Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@tynka07 Prave ze jsem OT zkusila a objevil se mi tam duch. Bohuzel je tak slabej, ze ani nejde videt na fotce.. A mate me to, bo me uz asi druhy nebo treti den poboliva v podbrisku a to jsem nikdy nemela, ani pri ovu ani jako PMS a ted mam do MS jeste asi 6-7 dni, MS by mela prijit 24-25.9.. Tak nevim co si mam prave myslet..
@tynka07 jen gynex, ale na délku cyklu mi spis uškodil.. Ovu byla někdy 26.dc :/ podle mých pocitu
@dendasubaristka svaly mají paměť neboj. 😊 Ja bych chtěla dat dolů alespoň 5kg ještě. Pres léto jsem to flákala....
Ja si rekla, ze počkám na 40.DC :D pokud bude, tak pak. Ale dnes se mi zdál, ze jsem delala zároveň OT i TT a ten hcg test 😂 Vyšel pozitivní - delala jse dva. Koukala jsem na to jak z jara 😂😂😂 a byla desne stastna. Ach ty sny 😂@tynka07
@janapuma no cvicim rok a neco a obcas kdyz nemam cas a vynecham mam výčitky a strach ze se mi behem tydne vse sesype i kdyz je to blbost vim no :D ale uz konecne to nejak vypada,tak to nechci pokazit
Ja už ve snu kupovala postýlku a nosila miminko v šátku. 😊
Kdyz jsme u tech snu, dnes se mi tez zdalo, ze jsem cekala mimi a s manzelem jsme v tom snu hadali, jestli to bude holka nebo kluk 😂
@kaitinka a nebo tomu dej prostě čas. Najdi si na rychlo nějakýho koníčka a nech to vstřebat a třeba za dva dny zkus znovu 🙂
@toryt je možné lesklý, jako ten plodný (bílkový? )
@kockakacka jak uškodil :D protáhl ti FF a nechal vajíčko dotáhnout do dokonalosti a díky tomu se pak nechalo oplodnit a následně krásně zahnízdit ;) 🙂 :D to jsem ti to krásně nalinkovala co?? :D Gynex připravuje vajíčka a hold ti ho dovedlo tam, kde to bylo zapotřebí <3 moc moc moc ti držím palce, kdy budeš testovat?? Třeba i ten sen něco znamenal ;)
A holky, už je po půlce září a ze stálých tu byl jen jeden jedinej TT+(@svetty a to čekáme ještě jak to dopadne viď? :( víš už něco víc?) tak se snažte :D
@tynka07 Tynko, dekuji, bylo by to uzasne, ale Prost nechci si delat naděje a pak byt zklamana. Minuly 1.DC me to dost vzalo. No folikularni fázi ted vazne protáhl, ale predtim mi zase zkrátil cyklus a nastavil ovulaci driv, nyni o 10 dni později :D
@tynka07 dekuju, srdce rika ze nadeje je mozek rika ze by to byla nahoda kdyby to vyslo hned napoprve.
@toryt těhotenský? No tak super! 🙂 gratuluju
@kockakacka jezis nn , ovulacni 😁 Jeste jsem nemela ms po te cyste a ted jsem jen myslela jestli neni ovulace, ale kdepak :(
@kockakacka co ty vubec, kolik jeste dni musis vydrzet 🙂
@toryt Ahaaa, ja myslela, ze jsi zkusila TT 🙂 ale je možné, ze uz se blíží, zkus zase zitra, zda nebude silnější 🙂
@toryt myslim, ze neco kolem 8-9 neodmítá presne rict kolik DPO jsem :D ale LF mívám 13-14 dni, co jsem koukala do předchozích grafu
@kockakacka zkusim hlen se trochu natahuje takze by smad i mohla byt, 26dni jsem nespinila nic po te cyste a normal myvaˇ cykly tak 23-25 dni doufam ze uz aspon ovulace i kdyz jsem driv cekala ms. No teda teplota vypada krasne tak ted jen vydrzet a ty neco dlabes? Ten gynex?
@kockakacka me tak napadlo jeste by to chtelo sex, pritel ke ted nak moc po tom ppatrnej, vic jak ja 😁
Si tak holky rikam uz mi s toho hrabe. Kdyby se nepovedlo tenhle mesic,ale pristi,tak by mi porod vycházel na narozky manzela,treba si to mimco na to ceka :D manzel o tom párkrát mluvil ze by bylo super kdyby se nam to povedlo stejne aby se mimco.narodilo k jeho narozkam. No maras uz mi hrabe :D ale beztak se tento rok nepovede :( tento rok mame totiz smolny,co chvili nejaka smula,tak je to pro nas takovy zkouskovy rok si myslim.
@toryt ne, uz ne. Tedy ted jsem jo brala dva cykly. Prvni cyklus dal ovu na 16.dc a cyklus mel 30 dni, ale ted me naštval! Ovu kolem toho 25.dc az 😡 Takže budu mit cyklus kolem 40 dni 😡😡😡😡 kezby to aspoň k něčemu bylo
@kockakacka jj me taky nepomohl ba naopak uskodil. A neco jinHo jsi zkusila
@toryt zatim ne, snazime se 4.cyklus. V hlavě mi šrotuje nech to an přírodě, tělo samo vi, co děla a jak my co byt..jenze holky to doporucuji drmek..tak nevim..mozna zkusim jeden cyklus, pokud to ted nevyšlo, bez podpůrných prostředku a pak treba zase neco..sice to jsou bylinky, ale i ty muzou uškodit a člověk si s nimi muže zanést tělo :/

@dendasubaristka holky tu psaly, že prý jo. Já jsem to ještě nezkoušela (neměla jsem ani možnost :D ). Že ti to nějaký hormon též zachytí a ještě dřív, než TT :O