icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

tynka07
18. zář 2017

@dendasubaristka holky tu psaly, že prý jo. Já jsem to ještě nezkoušela (neměla jsem ani možnost :D ). Že ti to nějaký hormon též zachytí a ještě dřív, než TT :O

tynka07
18. zář 2017

@kaitinka tak to už by asi mohlo 🙂 zkus a uvidíš, nic tím nezkazíš 🙂

kaitinka
18. zář 2017

@tynka07 Prave ze jsem OT zkusila a objevil se mi tam duch. Bohuzel je tak slabej, ze ani nejde videt na fotce.. A mate me to, bo me uz asi druhy nebo treti den poboliva v podbrisku a to jsem nikdy nemela, ani pri ovu ani jako PMS a ted mam do MS jeste asi 6-7 dni, MS by mela prijit 24-25.9.. Tak nevim co si mam prave myslet..

toryt
18. zář 2017

@tynka07 na toaletaku leskly a na kalhotkach zasycha bily,

kockakacka
18. zář 2017

@tynka07 jen gynex, ale na délku cyklu mi spis uškodil.. Ovu byla někdy 26.dc :/ podle mých pocitu

lucy0511
18. zář 2017

@kaitinka ahoj no vidise co z toho bude já mama treba na ovu testu slabou čárku pořád

toryt
18. zář 2017

@tynka07 lepsi se setrit, me proste posilovna v tehu prijde moc, neni to pro zenskou normalni ani

janapuma
18. zář 2017

@dendasubaristka svaly mají paměť neboj. 😊 Ja bych chtěla dat dolů alespoň 5kg ještě. Pres léto jsem to flákala....

kockakacka
18. zář 2017

Ja si rekla, ze počkám na 40.DC :D pokud bude, tak pak. Ale dnes se mi zdál, ze jsem delala zároveň OT i TT a ten hcg test 😂 Vyšel pozitivní - delala jse dva. Koukala jsem na to jak z jara 😂😂😂 a byla desne stastna. Ach ty sny 😂@tynka07

dendasubaristka
18. zář 2017

@janapuma no cvicim rok a neco a obcas kdyz nemam cas a vynecham mam výčitky a strach ze se mi behem tydne vse sesype i kdyz je to blbost vim no :D ale uz konecne to nejak vypada,tak to nechci pokazit

kaitinka
18. zář 2017

@lucy0511 tak ja si OT zkousela delat naposled nekdy pred pul rokem a mela jsem se snehobile, protoze jsem nejspis tehty ovu prosvihla. Proto me to ted docela zarazi, ze ja mam uz po ovulce a na dvou OT mam malinkeho ducha...

janapuma
18. zář 2017

Ja už ve snu kupovala postýlku a nosila miminko v šátku. 😊

kaitinka
18. zář 2017

Kdyz jsme u tech snu, dnes se mi tez zdalo, ze jsem cekala mimi a s manzelem jsme v tom snu hadali, jestli to bude holka nebo kluk 😂

tynka07
18. zář 2017

@kaitinka a nebo tomu dej prostě čas. Najdi si na rychlo nějakýho koníčka a nech to vstřebat a třeba za dva dny zkus znovu 🙂
@toryt je možné lesklý, jako ten plodný (bílkový? )

@kockakacka jak uškodil :D protáhl ti FF a nechal vajíčko dotáhnout do dokonalosti a díky tomu se pak nechalo oplodnit a následně krásně zahnízdit ;) 🙂 :D to jsem ti to krásně nalinkovala co?? :D Gynex připravuje vajíčka a hold ti ho dovedlo tam, kde to bylo zapotřebí <3 moc moc moc ti držím palce, kdy budeš testovat?? Třeba i ten sen něco znamenal ;)

