icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

baraskaska
18. zář 2017

Holky tak mi to nedalo, na prsou mam zilky strasne videt, to jsem nikdy nemela a ted OT toto. Jsem 10DC ms ma forazit ve stredu.

janajens
18. zář 2017

@kaitinka dekuji moc drzim.palecky vsem ve fóru at se taky nrzy dockate

slayc
18. zář 2017

@baraskaska 10 DC nebo 10DPO?🙂 jinak na OT testy při zjištění těhu nespoléhej, radši udělat ten TT než OT, já mám třeba celý cyklus tohle na OT, každá tu LH hladinu hormonu máme jinou 🙂

toryt
18. zář 2017

@baraskaska ov test by musel byt pozitivni a ne u kazde a to je ze jsou carky stejne silne nebo testovaci silnejsi, takhle to mam taky pomalu cely mesic, pockej na zpozdeni pak spis kdyztak udelej tt 🙂

kaitinka
18. zář 2017

@janajens no ja se modlim aby se zadarilo. Zkousela jsem dnes rano misto TT OT a mela jsem pidi dusika a troufnu si rict, ze po ovu to nebylo. Jsem 23 DC z 28-29, pokud se mrcha nezpozdi. A uz treti den me zvlastne poboliva a pne podbrisek..

toryt
18. zář 2017

@tynka07 tak ted mi prijde odpo silnejsi tak asi se preci jen blizi ovulace

janajens
18. zář 2017

@kaitinka ovu misi byt skoro positivní le zacal zase se vybarvovat 8dpo

kaitinka
18. zář 2017

@janajens to ja vim, ale podle me ta sance je i pri duchu na OT. Navic kazda z nas ma jinou hladinu a ja mam jeste 5-6 dni do MS. Sice tomu moc neverim, ale ani se nevzdavam nadeje..

janajens
18. zář 2017

@kaitinka jasny moc. Moc drzim. Palecky

janajens
18. zář 2017

Holky davejte tu na sebe pozor budu vas sledovat a moc moc vam tu vsem drzim palecky aby se kazde brzy zadarilo poslilam pro stesti pro vsechny🍀

baraskaska
18. zář 2017

@baraskaska 10 DPO pardon 😆 je z odpoledni moci takze zadna slava, alespon mi to dalo zas nadeji. Nebo mam ovulaci furt 😀

baraskaska
18. zář 2017

@slayc to je mi jasny spis je to takovy zablesk nadeje. Tak ja se to ve stredu dozvim. Ale i tak jeste bych rada mela nejakou nadeji nez ta mrcha prijde 😀 ☹

slayc
18. zář 2017

@baraskaska to chápu 🙂 budu držet palečky 🙂

baraskaska
18. zář 2017

@slayc dekuju, zitra uvidim co zas vymysli bt. Ale je nejvyssi za ty tri mesice co merim. Tak na tu se da docela dobre spolehout. Ve stredu by mela urco klesnout pokud prijde mrcha.

tynka07
18. zář 2017

@toryt no tak jestli máš v sobě něco a nemyslím mimi :D ... tak je dost možný, že ti ty teploty vzlítnou. Jednoduše, pokud máš čípek stále nahoře, tak bych počítala s tím, že OVU přijde. Mě třeba hned po ovu čípek div nevypadne z pipky, jak je nízko. Pak se srovnává do středu, ale ten den po je jasnej :D A ten test maliličko sílí, tak zkus do pěti dnů vydržet. Taky jsem to takhle měla myslím necelých pět dní před O 🙂 .. uvidíš zítra, snad 🙂 a máš aspon chlapa doma?? :D
@volfici není zač, jsem ráda, že je zatím vše v pohodě 🙂 ... a první ultrazvuk? Kontrola čípku atd nic moc :D ale když tam uvidíš ten váček (já teda už viděla fakt mimi v tom 12tt :D ) ale prostě je to tam a to je ta jediná jistota co máš, že to vidíš 🙂 a koukej ukázat fotku <3

