icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

kockakacka
11. zář 2017

@toryt bude to to znít blbe :D ale myslis tedy, ze ted uz obden nemusíme? Docela bych si rada odpočinula 😂 Stejne je ale divne, ze je ta teplota tak nízko, vždy (3 predchozi cykly) mam poovulacni teploty 36,9.. Jeste me napadlo, zda to neni tim, ze se ochladilo a me je k ránu v posteli zima 🤔😂 A proc tedy na testu jeste neco je.. Doma vyfotim. Po ovulaci by na nem mela byt jen a kontrolní čárka jako na zacatku cyklu ne?

lucy0511
11. zář 2017

@kockakacka nemusí já mám ducha na ovu testu i při ms

kockakacka
11. zář 2017

@lucy0511 aha, praveze minuly cyklus jsem mela test do 12.dc bily, 15. Den byl pozitivní a 16. Den byl uz zase úplně negativní a ted cely mesic čárka

toryt
11. zář 2017

@kockakacka jasny, ze se ochladilo i tedy v bytech a domech kdyz venku, tak to ma vliv na teplotu 🙂 lh je v tele furt v nejakem mnozstvi, takze proto je vzdy nejak minimalne druha carka videt

lucy0511
11. zář 2017

@kockakacka mě to taky lítá ale teď poslední dva cykli mám na ovu testu ducha až do ovulace po ní pak pár dní bílo a před ms duch

toryt
11. zář 2017

@lucy0511
@kockakacka
Taky mam videt druhou carku i pri ms 😁 Snad nikdy jsem na obu testu nemela jen opravdu jen jednu carku

chiara1990
11. zář 2017

Holky tak se budu objednavat k dr.3 dny ms nikde max byl naruzoveli vytok a nebo par kapicek krve....test byl negativni pred 4 dny.

anetabr
11. zář 2017

Ahojky holky, prosím, když jsem měla pozitivní OVU test 18DC, znamená to, že 19DC mohu považovat za 1DPO, nebo ne? 🙂

anetka9
11. zář 2017

@anetabr Já bych až 20 dala 1dpo, jelikož to je 1 den po ovulaci a ovulace chodí do 24-48 hodin od pozitivního testu🙂

toryt
11. zář 2017

@anetabr ovulace je od pozitivniho testu az po 36 -48 hodinach :€

anetabr
11. zář 2017

@anetka9 @toryt Jojo, já si to taky tak myslela, když pozitivní ovu test je pouze její předzvěst. Takže budu považovat 20DC nebo až 21DC za 1DPO. Vím, že to není zas až tak důležitý, jen jsem chtěla být víc v obraze a zjistit co a jak a příští měsíc na testování kašlu 😉 Jinak moc děkuji holky 🙂

ka_rohli_na
11. zář 2017

Ahoj holky 1.9 potvrzena blížící se ovu dle testu 2.9. Poté začal slabnout i test viz. foto. Dnes 3 dny do ms a zkusila jsem oVu test a dost zesílil. Co to může znamenat. Četla jsem ze by to mohlo být i těhotenství

kockakacka
11. zář 2017

@ka_rohli_na muže to tak byt, zkus těhotenský test 😊

lucy0511
11. zář 2017

@ka_rohli_na zkus tt a uvidíš jestli se ukáže aspoň duch 🙂 🙂 🙂

ka_rohli_na
11. zář 2017

Ten doma nemam práve :D a ještě vydržím jestli dojde ms a pak když tak zkusím tt🙂

janajens
11. zář 2017

@ka_rohli_na ano pokud Bude silit muze to byt tehu zkusila bych testik

ka_rohli_na
11. zář 2017

@janajens po tom minulém plánem poplachu už mám strach i testovat ://

janajens
11. zář 2017

@ka_rohli_na neboj drzim palecky. A posilam pro stesti🍀

ka_rohli_na
11. zář 2017

@janajens děkuji moc 🙂 a jak vám se daří 🙂?

hani1234
11. zář 2017

Ahoj holky , dlouho jsem tady nebyla . Taky netuším, co bych sem pořád vypisovala 😀
Tenhle měsíc testuji ovu , začala jsem ve středu , čárka byla viditelná , tak jsem čekala , kdy začne opravdu sílit a ono nic , naopak slábne . Myslíte , ze jsem tedy mohla prošvihnout ovu ? Vůbec se v tom nevyznám .
Chtěla jsem si původně měřit te

hani1234
11. zář 2017

Měřit teplotu , ale to se s malou nedá , polovinu noci kojím , a pak když malá vytuhne , tak já taky a pak ten čas na měření zaspím . Komedie .

dusanba
11. zář 2017

@anetabr jak psali holky, nejcasteji se uvadi, ze po prudkem vzrustu luteinizacniho hormonu dojde k ovulaci shruba 24-36h. U kazdeho je to urcite individualni. Jeste se nesnazime o druhe, ale schvalne jsem si zkousela ovu test, jestli je vse v poradku a mam ovulaci do 24h. Po pozitivnim ovu testu jsem mela ovulaci dalsi den hned, mivam bolesti vzdy na jedne strane podbrisku. Otehotnet muzete i klidne pokud budete mit sex dva dny pred ovulaci treba. Spermie vydrzi zivotaschopne kolem 3dnu. Ale to urcite vite vsechno a ja zbytecne delam romany😃. Drzim palce

janajens
11. zář 2017

@ka_rohli_na me dobre tyden do kontroly nervozita stoupa az na obcas ne nevolnosti super

kacasa
11. zář 2017

@kockakacka ja mam 5 dni do ms, na tehu nic a ovu pozitivni.. zretelnejsi carka nez pri ovu

tynka07
11. zář 2017

@kockakacka tak ale podle pravidla 3 po6.to ovulka byla ;) sice minimalni rozdila, ale prozatim mas v tech sesti nejvyssi 36,45 a u dvou nenizsi je 36,5 jeste pockej. A meris spravne?? Ja minule taky zjistila, ze sem merila trosku jonak nez jidny.
@lucy0511 fakt si to nemyslim. I dneska teplota klesla o 0,2. Ja cekam na ten pristi :D do nej vlozim vsechno!! 🙂 ted uz jen at dorazi 🙂 ale dekuju

toryt
11. zář 2017

Hezci plet je holky pred ovu ?

tynka07
11. zář 2017

@hani1234 ahojky, no je to dost mozne :D proto se i doporucuje testovat 2x denne, aby ti to treba neuniklo. Vice by si poznala ppdle cipku a hlenu, to nesledujes?? Kdyz uz nejde te BT. A chapu, clovek prpste musi mit klodek no :O

Holky, takze na TT kaslem a rozjizdime tu OT jo??? :D az me stve, ze tu zadnej na zkousku nemam a u nas v lekarne je nemaj :D ach jo :D a do mesta se dostanu nejdriv ve stredu :O :D

tynka07
11. zář 2017

@toryt mela by byt ... Spravne podle hormonu, co ti delaji s telem by jsi mela byt do ovu ,,nejskvostnejsi,,. To se telo prave pripravuje na pareni, tak aby jsme se partnerum zalibili. K tomu by melo byt i o dost zvysene libido 🙂

tynka07
11. zář 2017

@toryt Ale podle sebe tezko rict. Apetit urcite zvysenej mam, ale plet se mi zhorsi vzdy cca 3dny pred MS ... Patri to k me PMS :/

toryt
11. zář 2017

@tynka07 taky se mi zhorsi par dni pred ms, prVe jsem mela pupinky a ted jsem jela autem a koukam ze plet uplne cista. Ja jeste neprisla na to v jake fazy cykly po praskle cyste jsem proto se ptam

Strana