Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@tynka07 Jj concieve. Jeste ho mame
@tynka07 já měla 2 dlouhé zřejmě anovulační cykly (42 a 54 dnů) , pak další 36 dní kdy byla ovu ale bohužel asi biochemické těhu a teď jedem další cyklus 🙂 tak snad bude líp 🙂
@anetka9 No ono stejne ta tinktura je jedno baleni cca na 14 dnu, takze to chce i tech baleni objednat vic, aby to vubec k necemu bylo 🙂
@apple_tree Hm, tak to si pak budu muset ještě promyslet co a jak, díky🙂
@baraskaska ono je to fakt tezky, u holky jsme to meli na jeden sup :D a ted hold cekat no. A prave sem to od uhnizdeni taky citila, takze na vnitrni ppcit hodne dam. Hlavne min.mesic jsem mela 48DC a dva mesice pred tim 75DC, coz je prp mne hrozny pak jen cekat. Jinak my jsme si rekli s mimi ano v cervnu, ale ted mam teprve 3.cyklus (polovinu :D ). Moc tomu nedavam, ale i kdyz vim ze noc, tak se nad testem div nerozbrecim. Je to fakt tezky :( a prave i kvuli tem cyklum sem zacala ppuzivat tpGcko, abych se dala do kupy.
Nekde jsem prave cetla, ze normalni je pocit do roka od snazeni (kdy s parem nic nemusi byt). Takze casu stale dost 🙂
A uvidis, treba uz byla a ted jen to uuizasny cekani :D
@anetka9 njn, ale kdyz to pomuze, tak to neni tak hrozny za miminko 🙂
Holly, tak jedu do prace. Celou noc sem se budila zimnici, teplptama. Ted sem v tramvaji, klepe se mi cely telo a je fakt na zvraceni. A to musim vydrzet az do ppndeli 😱😱😱. Kez by to bylo radsi pd mimiska, nez od te nohy :(
@tynka07 jezis to si anineumim predstavit takhle dlouhy cykly. Muj nejdelsi za zivot byl 32 dnu. Jee tak to neni tragedie. Mne dr rekla ze do roka at se nad tim vubec nevzruju ze to je naprosto normalni. Ale to uz bych rada tak dak dlouho necekala. No BT se pomalinku asi zvysuje, dnes 36,6 ale merit uz asi do ms nebudu, pac uz ted nervoznim, ze je to anovulak kdyz to stoupa takhle divne. Ale pokud neco bylo tak uz je to pryc urcite. Cipek tvrdne a hlen zacina lepkat. 🙂 jeste dneska a zitra budu sledovat co se deje a pak to taky necham. A uz jen cekat co se bude dit dal. 🙂 ja mam zas dle me rozhazeny hormony kvuli norethisteronu, od tech prasku mam horsi ms a kratsi cykly.
Vcera byl den D, mela jsem ukazkovou ovulaci. S manzelem jsme na to hupsli po 11 vecer, prisel z odpoledni. Snad jsme to vychytali. Nejvice hlenu jsem mela odpoledne. A vzdy 3 dny pred ovu mam silne nutkani mit sex. Jsem rada, ze se nemusim nutit. I kdyby to nevyslo, coz ocekavam, aspon budu vedet zda se mi upravil cyklus pomoci bylinek. Zatim to vypada tak, ze mi jerab a malinik posunuli ovu na 14 den, coz jsem mivala 10 - 12 den. Uvidim co bude 🙂
Tak to vypadá ze ve snažení budeme pokračovat :( jinak stále mi není dobře,velká únava,bolest prsou.dnes mám narůžovělý výtok a dnes by mela přijít i MS tak uvidime.takže abych si připravila opět clostik :(
@baraskaska Kontryhel a cerveny jetel, aha. A jak jste se predtim dlouho snazili bez bylinek?
Ahoj holky, může k vám starší snažilka?
Ahoooj a moc dekujuuu🙂
@kaja2016 na srovnani hormonu je cerveny jetel velky pomocnik, mamka ho brala na predmenopauzu, kdyz jeste neni uplna menopauza ale uz ms habruje. Jsou to fytoestrogeny. Stejne jako v soje. S tou to je ale horsi protoze nefermentovana soja neni prilis zdrava. 4. Mesice cca zacli jsme po novym roce a na zacatku cervence jsem mela posledni ms. Jetel jsem tento mesiv vynechala ale asi ho zas zkusim, protoze mi mozna o den dva protahl ms coz by mohlo znacit i delsi LF. Navic ten norethisteron na oddaleni ms mi hodne zamaval s hormony si myslim, takze proto jsem sahla po jetelu. Neni pro menopauzu, upravuje hormony jalo takove. 😉
Neni jen pro menopauzu jsem chtela napsat. Ikdyz vam vsude vyjede jako zakladni bylinka v menopauze.
Jak dlouho se holky snažíte...Já tři měsíce, zobu listovku, piju kontryhel a maliník, ale je mi 39, tak to nebude jen tak 🙂
@cert..ova ja 3,5roku
@chiara1990 to je mi lito, ze tak dlouho...
@cert..ova My se snazime od unora. V prosinci mi bude 33 a jeste nemame deti.
Tak ja rok a je mi 34 a zatim se mi ani nepodarilo srovnat cyklus, zkousela vse mozne za dost penez, ted uz piju jen kontryhel, snad aspon na opakujici se cysty na vaj.pomuze
Ahoojky nevite jak namichat fertitronu v prasku?Prosim za odpoved
@natysnovec nedává se to do trochy vody jako inofolic?
@kockakacka
Teprv muze byt, jak mas dlouhe cykly. Podle teploty muze byt dnes a predevcirem nebo vcera jsi jen mohla minout testem nejvyssi hladinu. Lepsi je testovat dvakrat denne
lucy0511 Asi jo ale ja s tim nemam zkusenosti

@tynka07 Jen ti kyselinu listovou bych nahradila necim jako mamavit nebo neco takoveho drzim ti moc palecky