icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

toryt
13. zář 2017

@kockakacka ted jdu z wc vypada to ze se rozjede ms a 1dc 😁

katkas75
13. zář 2017

@dendasubaristka vítám tě 😀 za odbornici se moc nepovažuji,ale už jsem ledacos přečetla,tak snad poradím 😉 když je pozitivní ovu test,tak ovulace nastane během 24-48 hodin.cili na druhý den nebo i později.jak u koho,jak kdy.ja dělala párkrát ovu test. BT měřím skoro rok a ovulace je poslední den nízkých teplot.jak už vyskočí a je 3 dny vyšší než předešlých 6 dní,tak poslední den nízkých teplot byla ovulace. Takže u tebe bych řekla,že ovu byla včera (ale sleduj teploty i další dny),zvlášť když byl test pozitivní v pondělí.a sex v pondělí je akorát 😀 hodně štěstí a informuj!
My se snažíme už přes rok,takže kolečko vyšetření máme za sebou.

dendasubaristka
13. zář 2017

@katkas75 diky moc to mě uklidnilo. Po roce snažení,nesnazeni. Už ztrácím naději že se to někdy povede. Mate mne akorát vodnaty vytok který začal trochu v den toho pozitivního testu hodně včera a dnes ještě je. Ale to asi byva i po ovulaci. Šílené křeče byly i vcera rano,přes den ustavali a dnes ráno doznivali tlaky 🙂 informovat urcite budu 🙂 vcera jsem chtela jeste pojistit sexem,ale manzel nemel chut a pry to na povel delat nebude,ale to ho chapu. Tak snad to stacilo a sperma vydrzelo 🙂 za ten rok zacinam mit obavu ze je něco špatně bud mam špatné prostredi nebo manzel spermie. Ale do ted jsem se nemerila a ani netestovala,takze treba jsme nemeli to stesti a netrefili jsme se do ovu 🙂

katmir
13. zář 2017

@toryt tak super. Budes moc zacit. A Stenatko super. 🙂
Mne zacala cekaci doba. Vcera mi prisel vysledek z krve,a testosteron mam pres 5,norma je cca do 2,nemate nekdo zkusenost,cim ho snizit.? Ze ho mam vyssi jsem asi i vedela. Ale v poslednich 2 mesicich mi zacaly hodne padat vlasy a i vice rust vousy😕
Psala jsem svagrove,tak pristi cyklus asi necim podporime,ale to se uvidi,jestli se nam povede.

toryt
13. zář 2017

@katmir akorat me desi ze me zacalo pichat okolo pupiku. Tak mi zacali posledni zachvaty co jsem mela /. Uvidime. Jo na stene se tesim, zitra pro nej pojedu. S tim testosteronem vubec netusim a gyn by neporadil? Me hrozne papaj vlasy poslednim par dni a mastej se, ale plet mam uplne cistou. ani vousy, snad

ka_rohli_na
13. zář 2017

Tak já 2 dny do ms a testů prd. :( ovu sílí ale tt nic. Tak uvidíme jak to dopadne.

kockakacka
13. zář 2017

@toryt jeeee ❤️ Taky me zaměstnává. Takhle mala byla v únoru

katkas75
13. zář 2017

@dendasubaristka my se taky obávali testů,ale nakonec jsem byla ráda,že jsme je absolvovali.sice výsledky jsou blbé,ale víme,a čem jsme.ja mám může taky problém "přimět" na povel,i mně to dělá potíž,tak jsem byla ráda,že měřím a vím aspoň zhruba dobu.to si pak plánujeme hezký večer a to taky není špatné 😉 nemusí to být jen šup na povel 😁

dendasubaristka
13. zář 2017

@katkas75 no ja manželovi ani neříkám že mam zrovna ovulaci,proste mam chut 🙂 ja mam vlastne chut porad,to spise manzel je ten co tak.ne,takze je to spise pro me kdy vim kdy je ta ovulace a bud ma manzel zrovna chut nebo ne no. Tak si rikam kde jsou ti chlapi s filmu,jak to clovek vidí co chcou furt a kdekoli :D

