icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

kockakacka
5. zář 2017

@pajuska17 kup tt. Ovu muže ukázat i tehotenstvi

pajuska17
5. zář 2017

@kockakacka je mi divný že na ovu je taková čárka v den ms...zaběhnu odpo teda do lékárny

kockakacka
5. zář 2017

@pajuska17 nebo muzes mit opozdenou ovu a ovulacni spineni. Tt ti napoví 🙂

pajuska17
5. zář 2017

@kockakacka ovulace proběhla 20.8. Mám to potvrzený testem. No uvidím odpoledne, ale moc šancí tomu nedávám. Snažíme se už 10 měsíců

lucy0511
5. zář 2017

@pajuska17 při těhu prý ovu test může být pozitivni na něm se to prý ukáže ještě dřív než na těhotenským testu

tynka07
5. zář 2017

@ennyvux nevadí, pořádně to rozdejchej a tím, že manžel odjel pryč a nemusíš se tím celý měsíc stresovat, tak si psychicky pořádně odpočiň a až se vrátí, tak sex posuňte na plodné období a to by bylo, aby z toho nebylo miminko ;)
@kockakacka děkuju ti, to je milé 🙂 vůbec není zač. Ještě před dvěmi měsíci jsem taky nic netušila, ale postupně jsem hledala na netu a tyhle stránky mi strašně pomohly 🙂 zjistila jsem, že sledovat jednu věc není nic moc. Z BT zjistíš tak dny po ovu atd, ale když ty symptomy dáš všechny do kupy, tak ti pový celý příběh tvého cyklu 🙂 Snad ti to pomůže 🙂 Já se sice sama ještě učím, ale nastudovala jsem si vše a tenhle cyklus jedu poprvé na ostro a vážně vidím, jak se to vše utváří atd 🙂 tak držím palce při bádání 🙂 Jo a vůbec se nestyď, mě to taky na začátku přišlo trošku divné, a teď prostě normálka :D a třeba mi přijde divné, že se tohle neučí. Takové poměrně důležitá věc :D
@krisatko :/ tak uvidíš, ale určitě byla ;) , jen sis nevšimla a o to budeš překvapenější z výsledků ;)
@kockakacka krémový, super a když zkusíš čípek, tak by jsi mohla zjistit jak na tom jsi. Pokud je nahoře tak se ovu blíží (bude se stále zkracovat) a pokud je dole, nebo ve prostřed, tak už je nejspíš po ovu.
Totiž když se zkracuje /jde nahoru/ tak při tom začíná právě vyplavovat hlen (nejdřív vodnatý, pak krémový až ten bílkový), takže je vlastně možné, že ta ovu teprve bude, tak ještě potom zkoušej ty OT a koukala jsem, že jsi ho dělala ráno a nejvhodnější doba je od 10 - 20 hodin ;)
@karolly je dobrý, že víš jak dlouho čekáš :D já vůbec nevím na co a do kdy čekat :D . Prostě čekám do 10DPO :D a je a tam když nic, tak akorát počkám na tu potvoru, nakoupím ke G ještě drmek a ještě jeden preparát od firmy Energy a bude to 🙂
@pajuska17 takhle, neschvaluje se testovat těhu na OT, ale často jsem četla, že když jim vyšly pozitivní, tak těhu též byly, tak dnes šup do lékárny a zítra sem hoď foto ;)

tynka07
5. zář 2017

ACH JO,

teď je to už 100stránek, které jsem tu s vámi propsala a doufala jsem, že tu tááák dlouho nebudu :/
Ale beru to trošku s nadhledem a díky tomu jsem tu poznala několik docela super bab 🙂 a dost jsem se poučila
... a mé předsevzetí je: .... při další 100, tu už NEBUDU!!! :D

pajuska17
5. zář 2017

@lucy0511
@tynka07
To už by na testu musela bejt dálnice. Sem 16 dpo. Zkusím jeden odpoledne a druhý ráno. Dám vědět. Ale moc tomu nevěřím

apple_tree
5. zář 2017

@tynka07 Tak to abychom tech 100 stranek prokecaly jeste dnes :D No u me se mrcha porad nerozjela po tom nedelnim krvaceni, jen trosku spinim jen na toaletak, kdyz jdu na malou, ale je to uplne nic. Je mi jasne, ze MS prijde, ale stejne zitra rano zkusim test.

kockakacka
5. zář 2017

@tynka07 ano, bezne delam ot večer, ale dnes po ranním změření BT jsem uz byla vazne vystresovana. Jo, je to tak... Praveze jsem ne čípek ukazovákem témeř nedosáhla, takže nemohu říct, zda ne tvrdý nebo měkký.. Take me napadlo, ze jeste ovu muže přijít jako předchozí cykly bez gynexu a to byla 21 a 22 den

kockakacka
5. zář 2017

Buď jsem magor nebo sílí.. @tynka07

aklin
5. zář 2017

Asi se mi blizi ovu, krvacim a vcera jsem mela na levem vajecniku bolest. Nijak extra to resit nebudu. Ted jsem rada, ze nejsem tehotna, dcera je posledni dobou desne zlobiva. Coz jen moje nervy pochoduji.

