Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Tak holky ja hlasim, ze mrcha samozrejme vcera dorazila dle planu a dnes uz se svijim v krecich. Takze vzhuru do dalsiho mesice a to cervnatko uz by sakra mohlo klapnout, at mame krasne pristi leto 🙂
@alice777888 ahojky a vítej mezi zoufalkami :D ... tak co, jak jste na tom vy?? 🙂
@kaja2016 to je metoda sebepoznávání u žen, rozepsala bych ti to, ale čas mi to nedovoluje, tak tě odkážu tady na této diskuzi na stranu 104, kde jsem dala čtyři odkazy na jednu stránku. Jde o kontrolu tří důležitých věcí, jak se o svém těle co nejlépe dozvědět a jde o měření bazální teploty, kontrola děložního čípku a kontrola hlenu. Vše tam je skvěle popsané a dost zajímavé čtení, sama vřele doporučuji. Dost jsem se naučila a vím, jak mi tělo pracuje, což v době, kdy se snažíme počít je asi nejdůležitější. Na tvrdo jedu teprve první cyklus, ty dva před tím se dopodrobna studovala vše možné :D Tak třeba tě to taky zaujme ;) sama osobně si myslím, že by toto měla znát snad každá žena a mělo by se to učit snad i na základce, aby ženy věděli co to ten cyklus je a jak jejich tělo funguje 🙂
@baraskaska no jo :D nový měsíc a zahajuje se fotosoutěž dálnic. X prvních vyhrává bublinku v bříšku <3 ... kéž by, kéž by, kéž by ... jen prostě se pomalu smiřuju s tím, že zase nic. Opět to necítím, stejně jako minulý cyklus :/
Jak jsi na tom teď ty??? Já dnes 7DPO, ze stran mě bolí prsa (stejně jako předchozí dva měsíce) a dotoho jsem nejspíš chytla nějaký zánět zvaný růže či co, tak čekám jestli se to bude zhoršovat a musela bych dostat ATB, což jsem si řekla, že až v pondělí po TT. A nebo v neděli na dcery narozeniny <3 to beru jako signál, který mne zase zklame :D
@natysnovec @lucy0511 jestli se teď nezavedlo, tak zůstanu u Gynexu (ten mi hází fakt duševní pohodu), pak drmek, co měla teď poprvé Janča, než otěhotnila (spolu s Gčkem) a zkusím i tu Macu. Vše najednou a to by bylo, kdyby nic :D Do toho už i vým, jak včas zachytit ovu, takže pojedeme na jistotu, jen musí začít ten nový cyklus :D což asi zase chvíli potrvá :D
@kockakacka to už je fakt zajímavý a jen taková blbá otázka, tím že to občas potvrzuje těhu, zkus si TT. Sice MS byla, ale i tak těhu být můžeš.
Nebo pak mi tu taky někdo psal, že má takový čárky celý cyklus a jen jednou má silný, ale už si nepamatuju, kdo to byl :O
@apple_tree :( ach jo, to mne mrzí, no u mne to chvíli potrvá, zase ten blbej dlouhej cyklus, takže se budu trápit, než vůbec dorazí ta mrcha :D ... a snad to červňátko no 🙂
Já si teď říkám, že květňátko by vycházelo cca na mé narozeniny, radši bych v červnu na manželovi :D
@tynka07 těhotná urcite nejsem, delala jsem omylem test - spletla jsem si s ovu 😂 Pak na to koukám a klam do prdele hcg ne lh 😂🙈 no jako uz to nechapu. Teplota se ale stale drzi dole :/
DRMEK
https://www.otehotnet.cz/e-shop/akce-a-slevy/ad...