anetka9
13. zář 2017

No tak já dneska test bílej a začla jsem špinit, na vložce sice nic, ale po utření jasná krev..achjo...:(

kaitinka
13. zář 2017

Krásný den všem. Chtěla jsem se zeptat, jestli bývá ovulka pravidelně těch 14 dni od začátku cyklu i když jsem mela předposlední MS skoro o týden opožděný, ale jinak mám tak nějak pravidelný cykly. Děkuji za vaše názory a zkušenosti 🙂

baraskaska
13. zář 2017

@tynka07 ahojky tak jsem dala dokupy graf, to pred ms nemuzu pocitat pac to bylo zpusobeny virozou. A takhle ty stejny dolni teploty vazne byli, nevim zda to nema za vinu treba kontryhel. No kazdopadne, ted bud na me leze viroza nejaka coz necitim nebo jsem zaznamenala nejvyssi teplotu za posledni tri mesice. U me vic jak 36,8 neni normalni 🙂 japak jsi na tom ty?

katkas75
13. zář 2017

@kaitinka pravidelně nemusí být,je to individuální.ja měla cykly pravidelné,26-27 dní,a ovulace byla 12-14 den.ten 14 den je spíš takový "tabulkový". Každá to může mít jinak😉

kaitinka
13. zář 2017

@katkas75 No dnes mám 18 DC a podle tabulek jsem měla mít ovulku už v pondělí, ale dnes mě kolem oběda začal lehoulince pobolivat podbřišek a na začátku mi v něm párkrát lehce jakoby bodlo, tak nevím a právě proto se ptám na vaše názory. Já jinak na sobě nikdy ovulku nepoznala..

baraskaska
13. zář 2017

@kaitinka ja mam ovulku podle cyklu kdyz 27 tak 15 den kdyz 26 tak 14 den kdyz 25 tak 13 den. 🙂 takze LF se mi nijak nemeni.

kaitinka
13. zář 2017

@baraskaska A ma na to nejaky vliv opozdena MS? Posledni MS se ni prave zpozdila asi o 4-5 dni, jinak ji mam pravidelnou..

baraskaska
13. zář 2017

No na ovulku bych rekla ze jo nebo alespon u me. Ja sice merim jen tri mesice ale obcas jsem si pro zajimavost zaznamenavala i driv a byla pri 28 cyklu 16 den.

kockakacka
13. zář 2017

@kaitinka ahojky, ovulaci ma každá žena jinak. Udává se, ze je zhruba v polovině cyklu, ale většina žen ovuluje od 10 do 25 dne cyklu. Takže každá treba jinak, pak take záleží jak dlouhy cyklus mas. Ja mam cyklus cca 35 dni a ovulaci kolem 22.dc důležité je, abys pak mela lutealni fázi - to je ta fáze cyklu po ovulaci, alespoň 10 dni, aby se vajíčko stihlo zahnizdit 😊 Takže je klidne možné, ze ji mas az 18.dc 😊 Většinou muzes cítit prave bolest vaječníku, muže ji doprovázet spineni.. 😊

tynka07
13. zář 2017

@toryt Tak v tom pojedeme spolu :D
@baraskaska no vidis ze ovulka byla 🙂
@kockakacka tak taky vidis 🙂 ze ses dockala ;)

tynka07
13. zář 2017

No jak mi bylo ptedpovezeno, tak dnes 1DC. Ale co mne zarazi, tak toho neni moc a hlavne to jde do oranzove barvy :O normalne mam cervenou, hnedocervenou a ted tohle co ani nepojmenuju.
Co je oranzova MS 😱😱😱😰:( ... Ja nejsem prpste normalni :/

anetka9
13. zář 2017

@tynka07 Mám dneska úplně to stejný..:D:D

kaitinka
13. zář 2017

@kockakacka ja mam cyklus dlouhy cca 28-29 dni pokid se mi MS neopozdi, coz se mi opozdila ted naposled.. A nespinim a to pobolivani je neurcitelne co se tyce mista

apple_tree
13. zář 2017

@kaitinka Ja treba mam pravidelny cyklus 29 dni a ovu mivam az 17-18DC.

