Snažilky o první mimi, prvotěhulky a prvomaminky
My ze čtvrté Bé už po několikátééé 🙂))
Pro všechny PRVOSENKY, prvničky... prvosnažilky, prvotěhulky, prvomaminky 🙂
prostě pro všechny natěšené i vyjukané prvoky !!!
jen pojďte mezi nás holky 🙂 jsme rády za každou novou snažilku, co posílí naše řady *-)
_____88888b_________888888b
__d88?____d88b___d88b____`88b
_d8?_________d888b_________`8b
_8b_________________________d8
_b8__________________d8888b___d8888b
__d8________________d8?__d8b_d8b__`8b
___8ba_____________d8?_____d8b_____`8b
____`8da___________8b_______________d8
______`Y8b__________d8_____________8b
________`8b__________8ba_________ad8
__________`88_____88__`8da_____ab8?
____________8b___d8_____`Y8___8Y?
_____________`b_d?________`8_8?
______________`8?__________`8?
amal:ty joo už skorem rodíš ne??nějaký změny??u nás se v noci narodilo další mimi holčička mací 4200g.-)
Verli gratulujem 😉 4200 panejo..
Já to s tím mlíkem pochopila tak, že je hořký, proto dětem nechutná..
ahoooj PETUL 😵 já už bych taky chodila po procházkách 😅
VER tak gratulace, pěknej macík teda 😅
holky ja se dneska misto poradne snidane zakousla do oriskoveho dortu s uzasnym kremem.. .no to bylo.. mnam.... at zije tehu 😀 😀
Ahoj holky,
ta kamaradka: ze dne na den sileny horecky, nemocnice, koma, skvrny na mozku, probuzeni z um.spanku, srdce nevydrzelo....nikdo nic nevi, ani specialnisti z Vidne...strasny 😔
jsem dnes nejaka bez nalady, celou noc me bolelo bricho a zdalo se me, ze me muj tata tetuje na ruce a o Hejmovi... 😒
anget: jo hořký 😀 😀 😀 😀 já myslela horký 😀 😀 😀
No, pro ty případy nám radili, jako když máš třeba chřipku, nebo tak, buď dávat mlíko, co máš zmražené, pokud nějaké máš, nebo UM, prej Humana nebo Nutrilon, rozhodně ne Beba a že mimi to pár dní vůbec nevadí a pak zas budeš dávat MM. Že se nemáme bát, že by si na něj mimi zvyklo, nebo ztratilo sací reflexi, že to rozhodně ne. Ale jako, to mám z kurzu.
No a musí to bejt jako v knize, páč jinej plán nemám 😀 😀 😀 😀 No, kdybych začla rodit dneska v pizzerce na Václaváku, tak to mám aspoň do Motola blíž 😀
Jo, žádný změny u nás nejsou, já tipuju Amali na 3.12. 😉
svoji: ahoj, to je mi líto s kamarádkou ☹ ☹ ☹ No, takhle dopadl ten můj bejvalej s pneumokokem, jak jsme se bavili o tom očkování. U něj tedy srdce vydrželo, ale..................... horší snad ještě.
Jako ja to nechapu, zdrava, silna holka...a ze ji nikdo nedokazal pomoct....
No nic, to sem nepatri.
AMAL jakej byl Eros?
svoji:tK TO JE MAZEC.........já jsem teď bez nálady furt, budou nějaký divný hormoony:-/
Jinak teda, vcera jsem pridala nahate bricho jeste...at me mate v cele krase🙂
CAT je nadherna tehule!!!!!!!!!!!!!! strasne ji to slusi....ctes to cat???? na tech briskovych fotkach to ani nevypada pomalu ze nejaky ma a na te chaticce uz je pekny🙂
PROSTEJ krasny vecicky🙂
VER jak uzivas posledni den v praci? jak budes mezi nas chodit????
Ja jsem na materske od nedele 😵
ZUZI Blahu mi v pondělí psala, že museli do nemocnice, malej má zánět ledvin ☹ ale už je to snad lepší 😉
SVOJI díky 😵 a bříško krásný.... prej vorvaň.... 😀 jsi asi ještě žádnýho neviděla co? 😀
Jinak BLAHU to zvladne! Preju brzke uzdraveni. Moje kamaradka byla taky s holcickou v nemocnici se zanetem ledvin a zvladly to! Mala je ok.
Jejda... chudáček Ondrášek.... snad se to brzo spraví a budou moct jít domů 😵
CAT.... fakt nádherná těhulka, ukázková .... bys měla nafotit nějakou těhu módu do časáků.
SVOJI: nebuj, ono se jim tam nic nestane..... horší by bylo, kdyby chtěli do míň civilizovaný arabský země. 😉
A ty už jsi na mateřský???? Toto letí.... tak si jí užívej 😉
VER: ty jsi dneska posl.den v práci, viď?
PROSTEJI: máme se dobře, dneska jsem byla na krvi.... vycucla mi 4 zkumavky!!!! V pátek si v 1 mám volat na výsledky. Jen se mi blbě spí, to jsou celý mý těhu obtíže 😅 Včera jsme byli s manžou na obr procházce v lesích a kopcích u Písku.... nááádhera. Přišla jsem teda zbitá, najedla se a padla 😀
jo holky, BLAHU je na tom dobře, malej snad taky, prý se na ni i směje, tak snad je to lepší... jednu noc měl kapačky, teď už má jen antibiotika 😉 snad je brzo pustí 😉
ZUZI to je dobře, že je ti fajn.... taky musím říct, že nejvíc mě v těhu trápí spaní 😅 ťuk ťuk, že to není nic jinýho 😀

LUCI to bude nejlepší řešení 😀
AMAL máš to krásně naplánovaný 😀