opicaa
5. zář 2017

Takze holky..naordivala jsem ten gynex a zatim se mi dari ho brat rano a vecer po 5 kapkach..jsem zvedava jestli bude mit nejaky efekt 😂minulou MS jsem mela zimnici..nevolnost,zvraceni a byla to hruuuza...doufam ze ted uz to bude lepsi a planuju na listopad tehotenstvi...😂 az se telo trochu procisti a ja snad neco zhubnu...😂 nejlip 15 kg😱😂😂😂😝 ale kila me moc netrapi...na to je pak casu dost..ted jsou pro me prioritni deti ...pro rejpaly..sebe mam rada ale cely zivot bohuji s vahou takze ted se tim nedtresuju a resim potomky😒😂

tynka07
5. zář 2017

@kockakacka HA, vidííííš :D tak zkus ještě třeba kolem pátý, ale hlavně ... KOUKEJTE NA TO DNESKA VLÍTNOUT!!! :D zbyl ti ještě ten gel??
Přesně kvůli tomu je dobrej i ten čípek, když si nejseš jistá, tak ti poradí ;)
@apple_tree no spíš ještě tak moc nepospíchat ať na to zadělávání mám fůůůru času :D sem za těch 100 neměla ani celý 3 cykly :/ ale jen dva a teď tak polovinu :/ :D
Holka, to je skvělý, moc ti držím palce a zítra chci vidět // je to jasný! 🙂
@aklin tohle chápu. Proto jsem k druhému mimču schválila až teď. Manžel na mne tlačil asi před dvěmi roky, ale to jsem měla takovej záhul, že prostě ne! :D
Čekala jsem na dobu jako je teď a mne přijde jako nejlepší, takže mám klídek i na duši. Na druhou stranu, vem si že 9měsíců prcka ještě nosíš a malá rychle vyspěje ;) ... no a jestli ovu přichází, tak na co čekat?? 🙂
@opicaa paráda, jen důležitá věc, kterou ti napíšou kdekoliv. Pokud Gčko bereš 5-0-5 je to méně, než brát 2-2-2 . Psala jsem si s nějakou ženskou od nich a ty kapky musíš mít v těle pořád, aby mohli účinkovat správně. Takhle mají velkou mezeru. Další věc je ta, že první měsíc bych si vzala klidně 7-7-7 a až se to zvolní, tak bych přešla na 5-5-5 a klidně i méně, ale vážně 3x za den je důležité. Ale je fajn, že sis zvolila tohle východisko. Zatím beru první cyklus (teď ne, páč jsem v týdenní pauze) a je boží. Mohu jen doporučit.. Bolesti mám asi jako ty, co jsi psala. Jen ještě navíc před ovu, v ovu a od 1DPO do MS, takže 2/3cyklu trpím jak pes. Teď jsem cítila asi jen 4 dny kolem ovu a je to skvělý. Jsem ráda, že něco cítím, to taky pomáhá při početí že :D . A další je, že mám spousty energie. Vážně v práci za mnou teď chodí, že jedu jak drak :D a ještě jedno + a to to, že jsem psychicky strašně v pohodě. Cítím se uvolněně, jen tak něco mne nerozhází (což je fajn, páč jsme se objevili ve srabu a s klidem to zvládám řešit). A ani mne tolik nedrásá nervy to, že se mimi nedaří. Je to fakt snažší :D a vím, že tyhle kapky nikdy asi brát nepřestanu, jen zvolním dávkování.
No a s tou váhou, to neřeš. Jak píšeš, důležitější jsou děti. K tomu když začneš v těhu se správnou životosprávou atd, stejně tak po porodu, tak máš vysokou šanci, že se ti tělo dá krásně do kupy. Já jsem si to u Ellie podělala sama. Pořád jsem žrala. Nejde o to, že jsem jedla, ale o to co. Teď vím, že vše, naprosto vše chci jinak a moc se na to těším 🙂
Tak držím palce, aby ti Gčko pomohlo jako třeba Janče. Já jestli se nepovede teď, tak chci zkusit ještě drmek a uvidíme. A kdyby mi to nepomohlo k mimi, tak i tak jskem ráda za ty věci okolo 🙂

aklin
5. zář 2017

@tynka07 zkousime co druhy den. Nevyhoda manzel prijde z odpoledni kolem 23 hod a ja jsem po tom dni vyrizena. Ale dneska mi do hlavy stoupa neco jineho 😀

tynka07
5. zář 2017

@aklin asi nechapu a strasne mne zajima co :D

aklin
5. zář 2017

@tynka07 jaksi jsem to nedomyslela. Chlapum stoupa do hlavy testosteron a me asi progesteron.

