icon

Snažilky o první mimi, prvotěhulky a prvomaminky

hehena
22. čer 2009

My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))

Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!

jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady *-)

_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?

cat79
15. lis 2009

Svoji a dobrý,jo?🙂voní to?.-)
Já teda budu mít na kóupání toho HADEK a pak SebaMed z lékárny od babičky, ale chtěla jsem i něco od Hipp🙂))
Car ahoooj

cat79
15. lis 2009

Carcul já chci kouúit to co si přeje, vždycky jednou za čas něco řekne, tak si to pamatuju a pak to postupně kupuju, jako knížky, tenisky, věci na golf a svetříky nebo košile a tak🙂))
Super je taky třeba předplatné oblíbeného časopisu, třeba masáž pro 2 nebo tak🙂))

carculka
15. lis 2009

ahooj cat...no ja se furt rozhoduju mezi biodermou pro miminka,weledou a sebamedem

cat79
15. lis 2009

Já myslím že ten Seba Med je asi nej..říkala to babi z lékárny🙂)
Weleda i bioderma je taky ok, ale já s tím nemám zkušenosti a ani mé okolí, tak volím to na co jsem slyšela ohlasy🙂

carculka
15. lis 2009

no prave ze sebamed je sice malo ale je parfemovanej,a ta bioderma je pry super a maximalne setrna...prave co vim tak to vychvalovali..a dava se i detem co trpi na exemy a tak a ve francii ji dermatologove doporucuji..
a welwda by mela byt prirodni,je prej dost dobra,ale nevim to od nikoho primo

cat79
15. lis 2009

No asi to vyjde všechno na stejno, stejně si myslím, že vyzkoušíme třeba 2-3 značky než se trefíme mimískovi do noty🙂)
Bioderma je dobrá značka, tak jdi do ní, já půjdu do SebaMed a pak si vyměníme zkušenosti🙂))
Ta má kosmetička co mi objednává toho HADEK říká, že všechny kosmetiky, které jsou na krámech a mají různé ty stabilizátory a tak aby to vydrželo dlouho je chemie, ten Hadek se objednává na zakázku a trvanlivost je krátká, takže to je naprosto bez chemie a tak..ale zase je to trošku nevonné, no ty bylinky a tak🙂

cat79
15. lis 2009

Haha, tak to je dobrá holčina, to mě asi chce nasrat🙂)hihihi, 30tt a bříško má jak já ve 12tt!!!waw

carculka
15. lis 2009

cat,tak zas ted trpi tolik deti trpi na exemy atd,ze je nejlepsi nevonne a co nejmin chemicke..jinak hadka znam 😀

carculka
15. lis 2009

cat..mazec co 😀

cat79
15. lis 2009

Tak si taky vezmi od Hadka, třeba olejíček na koupání a ten olejíček když se jde v zimě s mimi ven, to mám já..pro začátek

carculka
15. lis 2009

no ete to rozmyslim,ja prave slysela ze nektery ty olejicky detem ucpavaji pory..se ete musim optat 😀

no ale ta holcina mazeeec,co...ja chciiiiii taky

svoja
15. lis 2009

Jj, manzel je pryc zase... ☹ Chjooo...ale od 12.12. ho mam doma skoro mesic, uz se tesim 😀

Holky ale ten HIPP taaaak voni, ja jsem se do nej uplne zamilovala....jeste asi koupim ten sprchovy gel+sampon v jednom...kdyztak to budu pouzivat ja, kdyby to male nevyhovovalo...na telicko mame aviril olejicek...ale HIPP taky dela olejicek a ja nevim nevim jestli odolam....

svoja
15. lis 2009

To bricho je mazec teda...ja uz jsem ho videla...ale prijde mi, ze ta maminka se tak jakoby vytahuje, je to videt i na jedne z prvnich fotek...ale to je jedno, muzem ji akorat tak zavidet...ja mam dneska bricho nejaky nadmuty takovy velky...

carculka
15. lis 2009

svoji,tak pak si ho uzijes🙂a co on vubec dela?

cat..jakto ze sis rozmyslela tu vanicku od FP?dyt si byla rozhodnuta..
holk furt nevim jestli mam kupovat stojan na vanicku,a nebo ji dam na zem a budu u toho klecet 😖 no nevim...

hehena
autor
15. lis 2009

ahoj ženy... zdravím vás v rychlosti... jsem se vás chtěla zeptat jestli nevíte s kterými kočárky je kompatibilní autosedačka MAXI COSI? resp. na které kočárky má adaptéry...