tynka07
18. zář 2017

@slayc a co ty?? V jaké fázi jsi a jak je?? 🙂

toryt
18. zář 2017

@tynka07 se uvidi jak bude stihat v praci ale sex uz nebyl deset dni, peklo 😁 Cipek asi na stredu a melky mozna spis niz nevim. Ale slizkej jak neco 😁

tynka07
18. zář 2017

@toryt tak já sem bez sexu prosím nějak přes dva týdny jo :D už jsem ráda že by to šlo, ale zase práce a únava :D ... takhle to druhátko asi nikdy nebude :D

@volfici ... jééé, koukám že jsi z JBC 🙂 tam jsem se narodila a teď bydlím v Chrastavě, kousíček od LB 🙂 a do JBC jezdím za sestrou 🙂) Téměř jsme sousedky :D

kaitinka
18. zář 2017

@janajens dekuji moc, nezbyva nic jineho nez jen cekat a cekat a cekat 🙂

toryt
18. zář 2017

@tynka07 😁 Tak to uz je sila pres 14dni, clovek tu jak magor zkouma ovu teplotu cipek a tak a ono to je pak unaveny 😁 Jo bohuzel znam..

janajens
18. zář 2017

@kaitinka jj to cekas porad na neco

slayc
18. zář 2017

@baraskaska všechny, co měříte BT jste dobré, já z ní nebyla nikdy moudrá 🙂 ale věřím, že je to nejspolehlivější 🙂 já otěhotněla v měsíc, kdy jsem neměřila, netestovala a úplně vše vypustila 🙂 dokonce jsem otěhotněla v době, kdy jsme spolu spali několikrát denně, což se taky nedoporučuje, pro mě prostě záhada :D🙂hlavní je neztrácet naději 🙂

tynka07
18. zář 2017

@toryt :D asi tak, ale co nechávám energii na ten správný okamžik. A těším se, protože pokud to fakt dáme, tak to bude poprvé, kdy spolu budeme sexovat ve správnou dobu :D ... jééé :D

tynka07
18. zář 2017

@slayc tady na to prostě platí to, že pokud k tobě mimi dorazit má, tak prostě dorazí 🙂

slayc
18. zář 2017

@tynka07 no, já jsem dnes 7+5, 14.9. jsem byla na první návštěvě u doktora, srdíčko sem viděla i slyšela, samozřejmě sem se hned rozbrečela z toho:D takže samé dobré, občas sem nakouknu a povzbudím 🙂 čeká mě za měsíc 1. screening, 9.10 dostanu průkazku 🙂 zatím jde vše hladce 🙂 děkuji za optání 🙂

toryt
18. zář 2017

@tynka07 ja to chci prave kdyz je chut ne kvuli ovu o ktere on netusi ale ja bohuzel jo, coz uz je pak ode me tak trosku umele a to nechci asi to prestanu sledovat 😁 A ono stejne nekdy se povede pet dni pred nekomu a nekomu v ten den. By teoreticky stacil sex jednou za mesic, jenze to mi prijde dooost malo.

slayc
18. zář 2017

@tynka07 ona udělala i hodně ta dovolená, byli jsme s manželem naprosto v pohodě, bez stresu, myslím si, že i stres partnera na to může mít vliv, nehledě na to, že je to cukrovkář I. typu🙂 každopádně všem Vám tady držím moc moc palečky 🙂

janajens
18. zář 2017

@slayc juu gratulace taky 9.10 dostane s knizku ja taky 😂

slayc
18. zář 2017

@janajens jojo, první těhotenská poradna, tak sem děsně natěšená 🙂

kaitinka
18. zář 2017

@janajens to mas pravdu teda. To cekani je ze vseho nejhorsi. I kdyz ja asi tenhle tyden moc casu na premysleni nad tim nit nebudu, zrovna ted jsem v praci na nocni 🙂

Strana