Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@kockakacka pak dej vedet co test a nechces zkusit taky tt? Kdyz bude teda ot pozitivni, tamten jsi mela silnou carku uz pred dvema dny ze?
Holky, dneska jsem byla na gynde, od nedele, kdy mi koncila MS jsem mela porad bolest v podbrisku a vcera a dnes jsem i spinila. Predpokladam, ze na svedomi to vsechno ma drmek (ktery ale uzivam dal🙂 Pani, ke ktere chodim na cinskou medicinu mi vcera rikala, ze to je v poradku, ze to znamena, ze se organy cisti, ze by ani na gyndu nechodila. No a doktor mi dnes napsal nejake antibiotika a k tomu hormony na zastaveni spineni. No a ja ted nevim, co si mam vybrat. Jednak nejsem fanousek jakykoliv antibiotik, no a pak ty hormony, co jsem si cetla v letacku, tak jsem pochopila, ze to zastavi i ovulaci a ja nechci prijit o jeden mesic snazeni :( Tak jsem ted na vazkach, jestli to brat nebo ne.
Jinak jsem mu rikala, ze se snazime uz 8 mesicu a ze nejsem uplne mlada, tak rikal, ze si z toho nemam delat hlavu a dat tomu cas do Vanoc a pak se kdyztak objednat a zacnem to resit.
Kdo se tu vyzná v počítání cyklu prosím?🙂 Včera jsem už od rána až do večera celý den něco jako špinila, ale občas i krev tam byla a dneska dopoledne už větší množství, klasická ms...od kdy počítám 1DC? Já nevim:(:D
@toryt uz miziiiii
A když už jste mi tady tak pěkně poradily...ještě jedna rada prosím🙂 Cca hodinu mě strašně píchá na levé straně v podbříšku, to jsem u MS nikdy neměla, když už tak mě bolelo břicho tak nějak celkově, ale tohle je dost podobný tomu, jako když běžíte a pak vás píchá v boku..nevíte čím by to mohlo být?:(
@anetka9 treba se uhnizduje 🙂
@kockakacka Při ms je to bohužel dost nepravděpodobný:(
@anetka9 ajo vlastně. Tak to ti řeknu co to je...menstruační bolest :/ promin, ja si neuvedomila
@kockakacka V pohodě🙂 tak já jako vím, že u toho bývají no, ale já je nikdy moc neměla a hlavně mě spíš tak trochu znervózňuje, že je to hodně vlevo, víceměně asi na vaječníku a vlevo byla naposled ovulace..:/ Asi to řeším zbytečně, ale tady se toho tolik ví, že mi nedá se nezeptat:D
Ja mam na ten sex normalne chuť :D asi jsou fakt plodný dny
@kaitinka takhle, ja vstavam v pet a zitra uz musim ve ctyri :D a hold... Ale je dobry mit prehled. Jinak na grafu se to pozna takto. Na zacatku cyklu (pri MS byvaji nizke teploty. Ty pretrvavaji, ci se malicko zvysi a dale pretrvavaji az do ovulace. Ovu zjostis az kdyz prpbehla, coz je posledni den nizkych teplot. (Pravidlo 3 po 6. => 3 nejvyssi teploty po 6.nejnizsich, to ti 100% povi, ze ovu prpbehla). Takze pokud tusis kdy mas ovu, tak ty dva dny pred zacni testovat OT a BT ti pak pptvrdi, kdy prpbehla a jestli vubec. Ja si drive myslela, ze vim kdyz ovu probiha a totalne jsem byla mimo :D ne teda uplne ale pro otehotneni mimo 🙂 . No a pak mas tu vyssi teplotu a ta ti zustava az do MS(bifazicka krivka), kdy klesne. V pripade tehotenstvi zustava nahore a ma tendenci stoupat(trifazicka krivka). Po ovu pak muze probehnout jednodenni pokles teploty a to byva pri zahnizdeni, ale nemusi. Pokud se snazite o mimi, tak doporucuji sledovat i cervikalni hlen, ktery ti nappvi a hlavne je dulezity k tehu. Jak jsem psala, jukni se na ty odkazy, jsou tam i grafy a naucite to co a jak ;)
Prijemnou zabavu ;)
@anetka9 uz se tesim hahaaa a mam stejny :D ... A hodne velky prasky jo?? :D No jestli nevyjde tento cyklus, tak to do nej taky zacnu cpat :D
@kockakacka ty nemas nikdy dost co??? 🙂
@hani1234 tak co nejdriv sexovat, at to stihnete 🙂 drzim palecky T patris k tem stastnejsim 🙂
@kockakacka hele, tak ten bilkac nechavej hlavne ve vnitr a pri nem sexovat a sexovat :D ver mi!!!
@journals hele, ja sem si to taky myslela a neni to tezky :D . jen rano zmeris a treba vecer pri koupeli si tam sahnes a zapises, nic sloziteho a vazne jsem si z toho udelala konicka :D a hlavne alespon mam predstavu kdy se co deje 🙂 coz si myslim, ze takove zaklady by jsme meli znat kazda 🙂
@sourcare a druhe straseni muze byt i potrat :/ proste se vajicko zatoulalo a tak ... Drzim palecky at je vse v poradku a trrba jeste lip ;)
@tynka07 promin promin 😂 Jooo mam, ale dnes to na sobě cítím
@anetka9 ty vado, to nespolknu 😱
@tynka07 Viď?:D obrovský ty modrý mrchy:D
@kockakacka Neboj, naše sou ty menší..ale taky nic moc..:D
@kockakacka Holka, tak at zaslouzene snad ,,naposled,, ... Hele co chlap na tak castej sex?? A jak to davas ty??? :D ja vas obdivuju. Ja sama bych to ob den pres dva tydny nedala :D ... Rano vstavam v pet do prace a chodim spat kolem osme vecer, takze sex bud kdyz se na to vykaslu, ale rano jsem nepouzitelna :D a nebo kdyz mam druhy den volno :D a chlap ma to samy, takze se spolu sejit je neco. Treba ted pomalu 3 tydnech, ale zase mam kramy, takze nic :D . jste fakt borci :D

@toryt jdu se projít do lékárny, vyvenčím psa a skočím do Maxe :D ale mám fkat slušné bolesti, jako minulý měsíc při ovu..teď se bojím, že když už nebude sex, tak to prošvihneme :(