moc díky za odpověď. 🙂

svoja
15. lis 2009

car muzes dat tu vanicku na stul ne? nebo na pracku, na dve zidle....nemusis u toho klecet 😉

hehena
autor
15. lis 2009

CAR já zatím plánuju dávat vaničku na takovej menší kulatej odkládají stůl... pak se uvidí... 🙂

svoja
15. lis 2009

car u generalniho reditelstvi CD Cargo...provozni dispecer

HEHE hoj, kde ses furt???? to ja nevim takhle z hlavy...ale urco jsem videla tu autosedajdu na podvozku x-landera, mutsy, asi i quinny, asi i casual

svoja
15. lis 2009

hehe jak dopadla cistka???

hehena
autor
15. lis 2009

SVOJI ještě nijak 🙂)) jsem celej víkend jen tak trajdali, bo bylo krásně!

ženštiny... jdou ty vaše kočárky, který jste vybrali po i proti směru jízdy???
dneska jsem viděla na ulici chlápka jak přehazoval sportovní sedajdu i s dítětem... no nadchlo mě to převelice...

o dražším-kvalitenějším kočárku uvažuju bo nám ho chce mamina z velký části zafinancovat a byla by ráda, abysme vybrali co nejlepší, aby vydržel pak třeba i ségře...

svoja
15. lis 2009

Nas PP nejde...pouze kdyz je miminko lezici, tak to tam jde pry dat jakoby obracene a sklopit do uplneho lehu, ale kdyz mimi sedi, tak ne....a abych rekla pravdu, nevadi me to ani v nejmensim....

hehena
autor
15. lis 2009

myslím, že pán měl tenhle... ale jistá si samozřejmě nejsem...

http://www.babyportal.cz/hluboky-kocarek-i-coo-...

hehena
autor
15. lis 2009

SVOJI no mě to přišlo parádní... a vypadalo to, že je to naprosto jednoduchý 🙂)

no každopádně jeden z nejlepších kočárů je asi teutonia co?

cat79
15. lis 2009

Hehenko, náš gesslein jde přehazovat a má i adaptér na maxi cosi🙂

Carcul tu vaničku jsem nemohla nikde sehnat, fakt, jen tu modrou a já chtěla tu zelenkavou a psala jsem na všechny dětské servery a pak mi i v obchodě řekli že se neprodávali dobře tak je neodebírají a hlavně na to nebyl ten stojan a já stojan chtěla.

Svoji tak to ať manža radši už v prosinci nikam nejezdí🙂))ten Hipp teda taky vyzkouším🙂)

carculka
15. lis 2009

ahooj hehenko..nase teutonka jde obracet-a jde tam jejich autosedajda,maxicosi i romer(vsechny tri hooodne bezpecny),pak na mutsy,myslim na casual na bebecomfort a ted uz dal nevim

holky jinak jsem vyfotila bruchone..a par hadriku novych 😀

carculka
15. lis 2009

jinak svoji...ehm s vanickou..budem koupat v podkrovni koupelne..pracku mame dole-v pradelne...a zidle nechci aby mi tam pernamentne strasili na chodbe a ze zdola je furt tahat taky teda nebudu..tak nevim jestli stojan..

cat79
15. lis 2009

Teutonia a gesslein bych dala na jednu příčku, myslím, že v nich zas tak velký rozdíl není, oba jsou německá výroba, že?
Carcul hned to omrknu🙂)

svoja
15. lis 2009

Ale on nikam nejezdi...dojizdi do prace do kancelare do vedlejsiho mesta...to jde, kdyz bude jezdit autem, tak bude do 10min doma kdyztak.... 😉 ...ale zakon schvalnosti urcite zafunguje a uzijeme si jeho dovolenou, kterou si pro jistotu na pul mesice vzal a az pujde na zacatku ledna do prace, tak ja zacnu rodit, se vsadim 😀 😀

HEHE jako neco na tom urco je...o tom zadna, ale vubec me nevadi, ze ten nas otacet nejde...je totiz i tak nejlepsi 😵 😵 😵 😵 😀

CAR posli mi jeste jednou to heslo prosim 😅

carculka
15. lis 2009

cat na na gesslein koukala a vadilo mi ze nema vanicku ale vloznou tasku..jinak je moc pekny.

hehe...a jinak myslim ze joolz jsou dobry ,peg perego ,bebecomfort...myslim ze ani s jednim nesahnes vedle 😉

Strana