lucy0511
5. zář 2017

@tynka07 tak sem dnesa udělal tu nejlepší věc ztrapila si tělo ve fitku jestli že to mám tenhle měsíc dostat dřív tak ať v úterý se vrhnu na doktora ať si nažhaví uz sondu že tam budu pečená vařená dokud neřekne že bude ovu na tý zprávný straně 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

anetabr
5. zář 2017

Ahoj holky, už vás tu nějaký ten pátek sleduji a pečlivě pročítám vaše příspěvky, ale doposud jsem neměla s čím přispět. Dnes se na vás obracím s žádostí o váš názor. Myslíte si, že ovu test ze 13 DC mohu považovat za pozitivní a tudíž potom proběhla i ovulace? Minulý měsíc jsem zkoušela ovu testy od 12 do 19 DC, ale nic se na nich neobjevilo a cyklus jsem měla 34 dní. Pak jsem na tento cyklus nasadila Gynex, takže od 22.8. zkouším sílu bylinek.
Děkuji za vaše názory 😊

lucy0511
5. zář 2017

@anetabr ahoj já bych si troufla říct že to je pozitivní 🙂 🙂 🙂 🙂

baraskaska
5. zář 2017

@tynka07 ahoj tak ted uz mi hrabe asi uplne. Cipek cely den tvrdy a zda se mi ze i uzavreny a hlen mene nez vcera ale tahly stale akorat mozna vic pruhledny. Tak musim uz jen spolehat na bt, ostatni symptomy si delaj co chtej ☹

karolly
5. zář 2017

@tynka07 Přesně nevím, jak budu čekat. Jen bych čekala LF stejně dlouhou jako FF 🙂 Takže asi tak..... Jinak dnes 7 DPO, nic se neděje... Už aby bylo úterý a přišla MS a mohli jsme se snažit dál.

volfici
5. zář 2017

@tynka07 neboj, nebudeš 😍🍀

janajens
5. zář 2017

@tynka07 drzim moc palecky

kockakacka
5. zář 2017

@anetabr Anet, za me ano. Potom ti prudce zeslábl. Mozna priste lepit do nevzorovaneho sešitu nebo linkovaneho, trochu to na fotce zkresluje 🙈 Podle me tedy proběhla buď 14 nebo 15.den cyklu, tudíž do 48 hodin. Ne pozorovala jsi bolest?

darkwitch
5. zář 2017

@tynka07 Jojo mala sla do skolky poprve, zatím je v pohode 🙂 tak hezkých chvilek se musí využít 😉

lucy0511
6. zář 2017

@tynka07 tak sem včera zkoumala čipek 🙂 a je tuhý BT šla pěkně dolů tak že už jen čekám kdy se to rozjede. Ale začínám uvažovat že si k inofolicu přidám i gynex 🙂 🙂 🙂

tynka07
6. zář 2017

@aklin jo jasný :D to už dává smysl :D ... tak já ho tam tím pádem mám taky :D
@lucy0511 fajn, tak držím palce, třeba to vyjde. A vůbec, jak na tom jsi?? Nebála ses, že kdyby se vajíčko uhnizďovalo, tak aby jsi ho třeba zbytečně neuvolnila :(
@anetabr ahojky, troufám si říct, že pokud máš takový cyklus, tak je možné, že ovulka bude až cca 20,21 a 22 DC. Netuším jak dlouhou máš LF, to by pomohlo a stejně tak třeba sledování hlenu či čípku a bazální teploty, ale tím že jsi to sem nepřidala, tak tuším, že nic z tohoto asi nesleduješ. Za mne to nevzdávej a zkoušej ještě testovat. Já mám cyklus 33 dní jako ty a měla jsem ovu 21DC. Tak =pokud nic jiného nezjišťuješ, tak zkus ještě chvíli. Kdyby nic, tak si myslím, že 3.9. se dá považovat za den ovulace. Je fakt lepší, když k tomu zkoumáš i jiné symptomy ;)
@baraskaska a pozice čípku?? Jestli je stále nahoře, tak bych ho ještě nechala, pokud se sesouvá dolu, tak už by mělo být po ovu.
@karolly tak teď někdy by mělo být zahnizďování, ještě to neházej do pytle a vyčkej ;) já dnes 5DC a když jsme byli na byťáku, tak nehorázný bolesti v podbřišku, spíše část dělohy a mám to i teď, ale teplota ráno byla 36,7, takže nic. Jsem zvědavá
@darkwitch To mi povídej, mi dnes taky volno, malá ve školce a já byla přinucena pařit na PS4 :D bóóóže, kde to jsem :D

karolly
6. zář 2017

@tynka07 No dneska 8DPO. Samozřejmě mi to nedalo dneska ráno a testovala jsem... no nevím, co jsem čekala, ale jak jinak než nic. Výhoda je, že teď čtvrtek-neděle budeme jezdit na barák. Hnedka ráno. Takže testovat budu znovu v pondělí.
Já myslela, že jsi také po ovulaci, nebo v tom mám bordel?

lucy0511
6. zář 2017

@tynka07 no já už sem v takový fázi že když to má být silný jedinec tak tohle přežije 🙂 🙂 🙂 no ale po včerejšku mě snad nebolí jen zuby 😀😀😀 ale hezky sem si vyčistila hlavu 🙂 🙂 🙂

Strana