icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

kockakacka
14. zář 2017

@toryt jdu se projít do lékárny, vyvenčím psa a skočím do Maxe :D ale mám fkat slušné bolesti, jako minulý měsíc při ovu..teď se bojím, že když už nebude sex, tak to prošvihneme :(

toryt
14. zář 2017

@sourcare lepsi plasit nez zanedbat 🙃 Krvacet se u zahnizdovani muze taky, ale rikaji max 2-3dny

toryt
14. zář 2017

@kockakacka pak dej vedet co test a nechces zkusit taky tt? Kdyz bude teda ot pozitivni, tamten jsi mela silnou carku uz pred dvema dny ze?

apple_tree
14. zář 2017

Holky, dneska jsem byla na gynde, od nedele, kdy mi koncila MS jsem mela porad bolest v podbrisku a vcera a dnes jsem i spinila. Predpokladam, ze na svedomi to vsechno ma drmek (ktery ale uzivam dal🙂 Pani, ke ktere chodim na cinskou medicinu mi vcera rikala, ze to je v poradku, ze to znamena, ze se organy cisti, ze by ani na gyndu nechodila. No a doktor mi dnes napsal nejake antibiotika a k tomu hormony na zastaveni spineni. No a ja ted nevim, co si mam vybrat. Jednak nejsem fanousek jakykoliv antibiotik, no a pak ty hormony, co jsem si cetla v letacku, tak jsem pochopila, ze to zastavi i ovulaci a ja nechci prijit o jeden mesic snazeni :( Tak jsem ted na vazkach, jestli to brat nebo ne.
Jinak jsem mu rikala, ze se snazime uz 8 mesicu a ze nejsem uplne mlada, tak rikal, ze si z toho nemam delat hlavu a dat tomu cas do Vanoc a pak se kdyztak objednat a zacnem to resit.

anetka9
14. zář 2017

Kdo se tu vyzná v počítání cyklu prosím?🙂 Včera jsem už od rána až do večera celý den něco jako špinila, ale občas i krev tam byla a dneska dopoledne už větší množství, klasická ms...od kdy počítám 1DC? Já nevim:(:D

janapuma
14. zář 2017

@anetka9 počítá se až červená krev,takže 1DC máš až dnes. 😊

karolly
14. zář 2017

@anetka9 Špinění je k PMS. Počítala bych ode dneška. Já teda taky počítala až skutečnou MS a ne špinění.

anetka9
14. zář 2017

@janapuma
@karolly Tak jo, díky holky🙂

kockakacka
14. zář 2017

@toryt uz miziiiii

janapuma
14. zář 2017

No začala jsem testovat pozdě. Ale třeba jsme se trefili. 😁 Tuleni bylo10.9 a 12.9. Ale překvapuje mě že byla ovu tak brzy. Teploty jsou všelijaké protože jsem nachlazená tak je to zkreslené, ale čípek byl nízko a hooodně měkký a hlen bilkovinový. 😊 Tak teď čekat. 🍀✊

anetka9
14. zář 2017

A když už jste mi tady tak pěkně poradily...ještě jedna rada prosím🙂 Cca hodinu mě strašně píchá na levé straně v podbříšku, to jsem u MS nikdy neměla, když už tak mě bolelo břicho tak nějak celkově, ale tohle je dost podobný tomu, jako když běžíte a pak vás píchá v boku..nevíte čím by to mohlo být?:(

kockakacka
14. zář 2017

@anetka9 treba se uhnizduje 🙂

anetka9
14. zář 2017

@kockakacka Při ms je to bohužel dost nepravděpodobný:(

kockakacka
14. zář 2017

@anetka9 ajo vlastně. Tak to ti řeknu co to je...menstruační bolest :/ promin, ja si neuvedomila

anetka9
14. zář 2017

@kockakacka V pohodě🙂 tak já jako vím, že u toho bývají no, ale já je nikdy moc neměla a hlavně mě spíš tak trochu znervózňuje, že je to hodně vlevo, víceměně asi na vaječníku a vlevo byla naposled ovulace..:/ Asi to řeším zbytečně, ale tady se toho tolik ví, že mi nedá se nezeptat:D

tynka07
14. zář 2017

@anetka9 Me dneska jeste objednavka nedorazila, doufam ze si to budu moct zitra vyzvednout 🙂 . Hlavne mi dochazi G a tak musim jet uz jen po trech kapkach :D a kolik toho beres?? @janajens kolik si brala toho drmku??? Pisou 1-2denne pred jidlem