A holky, už je po půlce září a ze stálých tu byl jen jeden jedinej TT+(@svetty a to čekáme ještě jak to dopadne viď? :( víš už něco víc?) tak se snažte :D

kockakacka
18. zář 2017

@tynka07 Tynko, dekuji, bylo by to uzasne, ale Prost nechci si delat naděje a pak byt zklamana. Minuly 1.DC me to dost vzalo. No folikularni fázi ted vazne protáhl, ale predtim mi zase zkrátil cyklus a nastavil ovulaci driv, nyni o 10 dni později :D

kaitinka
18. zář 2017

@tynka07 tak jak jsem tu uz psala, tak to resim spis jen kvuli moji praci. 🙂 pracuju jako pecovatelka v duchodaku a taham pomerne tezke lidi a bojim se, abych tim nejak potencionalnimu mimcu nejak neublizila..

toryt
18. zář 2017

@tynka07 no spis slizsky lepkavy, ten je vubec cc kdy ja uz asi zapomnela. No ale ot slaba carka

toryt
18. zář 2017

Takze ovu to nebude

baraskaska
18. zář 2017

@tynka07 dekuju, srdce rika ze nadeje je mozek rika ze by to byla nahoda kdyby to vyslo hned napoprve.

kockakacka
18. zář 2017

@toryt těhotenský? No tak super! 🙂 gratuluju

toryt
18. zář 2017

@kockakacka jezis nn , ovulacni 😁 Jeste jsem nemela ms po te cyste a ted jsem jen myslela jestli neni ovulace, ale kdepak :(

toryt
18. zář 2017

@kockakacka co ty vubec, kolik jeste dni musis vydrzet 🙂

kockakacka
18. zář 2017

@toryt Ahaaa, ja myslela, ze jsi zkusila TT 🙂 ale je možné, ze uz se blíží, zkus zase zitra, zda nebude silnější 🙂

kockakacka
18. zář 2017

@toryt myslim, ze neco kolem 8-9 neodmítá presne rict kolik DPO jsem :D ale LF mívám 13-14 dni, co jsem koukala do předchozích grafu

toryt
18. zář 2017

@kockakacka zkusim hlen se trochu natahuje takze by smad i mohla byt, 26dni jsem nespinila nic po te cyste a normal myvaˇ cykly tak 23-25 dni doufam ze uz aspon ovulace i kdyz jsem driv cekala ms. No teda teplota vypada krasne tak ted jen vydrzet a ty neco dlabes? Ten gynex?

toryt
18. zář 2017

@kockakacka me tak napadlo jeste by to chtelo sex, pritel ke ted nak moc po tom ppatrnej, vic jak ja 😁

dendasubaristka
18. zář 2017

Si tak holky rikam uz mi s toho hrabe. Kdyby se nepovedlo tenhle mesic,ale pristi,tak by mi porod vycházel na narozky manzela,treba si to mimco na to ceka :D manzel o tom párkrát mluvil ze by bylo super kdyby se nam to povedlo stejne aby se mimco.narodilo k jeho narozkam. No maras uz mi hrabe :D ale beztak se tento rok nepovede :( tento rok mame totiz smolny,co chvili nejaka smula,tak je to pro nas takovy zkouskovy rok si myslim.

kockakacka
18. zář 2017

@toryt ne, uz ne. Tedy ted jsem jo brala dva cykly. Prvni cyklus dal ovu na 16.dc a cyklus mel 30 dni, ale ted me naštval! Ovu kolem toho 25.dc az 😡 Takže budu mit cyklus kolem 40 dni 😡😡😡😡 kezby to aspoň k něčemu bylo

toryt
18. zář 2017

@kockakacka jj me taky nepomohl ba naopak uskodil. A neco jinHo jsi zkusila

kockakacka
18. zář 2017

@toryt zatim ne, snazime se 4.cyklus. V hlavě mi šrotuje nech to an přírodě, tělo samo vi, co děla a jak my co byt..jenze holky to doporucuji drmek..tak nevim..mozna zkusim jeden cyklus, pokud to ted nevyšlo, bez podpůrných prostředku a pak treba zase neco..sice to jsou bylinky, ale i ty muzou uškodit a člověk si s nimi muže zanést tělo :/

Strana