi ho zítra zapnu a zkusím

svoji: jako já taky zkousnu malou přebalovat a tak, to mi vadit nebude, přebalovala jsem i babičku a to bylo teda něco, co už v životě dělat nechci, ale ta roura................. ta mě dostala, ještě po přečtení té diskuze, jak to tam každá mamina popisovala, teď tu svojí véču cejtím teda až v krku 😝

svoja
13. lis 2009

jako treba ja si meju ruce tak 500krat za den-mydlem, prudim s tim i muze...nesnasim, kdyz se me dotyka nekdo, kdo je spinavej...treba deti ve skole, to sem trpela uplne ty jejich rucicky zapatlany....kdyz me v nich nosily bonbonky nebo dobroty at si vezmu....fuj....

amallie
13. lis 2009

carcul: jako rukavice mám, když to vyndávám ze dřezu, používala jsem je kvůli suchejm rukám a teď už jsem tak zvyklá, že si je beru automaticky 😀

amálku snad zmáknu bez nich 😀 😀 😀

angetha
13. lis 2009

Kristovanoho to zas bylo uspávání, jsem jí musela držet i hlavu 😕 😕 prostě za ty dvě hodiny niiiic nepomohlooooo
Tu trubičku si kupte, když mimi nekaká 5 dní a řve, tak to opravdu pomůže, viz náš dnešní den 😉 nejdřív šly prdíky, pak jsem viděla, že leze i něco víc, tak jsem to vytáhla a Vendulka toho vytlačila požehnaně...a ty hovínka co tam zůstaly jsem nevyfukovala, ale pod tekoucí vodou jsem to vymačkala - jako třeba zubní pastu a vyvařila..

a ty měsíce a velikosti odpovídají na průměrné mimi, které má při narození asi tak 3,4 kg..i Vendulka byla trošinku větší 😉 takže 68 od 3 měsíců, 62 ve dvou měsících

já mám hodně oblečků od kamarádek a známých, různé velikosti

svoja
13. lis 2009

jezis tak diskuzi bych o tom necetla.....

holky, co nosite doma na sobe? jako myslim domaci obleceni?

amallie
13. lis 2009

svoji: 😀 😀 😀 😀 to si ale nejde nevzít od těch dětiček, to znám.......... já to pak schovávám jako že na potom 😀 😀 😀

carculka
13. lis 2009

holky tak brou jdu neco zblajznout 😀 😀 😀 a umyt nadobi a spinkat

angetha
13. lis 2009

Amal pardon za podrobný popis užívání rourky 😀 😀

amallie
13. lis 2009

carcul: tak to ti přeju dobrou chuť 😀 😀 😀 já už bych nejedla 😝 😝 😝
dobrou

svoji: tepláky a chodím v nich i venku, mám jedny, co tahám furt dokola
a nebo mám na sobě půl dne noční košili 😀

angetha
13. lis 2009

Svoji já nosím tepláky a tričko, volný nebo normální..jsem neustále v pohybu

amallie
13. lis 2009

anget: no od vás to jako ještě jde, ale ta diskuze.......... že já to četla 😀 😀 😀 jako masakr

svoja
13. lis 2009

No ja si rikam, jestli jsem jedina, kdo se nefinti pred manzelem....nosim taky teplaky a triko, pripadne pyjamo 😅

Car brou
😉

svoja
13. lis 2009

Lepsi kdyz nam to s tou rourkou rekne ang tady nez se na to ptat v lekarne ze 😀

angetha
13. lis 2009

On se přede mnou taky nefintí 😀 😀
Pa Carcul...
Já jdu taky, zítra jedu s Vendulkou na návštěvu

svoja
13. lis 2009

Nojo, a pak to koncilo vsechno v kosi...co nebylo zabaleny....kdyz jsem kolikrat ty svy zacky videla, jak jim tekla nudle celej den nebo byly zapatlany a spinavy uz z domu....smarjaaaa...jeden chlapecek tam byl zvlast echtovni, ten si ty soply vzdycky opatlal po celym ksichte a obou rukach.....pardon 🤐

svoja
13. lis 2009

No ten muj teda taky se nefinti...ale vsude se porad rika, at je zenska pritazliva i doma a blablablaaaa

carculka
13. lis 2009

ange..takze 68od zacatku 3.nebo konce(jako temer 4.)?a do kdy tak ta 68vydrzi?

amallie
13. lis 2009

jako nefintí, tím myslíš, že někdo chodí doma v loďkách třeba?? ne, tak to vážně ne, klidně s mastnou hlavou a v teploních, to neřeším ani v nejmenším 😀

jako zeptat se v lékárně, tak upadnu, vážne 😝

dobrý žáčci 😀 😀 😀 mi to připomíná dítě jedné kámošky, furt se chce chovat, ale takový upachtěný packy má a slintá, ojoj 😝

a teď co má kámoška miminko, tak to si strká packy do pusy a pak se mě taky chytá, no jako neříkám nic, pak ale měním triko 😀

sopl je holub?

Strana