janajens
14. zář 2017

@tynka07 ja jeden denne rano

anetka9
14. zář 2017

@tynka07 Jednu denně, já už sem se Janči ptala, jak to právě brala:D já jedu podle ní a očekávám stejné výsledky:D

anetka9
14. zář 2017

@tynka07 Jo jinak vitamíny pro manžela jsou ještě větší než ty kapsle..takhle velký prášky sem ještě neviděla..:D:D má radost..:D

kockakacka
14. zář 2017

Ja mam na ten sex normalne chuť :D asi jsou fakt plodný dny

tynka07
14. zář 2017

@kaitinka takhle, ja vstavam v pet a zitra uz musim ve ctyri :D a hold... Ale je dobry mit prehled. Jinak na grafu se to pozna takto. Na zacatku cyklu (pri MS byvaji nizke teploty. Ty pretrvavaji, ci se malicko zvysi a dale pretrvavaji az do ovulace. Ovu zjostis az kdyz prpbehla, coz je posledni den nizkych teplot. (Pravidlo 3 po 6. => 3 nejvyssi teploty po 6.nejnizsich, to ti 100% povi, ze ovu prpbehla). Takze pokud tusis kdy mas ovu, tak ty dva dny pred zacni testovat OT a BT ti pak pptvrdi, kdy prpbehla a jestli vubec. Ja si drive myslela, ze vim kdyz ovu probiha a totalne jsem byla mimo :D ne teda uplne ale pro otehotneni mimo 🙂 . No a pak mas tu vyssi teplotu a ta ti zustava az do MS(bifazicka krivka), kdy klesne. V pripade tehotenstvi zustava nahore a ma tendenci stoupat(trifazicka krivka). Po ovu pak muze probehnout jednodenni pokles teploty a to byva pri zahnizdeni, ale nemusi. Pokud se snazite o mimi, tak doporucuji sledovat i cervikalni hlen, ktery ti nappvi a hlavne je dulezity k tehu. Jak jsem psala, jukni se na ty odkazy, jsou tam i grafy a naucite to co a jak ;)
Prijemnou zabavu ;)

tynka07
14. zář 2017

@anetka9 uz se tesim hahaaa a mam stejny :D ... A hodne velky prasky jo?? :D No jestli nevyjde tento cyklus, tak to do nej taky zacnu cpat :D
@kockakacka ty nemas nikdy dost co??? 🙂

anetka9
14. zář 2017

@tynka07 no asi tak...:D (muj drmek u toho)

janajens
14. zář 2017

@anetka9 tak to dekuji a drzim palecky

tynka07
14. zář 2017

@hani1234 tak co nejdriv sexovat, at to stihnete 🙂 drzim palecky T patris k tem stastnejsim 🙂
@kockakacka hele, tak ten bilkac nechavej hlavne ve vnitr a pri nem sexovat a sexovat :D ver mi!!!
@journals hele, ja sem si to taky myslela a neni to tezky :D . jen rano zmeris a treba vecer pri koupeli si tam sahnes a zapises, nic sloziteho a vazne jsem si z toho udelala konicka :D a hlavne alespon mam predstavu kdy se co deje 🙂 coz si myslim, ze takove zaklady by jsme meli znat kazda 🙂
@sourcare a druhe straseni muze byt i potrat :/ proste se vajicko zatoulalo a tak ... Drzim palecky at je vse v poradku a trrba jeste lip ;)

tynka07
14. zář 2017

@anetka9 😱😱😱 boze muj , takova naloz 😂😂😂

kockakacka
14. zář 2017

@tynka07 promin promin 😂 Jooo mam, ale dnes to na sobě cítím

kockakacka
14. zář 2017

@anetka9 ty vado, to nespolknu 😱

anetka9
14. zář 2017

@tynka07 Viď?:D obrovský ty modrý mrchy:D
@kockakacka Neboj, naše sou ty menší..ale taky nic moc..:D

tynka07
14. zář 2017

@kockakacka Holka, tak at zaslouzene snad ,,naposled,, ... Hele co chlap na tak castej sex?? A jak to davas ty??? :D ja vas obdivuju. Ja sama bych to ob den pres dva tydny nedala :D ... Rano vstavam v pet do prace a chodim spat kolem osme vecer, takze sex bud kdyz se na to vykaslu, ale rano jsem nepouzitelna :D a nebo kdyz mam druhy den volno :D a chlap ma to samy, takze se spolu sejit je neco. Treba ted pomalu 3 tydnech, ale zase mam kramy, takze nic :D . jste fakt borci :D

Strana