Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@kockakacka nemusí já mám ducha na ovu testu i při ms
@lucy0511 aha, praveze minuly cyklus jsem mela test do 12.dc bily, 15. Den byl pozitivní a 16. Den byl uz zase úplně negativní a ted cely mesic čárka
@kockakacka jasny, ze se ochladilo i tedy v bytech a domech kdyz venku, tak to ma vliv na teplotu 🙂 lh je v tele furt v nejakem mnozstvi, takze proto je vzdy nejak minimalne druha carka videt
@kockakacka mě to taky lítá ale teď poslední dva cykli mám na ovu testu ducha až do ovulace po ní pak pár dní bílo a před ms duch
@lucy0511
@kockakacka
Taky mam videt druhou carku i pri ms 😁 Snad nikdy jsem na obu testu nemela jen opravdu jen jednu carku
Holky tak se budu objednavat k dr.3 dny ms nikde max byl naruzoveli vytok a nebo par kapicek krve....test byl negativni pred 4 dny.
@ka_rohli_na muže to tak byt, zkus těhotenský test 😊
@ka_rohli_na zkus tt a uvidíš jestli se ukáže aspoň duch 🙂 🙂 🙂
Ten doma nemam práve :D a ještě vydržím jestli dojde ms a pak když tak zkusím tt🙂
@ka_rohli_na ano pokud Bude silit muze to byt tehu zkusila bych testik
@janajens po tom minulém plánem poplachu už mám strach i testovat ://
@ka_rohli_na neboj drzim palecky. A posilam pro stesti🍀
@janajens děkuji moc 🙂 a jak vám se daří 🙂?
Ahoj holky , dlouho jsem tady nebyla . Taky netuším, co bych sem pořád vypisovala 😀
Tenhle měsíc testuji ovu , začala jsem ve středu , čárka byla viditelná , tak jsem čekala , kdy začne opravdu sílit a ono nic , naopak slábne . Myslíte , ze jsem tedy mohla prošvihnout ovu ? Vůbec se v tom nevyznám .
Chtěla jsem si původně měřit te
Měřit teplotu , ale to se s malou nedá , polovinu noci kojím , a pak když malá vytuhne , tak já taky a pak ten čas na měření zaspím . Komedie .
@anetabr jak psali holky, nejcasteji se uvadi, ze po prudkem vzrustu luteinizacniho hormonu dojde k ovulaci shruba 24-36h. U kazdeho je to urcite individualni. Jeste se nesnazime o druhe, ale schvalne jsem si zkousela ovu test, jestli je vse v poradku a mam ovulaci do 24h. Po pozitivnim ovu testu jsem mela ovulaci dalsi den hned, mivam bolesti vzdy na jedne strane podbrisku. Otehotnet muzete i klidne pokud budete mit sex dva dny pred ovulaci treba. Spermie vydrzi zivotaschopne kolem 3dnu. Ale to urcite vite vsechno a ja zbytecne delam romany😃. Drzim palce
@ka_rohli_na me dobre tyden do kontroly nervozita stoupa az na obcas ne nevolnosti super
@kockakacka ja mam 5 dni do ms, na tehu nic a ovu pozitivni.. zretelnejsi carka nez pri ovu
@kockakacka tak ale podle pravidla 3 po6.to ovulka byla ;) sice minimalni rozdila, ale prozatim mas v tech sesti nejvyssi 36,45 a u dvou nenizsi je 36,5 jeste pockej. A meris spravne?? Ja minule taky zjistila, ze sem merila trosku jonak nez jidny.
@lucy0511 fakt si to nemyslim. I dneska teplota klesla o 0,2. Ja cekam na ten pristi :D do nej vlozim vsechno!! 🙂 ted uz jen at dorazi 🙂 ale dekuju
Hezci plet je holky pred ovu ?
@hani1234 ahojky, no je to dost mozne :D proto se i doporucuje testovat 2x denne, aby ti to treba neuniklo. Vice by si poznala ppdle cipku a hlenu, to nesledujes?? Kdyz uz nejde te BT. A chapu, clovek prpste musi mit klodek no :O
Holky, takze na TT kaslem a rozjizdime tu OT jo??? :D az me stve, ze tu zadnej na zkousku nemam a u nas v lekarne je nemaj :D ach jo :D a do mesta se dostanu nejdriv ve stredu :O :D

@toryt bude to to znít blbe :D ale myslis tedy, ze ted uz obden nemusíme? Docela bych si rada odpočinula 😂 Stejne je ale divne, ze je ta teplota tak nízko, vždy (3 predchozi cykly) mam poovulacni teploty 36,9.. Jeste me napadlo, zda to neni tim, ze se ochladilo a me je k ránu v posteli zima 🤔😂 A proc tedy na testu jeste neco je.. Doma vyfotim. Po ovulaci by na nem mela byt jen a kontrolní čárka jako na zacatku cyklu ne?