baraskaska
13. zář 2017

@tynka07 ajaj, no ja mam snad pokazdy jinou ms. Jakobych ty vajecniky nemela dva ale vic 😀 kdyz rikaj ze za kazdyho vajecniku je ms jina. Bt je podle me nejspolehlivejsi. Ta mi ukaze rano pokles a sup prijdou. To uz je mi jasny ze tehu se nekona, navic pred prvnim si moc dobre pamatuju jak mi tri dny pred ms stoupla bt na pomerne vysokou teplotu a tam uz zustala 🙂 Jinak jsem rada ze to stouplo ikdyz nechapu proc musim mit takhle s prominutim debilni pomalej narust. 😀

tynka07
13. zář 2017

@anetka9 taky 1DC??? :D . ja mam ale fakt radost 🙂 32denni cyklus sem jeste nemela :D Gynex Amen 🙏🙏🙏😂😂😂
A co dalsi cyklus, nejake zmeny?? :D Ja jsem na tento mesic uplne nabuzena

Jinak hlasim, dneska moje kamaradka a kolegyne porodila. Uz se na ten uzlicek tesim ❤❤❤

kaitinka
13. zář 2017

@apple_tree no uvidim za par dni, jestli se zadarilo nebo ne, hlavne me dneska zmatl ten podbrisek jak lehce poboliva, nikdy jsem tohle nemela.. 😕

kockakacka
13. zář 2017

@tynka07 no, vždyť jsem ti to rikala, ze ti to gynex zkrátí 👍🏻 na me bohuzel zabral jen prvni cyklus. Ted druhy s gynexem to mam stejne jako kdyz jsem ho nebrala a doufam, ze mi cyklus nezkrati, jelikož byla ovu ten 22.dc nejspis, tak potrebuju lutealni fázi a 8 dni by bylo malooo... Ale mívám ji 13-14 dni, takže ja se muzu těšit na cyklus 36 dni. Ach jo 😂 Další plodné období vychází cca na 5.10 😂😂😂😂

tynka07
13. zář 2017

@baraskaska to je jedno, hlavne ze ho tam mas a teplota jde vzhuru ;) a me ta BT ted taky pomohla. Myslela jsem si buh vi co a diky grafu jsem byla v praci krasne pripravena 🙂 ted jen at se zavede i tenhle cyklus. Tento vajecnik mi dela probleny :/ a je o dooooost pomalejsi (misto 43DC treba 75 atd) takze si dam tento cyklus opet naloz po sedmi a doufam ze mi to pomuze 🙂

tynka07
13. zář 2017

@kockakacka hele ale i tech 36 se da. Hlavne ze vse funfuje. Sama jsem zvedava. Dobrej vajecnik mi zkratil o cca tyden, tak uvidim. A zkratil mi i LF. Tu jsem mivala 15-16dni a ted 11dni 🙂 No jsem zvedava na druhej pokus.
Jo a co ty vis, treba dalsi nebudes potrebovat 🙂 (ten dalsi termin )

anetka9
13. zář 2017

@tynka07 Jojo 1DC, i jiná barva ms mi přijde..:D to asi ten kontryhel..:D Jinak kontryhle mi zkrátil cyklus z 37 na 31 a ovulku posunul z 25 na 20.. takže aspon něco:D teď chystám zase kontryhel a už mám objednanej drmek a manželovi fertilman, doufám, že od zítřka to začnu užívat:D

Strana