To je ten drmek, po kterým se hned zavedlo Janče 🙂 Pomáhá s ovulací ;) U mne zase v lékárně namastěj kapsy :D
Ja mam drmek tablety a myslim ze diky nim se to podarilo
@anetka9 Ja jsem drmek tinkturu objednavala z netu. Z otehotnet.cz. Jeste jsem rovnou prihodilado kosiku i tehotenske testy, aby mi nebylo tolik lito postovneho :D Ale maji i zasilkovnu, takze zadna hruza 🙂
@lucy0511 já sem si ho objednala v dr.Maxovi a mají ho též v Benu lékárně (tam máš výhodou výdejní místo a nemusíš platit za dodání) ale seženeš ho všude možně online ;) a říkám, nevím jestli se nám s ním teď zavedlo, ale i ty ostatní účinky jsou vážně bomba a říkám si, že od jejich firmy toho asi teď nakoupím víc. Dcerka trpí stále na záněty (už od 3m a letos jsme si vážně užili) a koukala jsem na dračí krev, která je protizánětlivá a hlavně jsou to opět jen bylinky, nic hroznýho. Takže za mne doporučuju
@apple_tree No online jsem to našla no, tinkturu za 60 a postovný taky za 60 a to mi přišlo strašný, tak sem to hledala v kamenný prodejně právě..:D
Ahoj, nevim. Jestli se ptám ve správné skupince....uzivala jste některá z vás Medrol? Děkuji
holky, koukám a benu je TOP. Mají drmek, macu, Gynex, OT, TT, Fertipronu, Conceive gel,kyselinu listovou, inofolic ... Mají toho spousty pro početí a když si to necháte zaslat do té lékárny a vyzvednete si to, tak neplatíte dopravu ;) a nemusíte pak nikam, takže já v pondělí udělám velkej nákup :D
Přidávám odkaz, mají tam fakt vše
https://www.benu.cz/vyhledavani?q=početí&catego...
@kockakacka jakej ten gel si kupovala (Conceive). Ä na kolik čísel ti vystačil??
@tynka07 moc pekna vyhra bublinka v brise, mne tady pobiha jedna certice dvouleta tak to beru vcelku pozitivne, jenze uz na ni jsme cekali pul roku a pak uz clovek zacina nervoznet co by mohlo byt spatne a proc, kdyz jsme mlady. Vis ze ti docela rozumim, s tim ze nic necitis. Pri prvnim jsem snad od uhnizdeni mela jasno, proste to se nedalo tvrdit ze je to stejne jako vzdy. Ale dokud neprijde cervena a neklesne bt tak bych furt verila, ja mam bt co se tyce pred ms jak podle hodinek v den ms rano sup lehce klesne, staci o 0,1 a ms jeste nikde a ja uz vim ze do vecera dorazi. Takze dokud neklesne bazalka tak nadeje je 😉 ja jsem ted 14 DC vse se zatim tvari stejne jak vcera, ale stejne mam pocit ze ovulka byla vcera, bolelo me i bricho jako na menstruaci a dnes uz se to uklidnilo. Doufam ze jsme to stihli ale pocitala jsem, ze neco dit se zacalo odpoledne a my se snazili vecer takze cas na dozrani by mohl byt. Kdyz si vezmu ze pri prvni stacil 10DC a 14DC tak mam trosku strach, ze me to zklame, ze neni neco v poradku pokud to nevyjde ale zas na otehotneni v jednom cyklu je pouze 20% pro kazdou zenu tak si musim rikat ze hold musim literii zkusit zas za mesic. Boze 13 dni do ms to bude dlouhy cekani. Hlavne minuly cyklus jsem mela snad vsechny priznaky tehu a nic z toho.tak jsem si rekla, ze uz plasit nebudu a at uz me bolej prsa nebo mi je blivno budu si rikat ze je to normalni. Dokud by se neobjevily ty dve dalnicky. Nepostrehla jsem jak dlouho se pokousite? Ja pred tehu mela dojem, ze otehotnet je brnkacka, jak mavnuti proutkem a az teprv ve chvili kdy jsem si procetla co vsechno se vlastne pri tom deje mi doslo ze to neni tak jednoducha zalezitost. 🙂

No, tak ja uz jsem ze toho fakt jelen :D no co, děláme to obden, mozna ale tenhle cyklus naprosto zbytecne